In tha house!



Lite mys framför tvn är vi minsann värda efter den här flyttdagen. Känner mig helt slut, men snart kommer mamma och R förbi på en nattmacka och te. 

Flytt, jobb och vaxdukar.

Ikväll har vi varit och satt ihop soffan i huset, shit vad stor den var(!) och hur tusan ska vi få till en snygg möblering? Imorn (idag då klockan är efter tolv) går första flyttlasset och vi planerar att sova där redan inatt. Mannen har fått låna nåt bauta släp från sin chef så jag antar att vi rymmer en heldel där i, har vi tur så blir det inte så många vändor. Sen har ju mannen fått i uppgift att införskaffa oss en SNYGG vaxduk då han tycker det är onödigt att köpa nytt köksbord. Såg att dom hade några fina på Öbergs som han lär spana in ;)
 
Ja vi har då det vi gör imorn efter sovning och jobb. Min efterlängtade helg börjar ju imorn också och imorgon (idag) är dagen D. Dagen då jag blir fastanställd åt Älvsbyns kommun. YEAH! Efter 8 år som vikarie vart det äntligen min tur att konvertera in och få en tillsvidare anställning. Fick veta det i förra veckan. Så nu jobbar jag väl på mitt nattschema fram till årsskiftet sen lär jag börja på en ny tjänst och då blir det förmodligen dag/kvällstider igen.
 
Hoppas alla får en trevlig helg!
 
 

Disco.

Två flugor i en smäll.
 
Imorn ska lilltuttan på Disco på förskolan så hon tyckte vi skulle köpa nå snygga danskläder. Det blev klänningen ovan, svartglittriga strumpbyxor samt ett svart diadem med stjärnor. Klänningen får även agera årets julklänning. Den är såå fin på henne. En riktig liten prinsessbakelse.

Åkpåse.


Jag älskar den här åkpåsen från The Buppa Brand. Så fina färger. Såg att det var 25% på den just idag men det blir inget köp. Jag har ju en super fin och varm från Lundmyr som får fungera till bebis NÄSTA vinter. Haha snacka om att det är långt bort, men man kan ju inte sluta sitta och sukta efter bebisgrejer när det finns en hel uppsjö där ute i cyberrymden.

Tänk om...

Min dotter är synsk...
 
För några veckor sedan följde Freija med Angelica och köpte pizza. När dom precis lämnat pizzerian så utbrister Freija "Angelica du har fått fel pizza" men Angelica lägger inget direkt energi i det och dom fortsätter gå. Efter ett tag kommer pizzabagaren springade ikapp dom med en pizzakartong och ungen hade rätt! Det var fel pizza i kartongen. Hur tusan kunde hon veta det?
 
Här om dagen satte hon händerna på min mage "Det är en flicka!".
 
Ska bli intressant att se om min tös har rätt även här, då kommer jag börja tycka att det är lite kusligt eller så är hon bara ruskigt duktig på att gissa.
 
 

Första besöket hos barnmorskan.


Idag har jag varit på mitt första besök hos barnmorskan. Hann hem och sova 2-3 timmar innan det bar iväg igen. Denna gång fick jag samma barnormska som jag hade en dispyt med när jag väntade Freija så då bytte jag men det känns som att vi har lagt det där bakom oss och tar denna nya graviditet med nya tag.
 
Först satt vi mest och pratade och fyllde i information, sedan fick jag lämna urinprov och stick i fingret. Jag hade 119 i hb så nu blir det Duroferon igen (Bläää). Urinen var perfekt och vet ni vad jag var GRAVID!!! Haha så kul att dom tar ett gravtest även fast man redan vet att man är det tänk om det skulle visa negativt vad paff man skulle bli. Egentligen skulle jag även ha lämnat blodprover för blodgruppering och annat men det väntar vi med till senare eftersom jag hade sovit så lite tyckte hon. Så den 12/12 ska jag tillbaks. Jag fick även veta att RUL kommer bli sista veckan i Januari så det ska jag ringa och boka i början på Januari.
 
Det bästa av allt, jag slipper göra glukosbelastningen! Eftersom min mamma är typ 1 diabetiker. Fy fasen så jag har fasat för det. Jag hade ju till och med planerat att låna hem en blodsockermätare istället men då löste det sig ju fint iallafall utan varken det ena eller det andra. När jag var gravid med Freija och Loke så hade ju mamma ingen diabetes eller inte vad hon visste om iallafall så jag har aldrig behövt göra det. Ibland drar man tur lotten ;)

En liten tjuvkik.

Tomtenisse och Nissa.

 
Idag har jag varit hemma hos familjen Lundberg och tagit julfoton på dom minsta i familjen.
Ska precis sätta mig och redigera men jag bjuder på två bilder från Instagram. På den
absolut minsta i familjen. Herrejisses så söt!

Packa.


Äntligen har jag fått tummen ur och börjat packa litegrann. Tagit ner ramar m.m. Vi ska ju inte flytta så långt så det känns som man kan ta det lite phö om phö. Kidsen är överförtjusta i att packa dom vill slänga ner hela sitt rum i kartonger gärna igår. Sen är det sååå mycket som ska på tippen.
 
