Klippkort!

Från att få ha kämpat om tid och rätt hjälp på VC så har man näst intill klippkort nu ;P herre jisses vilken hjälp man får nu helt plötsligt, kanske var det mitt samtal till chefen som gjorde susen. Det tackar vi allra hjärtligast för. Idag är min sista lediga dag, sen jobbar jag helg. Men denna helg är bara två dagar istället för tre. Känns grymt ;) Vilket jäkla dunder väder vi har blivit välsignade med, är ju inte utan att man blir lite orolig. Såhär vackert nu, vad händer då sen? Ja man hoppas givetvis att det ska hålla i sommarens alla månader. Läste nånstans att någon spågubbe spått en varm och vacker sommar, det hoppas jag verkligen stämmer. Det är vi ju värda efter förra årets väderflopp.
 
Nä nu måste jag klä på mig, barnen sitter redo och väntar på att få gå hem till mormor och göra en repris på gårdagen, bada, vattenlek och må gott i solen.
 
 

The Hooligans.

Bild nummer 1. Trött moder efter en tuff match på stan 2 mot 1 liksom hur orättvist fåre bli?
Bild nummer 2. Huliganerna, glass skulle dom minsann ha, då duger man!
 
Igår tog jag och kidsen bussen till stan. Premiär utan barnvagn, tänkte väl att nu är lilleman väl ändå tillräckligt stor för att gå, ja visst är han det men i kombination med sin storasyster så spelade dom i en helt annan liga än mig eller vi skulle väl kunna säga att dom supportra ett helt annat lag för mot mig så var dom rena rama huliganerna. Loke släpa runt Freija mellan klädhyllorna och jag vet inte hur många gånger jag fick tjata, tjata, tjata. Jag hatar att tjata, barnen hatar att lyssna på tjat... Usch jag var helt slut och har aldrig blivit på lycklig som just igår när min älskade man kom körandes med "Märtan" och plockade upp oss. Prisa gudarna världens bästa pappa kommer till undsättning...
 
Ja i det stora hela fick vi då med oss det vi skulle från stan. Kläder till lilleman och självklart dök det ner kläder till stordamen som inte ens skulle ha nåt också. Hon väntar ju paket som verkar dra ut på tiden dock. Jäkla H&M ena gången är dom hur snabba som helst och andra gånger så dröjer det veckor och leveransen bara ändrar datum hela tiden, det hinner väl bli höst innan det där paketet kommer.
 
Jag tänker då inte åka till stan igen med dom däringa två, bevare mig väl!!! Isåfall blir det tvångströja, hänglås, syskonvagn, koppel och nästintill munkavel ;) hehe... hoppas att ni förstår ironin är väl lika bra att påpeka det då man inte vet vilka som sitter där ute och läser!
 
Snart ska vi traska till lekparken och möta upp fina vännerna. Underbara lekparken♥
 
Vardags matematik...
Lekparken + barn = Mycket barnvänligt!
Stan och köpcentrum + barn = Mamma och barnplågeri...
Stan + ensam mamma eller mamma med vän = Njutning!
 

Kommunfestligheter.

Älvsbyns kommun bjöd alla anställda till "fest" på Kanis i Lördags. Vi for dit med barnen och hade kul. Vi fick klämma och känna på den nya brandbilen, barnen fick även spruta med brandslangen. Spännande! Loke tyckte det var både kul och spännande, när vi hade utvecklingssamtal på hans förskola så berättade hans ena pedagog att han och hans kompisar brukar leka just brandkår, så det vart lite som på riktigt nu. Barnen fick även rida, Loke var helt lyrisk uppe på hästryggen och han red både på den stora och lilla hästen, Freijsan red bara på den stora. Vid brandbilen så hoppas förresten Freija in och spände fast sig hon var redo för ett åk, men det blidde inget åk. Hon var helt lyrisk av att sitta i den :) och hoppa upp och ner.
 
Sedan bjöds det även på fiskedamm, ansiktsmålning och hamburgare. Himla trevligt. På kvällen hade man även kunnat anmäla sig till middag med det gjorde vi inte och tur var väl det för jag somnade innan 19:30 i Lördags. Jag hade ju jobbat natt och inte gått och lagt mig så jag var gode trött.
 
Resten av helgen har bestått av finväder, sol, morsdag, god mat och umgåtts med familjen♥

Freija & Mormor.

 

Färg/b&w.

Doktor Google.