Vi har det vi gör framöver.

Piteåtidningen.


Idag var det uppföljning av reportaget i Piteåtidningen.
 
Brorsan och A köpte med sig tidningen när dom kom förbi på kaffe.
 
Vi är ju flera som kämpat för att få ändrig på den här regeln. Det har skrivits till politiker, jag blandade in tidningen och äntligen har vi fått rätt. Jag och många med mig är glada över beslutet och jag vill tacka alla inblandade som dragit sitt strå till stacken för att detta beslut skulle tas.

Ikea.

Jag ska försöka övertala min husband om en tripp till Ikea i helgen. Jag behöver nytt porslin, lite julpynt och annat smått och gott så vi kan fixa i huset. Hehe. Har redan pratat med mamma så lilleman får stanna hemma med henne så får lilltuttan följa med till Happis. Hoppas mannen är lättövertalad ;)
 

Clary´s krog.

 
Kom på att jag skulle ta en bild men då hade jag redan glufsat i mig maten. Kan ju säga att det var sjuuuukt gott. Till förrätt åt jag vitlöksbröd, varmrätten grillad pepparbiff med rödvinssås, rotfrukter, körsbärstomater och pommes. Mamma åt Boeuf Bourginonne med stött potatis sen tog hon chokladfondant till efterrätt. Så tog vi varsinn kaffe. Har verkligen bara positivt att säga om detta krogbesök. MUMS!
 
Jag kommer garanterat gå dit igen, kanske med mannen(?)
 
Kändes som att jag och mamma hade både det ena och det andra att fira så vad vore då bättre än en middag. Dessutom vill man ju umgås så mycket man kan nu innan hon flyttar. Älskade mamma♥

Beslut om förskolan.

Idag fick jag och många nattarbetande inom kommunen det glada beskedet att vi får barnomsorg så att vi kan sova innan vi går på våra nattskift! Skam den som ger sig. Jag är så glad. Så det innebär att på Måndag behöver jag inte försöka fixa barnvakt eller vara vaken ett dygn. Jag får faktiskt lämna dom på förskolan. Tack för det Älvsbyns kommun. Det ska ni ha en stjärna i himlen för.
 
För er som inte vet vad det handlar om kan ni läsa det här.

Svinstia!

Jag vill bara flytta NU NU NU!!!
It´s look like a Svajnstajja in our apartment.
 
It´s shitiga golvs, and grejs och mojs all over the place!
 
Nä men seriöst. Mitt humör dör en smula varje gång jag ser hur det ser ut här hemma och jag har verkligen ingen kraft till att göra nåt heller. Give me som styrka back please so i can clean up here.
 THANK YOU!
 
Freija har DISKAT! Diskat innebär att hon har hällt ut hela jäkla yesflaskan på köksbänken och gnuggat runt. Hur lätt är det att få bort? Det bara skummar och skummar och skummar!
 
Nä men snart går flyttlasset, snart, snart, snart och då får jag äntligen julpynta och fixa. Det längtar jag till. Man har som gett upp det här men lägenheten när man bara ser fram emot huset.
 
Well we hörs!
 
 
 
 

Lillan snackar.

Idag när jag hämtade barnen på förskolan så utbrister Freija
 
"Jag har berättat för ALLA att VI ska ha bebis"
 
Vad var det jag sa? Skvaller bruden nummer ett. Första dagen på förskolan sedan hon fått höra nyheten och hon skvallrar glatt. Hon är så go. Hon längtar verkligen och pratar om det flera gr om dagen. Förra veckan satt hon och titta i leksakskatalogen som har kommit med julklappar men hon tittade hellre på saker som vi måste ha till bebisen. Jösses vad mycket vi MÅSTE HA enligt henne.
 
Hoppas vi hinner bli miljonärer innan det är dags för liten att kika ut.

Söndag!


Idag har varit en riktig skitdag! Har kännt mig helt slut och tung i kroppen. Illamåendet kommer fram mycket mer när man känner sig slut också. Jag har hunnit testa armbandet ett par gr men jag tror det är en ren och skär bluff för att lura folk på pengar eller så funkar det helt enkelt inte på mig.
 
Igår kom verkligen gravidhormonerna fram när jag vaknade klockan 11:00 av att mina småbröder satt utanför dörren där jag sov och prata och hammra eller vad tusan dom gjorde. Jag blev så förtvivlad när jag titta på klockan och insåg att den bara var 11:00 så tårarna började spruta rakt ut och jag kände att nästkommande jobbnatt kommer bli ett helvete men lugn bara lugn efter ett par minuter somnade jag om och sov till 17:00 och då serverade mamma middag till hela familjen. Snacka om att man kan bryta ihop för småsaker. Idag kan jag nästan skratta åt det där jag låg i min ensamhet med elefanttårarna sprutandes haha. Det är inte lätt...
 