I Tisdags när jag vaknade upp ur min skönhetssömn så hade mina underarmar blivit invaderade av en jäkla massa prickar, kliande, irriterande prickar. Än är dom kvar men inte alls i samma utstreckning. Har googlat massor om Soleksem som det ju heter så nu har jag beställt hem lite nya solprodukter också som tydligen ska innehålla ett bra skydd för det i solen som framkallar soleksem. Jag la ut två bilder på Instagram på mina prickar och Doktor Instagram satte igång och spåna. Allergi? SKABB?! eller bara vanligt soleksem. Det "roliga" är att jag är inte ensam om soleksemet två andra tjejer fick precis likadant samma dag och allt. Det måste vara ett by-syndrom, eller så är det bara resultatet av de soliga dagarna vi fått njuta av ;)
 
 
 

Vad är det som händer?!

I Stockholms förorter? De senaste dagarna har man kunnat läsa i tidningen om något som liknar en krigszon. Det eldas bilar åt höger och vänster, kastas sten mot polis och krossas rutor. När försvann förmågan att PRATA om problemen istället för att förstöra för ett helt samhälle? Oskyldiga människor får bilarna totalförstörda, fönsterrutor krossas och kostar en massa pengar, pengar som hade kunnat gå till viktigare saker. Om man nu vill protestera kan man väl göra det på ett moget och förnuftigt sätt, istället för att förstöra för sina medmänniskor och sig själva.
 
Hoppas alla människor vars bilar och egendomar blivit förstörda har försäkringar som täcker skadorna. Sen tänkte jag på en grej läste i Aftonbladet om två möjliga anledningar den ena var att någon man hade blivit dödad(?) av polisen därav protester och vandalisering den andra var det stora klassskillnaderna i samhället, vilka bilar är det som eldats upp undrar jag då? Är det personerna som står "utanför samhället" som fått sina bilar förstörda eller är det bara dom som ni anser har det lite bättre? Som typ ett straff till dessa? Eller är det första bästa bil? Ni biter er ju själva i svansen... Är det inte bättre att prata än att skapa ett tredje världskrig?!
 
För några år sedan fick vi våran bil uppeldad det kändes hemskt, helt utan anledning så blev bilen stulen och uppeldad man känner sig nästan hotad utan grunder. Jag menar vad hade vi gjort för att förtjäna det där? Det är en jäkla massa jobb och onödiga kostnader inte bara för oss utanför samhället, Brandkåren, polis osv blir inblandade och taxametern rullar igång... onödiga utgifter, pengar som hade kunnat gå till annat inom de olika kommunerna det handlar om.
 
Nä, jag hoppas att allt får ett slut och att det blir en lugn natt i Stockholms förorter inatt. Att prata är så himla mycket bättre och tillsammans kan nog alla komma fram till en lösning.

Frustrerande!

 
Om det är något som är frustrerande så är det att inte få någon sömn när man har jobbat natt. Grannen får fönstrena bytta och det lever djävul utanför fönstret. Igår var det någon som spelade Iron Maiden på högsta volym utanför fönsret. Nä från och med imorgon är det jag som förflyttar mig hem till mammas källare igen och sover där. Sömn är fasen A och O om man ska orka jobba natt. Jag har tre nätter kvar...
 
Gnäll, gnäll, gnäll...
 
Förresten så vill jag också ha nya fönster när vi flytta in för över 2 år sedan så sa dom att vi skulle få det... grannen som fått nya fönster nu har bott här i typ 2 månader, undra om hon också hade sprickor i vardagsrumsfönstrena (?) Det har vi ;) Sen är fönstrena tunna som skithuspapper också så man hör ju jäklat allt igenom dom. Nä nu fåre vara nog med gnället Tack och Adjö!

Tid är så värdefullt.

 
Vilken underbar helg vi har haft. Barnen var lediga i Fredags och vi firade vår sista helg tillsammans innan mannen börjar jobba igen.Vädret har verkligen varit underbart! Jag har bott i min bikiniöverdel och jeansshorts. Vi har tillbringat nästan all tid i mammas trädgård. Tyvärr har mamman jobbat men bröderna höll oss sällskap.Vi har spelat kubb hela familjen. Både Freija och Loke älskade det och Loke riktigt levde sig in i spelet. Sen har det börjat grönska ordentligt och det har jag kännt av tårarna har sprutat hela dagarna. Jäkla pollenallergi! Så ser ni någon gråtande dam på byn så är hon inte ledsen hon är allergisk!
 
I N S T A G R A M B I L D E R
 
Följ mig gärna CarolinevNilsson.

Lill Raggarn!

Igår i lekparken raggade Loke upp 3 stycken 13 åringa tjejer som passade upp på honom han var så jäkla söt och gick till och med och höll handen med dom. Lycklig kille! Dom dansade på scenen och showade. Sen när tjejerna skulle gå så fick han till och med en kram ni skulle sett honom så glad han var. 3½ år och redan värsta tjejtjusaren hur tusan ska detta sluta? Himla go unge!

Tlött sej!

 
Oj så trött man blir efter 2 heldagar i solen. Imorse for vi ut vid 10:30 och kom in först vid 18:30 med undantag för att vi gick in och snörde ihop middagen som idag bestod av pastasallad. Hade möte på jobbet idag också men vi hade sån tur så vi fick sitta utomhus och ha mötet i solen.
 
Igår såg dagen nästa precis likadan ut, man blir verkligen lycklig och trött av det här vädret. Älskade underbara försommar. Jag har två dagar kvar på min ledigvecka så det ska njutas i massor. På Måndag går jag på en veckas nattarbete igen jag är verkligen lyckligt lottad som har ett sådant bra schema och barnen är glada som får vara lediga så mycket. Dom blommar verkligen i värmen, dom njuter för fullt, älskade ungar! Haha detta låter verkligen som ett fluff, fluff rosa moln inlägg men jag är är då fan värld lite fluff, fluff efter min tuffa höst och vinter. Livet har verkligen upp och ner gångar men just nu är det så jäkla bra som det bara kan vara. Så jag får fasen skryta en smula ;)
 

Blåsippor.

Blåsippan ute i backarna står niger och säger att nu är det vår....

Älskade unge.

 Igår var Freija i sorg. Jösses hon grät så hjärtskärande så det var inte klokt. Hennes bästa kompis från starten på förskolan flyttade tillbaks till sitt hemland Azerbaijan idag. Hon var så söt Freija när hon beskrev det "Hon ska flytta till de landet där hennes mormor och morfar bor där dom har sol, varmt och fina grönsaker!" Haha mitt i allt det sorgliga började jag såklart skratta åt hennes beskrivning. Jag tycker det är jätte jobbigt med sånna här situationer jag känner med henne så mycket så jag vill gråta själv. Lilla hjärtat mitt ♥ Blomman på bilden fick hon av vännen som flyttat. En evighets blomma som aldrig vissnar.

Dela en Coke med...

Så putti nuttigt ;) Ska jag dela min Coke med honom ska ha fan dela sin med mig, rättvist skare va!
Skämt åsido. Kul med sitt namn på flaskan. Jag tror till och med alla mina namn fanns. Emma, Sandra
och Caroline. Man har ju inga super unika namn direkt då det är topp 150 som Cola valt ut att trycka
och allt tre namnen finns med. Vilka idéer dom har företagen nuförtiden.

Yesterday in the park.

 

 ♥

The color of spring.

 
Våren, våren våren....
 
Igår kväll så cyklade barnen till lekparken, jag och mannen promenerade. Det är ju perfekt att cykla i parken, runt, runt Freija cyklade som aldrig förr på sin nya stora cykel som hon är så stolt över. Hon ser genast så stor ut på en sådan stor cykel. Loke han kör fullt ös med stödhjulen på. Så duktiga båda två.
 
Det blev en riktig utomhusdag igår från morgon till kväll vi kom oss inte in förens klockan var strax innan 21:00. Efter lekparken träffade vi ju på grannbarnen så då var vi ute med dom en stund, grannflickan hade också fått en ny cykel men ingen hjälm så Freijsan skänkte sin ena hjälm till henne. Det är så kul när barnen hittat kompisar på gården. Synd bara att vi inte kan kommunicera så bra med föräldrarna då vi pratar olika språk. Grannflickans cykel var nästan helt utan luft så mannen kasta in den i bilen och for på OK och pumpa den åt henne. Då gick det genast lättare att cykla. Huvva för att cykla med opumpade däck.
 
 
Freija med nya "storcykeln".
 
 

Mammas pojke.

 
 

Så härligt väder!

 
 
Pluspoäng till mig som orkat fota med kameran idag ;) Kan ju räkna på fingrarna hur många gr jag har använt den lille kompakta systemkameran som skulle sitta så fint i fickan vart man än gick ;) haha. Men här har ni två bilder. Rykande färska, vi har varit ute på gården hela dagen med undantag för att jag har hälsat på Johanna på förmiddagen och barnan har varit på förskolan sina 3 förmiddagstimmar. Nu är dom långlediga fram till Måndag. Själv har jag fortsatt ledig fram till Fredag em då jag går på min helgnatt klockan 16:00. Hoppas vädret håller sig såhär fint tills dess. Om en stund kommer mamma och Lilla E på palt hos oss. Mannen är så duktig i köket ;)
 
Kram♥

Jag tävlar.

Klicka på bilden för att komma till tävlingen.
 
Undrar just vad man skulle välja om man vann, ett nytt skal till Phånen eller ett skin till Paddan...
Skulle nog bli ett nytt skal till Phånen då jag blev så nöjd med det jag beställde sist från Caseapp.

Irriterande!

Vårstädning hos mormor på Lövis igår.
 
Nu har inte Bloglovin fungerat på flera dagar, det är en smula frustrerande då man följer sina favoriter där igenom och nu inte får upp de färska inläggen i nyhetsflödet! Orka liksom sitta leta efter nyskrivna inlägg. Nä Bloglovin SKÄRPNING! Jag vill kunna läsa mina favoritbloggar som vanligt.
 
Påtal om annat igår hörde dom ÄNTLIGEN av sig med min remiss. Det var på tiden, (tiden, tiden... som i Ronja Rövardotter, ekoooo) Nä men äntligen bara åtta månader senare hej vare går dom jobbar verkligen så det brinner i knutarna. Nä nu ska vi inte vara sånna man ska vara glad att dom nu hört av sig och att jag fått en tid. Tack för den. Nu ser det bara ljust ut framöver hoppas jag :)
 
Trevlig Tisdag!
 
 

Vad vare jag sa? ;)

 
Jag vann, jag vann, jag vann, jag vann!!!! Jag sa ju det in i benmärgen. Väntade på nr 20 och den jäkeln kom, men det gjorde den för någon annan med så vi vann 500 kr var, men det känns som en okej start för denna säsong ;) Sen var jag även nääääära ett par gr men vad hjälp dä? 
 
Have a nice Monday folks!

It's Sunday med sol.

 
Då har gårdagen passerat. Det blev middag med 13 pers, på lövis. Grabbarna eller ursäkta studenterna hade fixat en liten tiggarburk inför kvällens cruising i Pitstan. Robin var snäll och slängde ner kortet + kod och körkort haha. Tobbes bonuskort på Apoteket var dock inte så eftertraktat ;)
 
På kvällskvisten fick jag och mannen barnvakt till kidsen så vi kunde fara en snoa till Pitstan vi också. Jösses vad mycket poliser och berusade ungdomar, man behövde inte en lukta på korken för att må dåligt i deras ställe. Men jäklar vad poliser och folk det var. Våran bil var nog nyktrast i stan jag zippade på en Ramlösa och Micke i baksätet zippade på en Loka citron ;) hehe men vi hade sjuk kul iallafall. Fanns ju så mycket att se på. Fick ett sms av Dessi om det var några snygga bilar, hm... Merca, Volvo och sen kan man räkna finliret på fingrarna.
 
Vi var då hemma innan tolv, då kröp vi till kojs med kidsen, sista snurren på cruisingen tog fan över en timme att åka, det stod i princip stilla på vägen. Då var det dags att ge upp. 
 
Idag är det Bilbingo premiär eller BB-premiär som jag skrev på Instagram ;) fatta duttpennorna kärringjäklar för nu kör vi, i år är vårat år, jag känn dä på määä in i benmärgen bah!

Gu mörra!

 
Idag vankas det stor braka party, grillfest ;) lillebrorsan fyller 23. Hipp hipp hurra brusch! 
 
Kling och Klang Catering står för grillmiddagen Kling och Klang är jag i egen hög person, mamma och våran grillihillimasteri Christofferi värsta dreamteamet. Mööööms! 
 
Trevlig Lördag på er! 

It's Freaky Friday!

Imorse gick jag av, tror det är första gången i min karriär som jag jobbat 4 nätter på raken och nu är det bara till att vänja sig. Men nu är jag långledig, så skönt! Tror aldrig jag längtat så mycket efter ledighet. Sitter fortfarande i sängen, bloggar från paddan Och dricker kaffe. Jag skulle ju visa er skodöden också ja... Wait for it, Wait for it...
 
REDO? Här kommer dom.... *Trumvirvel*....
 
 
 
Världens finaste gummistövlar från märket Miel Chic Antique. Det var kärlek vid första ögonkastet, KÖP MIG skrek dom små liven... Men jag förmådde mig inte att ta dom till kassan då, istället så fick jag dom av mannen dagen efter ;) ibland har man liksom tur. Nu har stövlarna plaskat i vattenpölar, varit i ett stall och trampat hästskit, ja dom verkar tåla de mesta mina godbitar. Tänk att man kan bli så kär... I skor! 
 
Och ja jag vet att det står gunmistövlar på bilden, det bjuu jag på ;) Trevlig helg pà er alla out there, jag hade definitivt tänkt att ha en sådan. Ikväll blir det film och mys med familjen. Sune i Grekland om morsan själv få välja. Har hört att den ska vara ganska bra, jag har varit skeptisk men jag ger den en chans.
RSS 2.0