Mamma bjöd hela familjen på en god tacosmiddag. Tacos är verkligen det bästa som finns! ♥
 
En till sak som har kommit med graviditeten är förvirrigen. Gissa om jag blev snopen när jag kom in i köket här om dagen och kände en stank som hade fått självaste Gustav Vasa att vända sig i graven. Vet ni vad jag hitta? Upptinade fiskfiléer i en påse under en massa andra påsar. Jag höll på att dö! Fy fan vad det lukta och där har dom legat i typ 2 dagar och gottat sig i den 20 gradiga inomhus temperaturen. Egentligen skulle mamma ha tagit med sig dom hem efter att hon ätit middag hos oss två dagar tidigare, men det glömde vi bort. Dagen innan jag hittade dom hade hon dock funderat över vart dom tog vägen... (det hade inte jag, hehe) BLÄÄÄ!
 
På Återseende!

Spärrade ip-nr.

Nu har jag lagt in en spärr på ett visst ip-nr som inte verkar kunna sköta sig.
 
Har du/ni inget vettigt att skriva så tycker jag du/ni kan strunta i att skriva. Jag är inte intresserad.
Dessutom är det INGEN som har tvingat dig att läsa min blogg eller titta på mina bilder. Det är
liksom ett fritt val om du väljer att göra det är de upp till dig, men lämna dina åsikter för dig själv!

En krigsskada.


Ser ni den lilla tejpbiten i mitt face? Igår kom ett Nintendo DS flygande mitt från ingenstans och landade precis där och skar upp ett djupt sår som aldrig ville sluta blöda. Det är RART med barn!
 
Nintendo DS -  Mamman
1-0.

Blommor.


Igår kom mannen hem och kastade en blomsterkvast på mig där jag låg i soffan
och mådde illa, det är kärlek det minsann♥
 
ÄLSKAR DIG

Lindring av illamående.

Imorgon vaknas det jobb. Hoppas mitt nya illamåendearmband har kommit till apoteket då. Det är en ny grej som drivs av batteri. Läste att det skulle vara som en TENS-apparat som ger ifrån sig stötar på handleden och minskar illamåendet. Man ska smörja med en salva innan man sätter på armbandet och sedan slå igång det. Det är Clearblue som har kommit ut med den här nyheten. Jag var in på Apoteket och beställde den i förrgår så det skulle komma senast imorgon. 349 pix kosta det.
 
 

Freija♥


Freija var på riktigt fotograferingshumör igår så det blev flera bilder på henne. Här är en utav dom.
Min vackra 5 åring

Lek & Bus.

 
 
 
 
 

Idag gick vi och mötte upp mormor efter jobbet medan vi väntade passade vi på att leka. Det fanns även en suverän pulkbacke där som vi alla tre susade ner för. Jisses så fort det gick när det var is och snö som underlag. Freijsan hittade även en spade som funkade prima som stjärtlapp haha såg så himla kul ut när hon susa ner för backen på en plåtspade och skumpade upp och ner.
 
När vi lekte där ute så utbrast Loke "Jag HATAR vintern!" haha jo tack jag har märkt det.
 
Den backen lär vi besöka fler gånger. Tycker det var riktigt kallt ute idag. Jag hade pälsat på mig rejält men en sjal eller halsduk hade inte skadat. Jag frös om hakan ;)

Barnvagnsdjungeln.

Snart ska man in i barnvagnsdjungeln och härja igen. Två vagnar jag har kikat extra mycket på det senaste är bägge från Emmaljunga och det är Super Viking och Nitro.
 
Nitron kan man köpa två fasta vinterdäck till och även liggkorg såklart. Jag har alltid gillat Emmaljunga deras senaste Viking serie var jag kär i redan innan jag hade sett den irl, men när jag såg Super Viking irl blev jag besviken. Den såg inte alls ut som jag tänkt mig och som jag sett den på bild. Det är så himla svårt med vagnar och dyrt! Såg att det kommit ut en Viking på Blocket alltså inte Super utan bara Viking för 6500 kr, den som heter bara Viking har ju mindre hjul så den är ioförsig inte ens aktuell men man funderar ju på varför personen säljer den redan. Den kanske inte funkade så bra i vårat vinterklimat.
 
Nä detta tåls att funderas på. Men mest lutar det åt Nitro för tillfället.
Har ni några åsikter att dela med er utav?

In Sweden we call it a kick.

 
Freijsan har idag "sparkat" Loke hela vägen hemifrån och hem till mormor. Så duktig så.
 
 
 
 
Freija älskar verkligen att snön har kommit. Innan vi for iväg till mamma var hon ute och lekte på gården. Hon sparkade och drog pulka och grejade på. Snö och barn är L Y C K A♥
 

Gårdagens middag.

 
Köttfärssoppa med Italienskt bröd.
 
Hittade receptet i en veckotidning hemma hos mormor och tyckte det lät så gott och gott blev det. Super enkel och matig soppa. Jag följde dock inte receptet till punkt och pricka utan jag gjorde fler portioner och satte i mer av det jag ville ha mer utav och det blev bra iallafall. Jag kan lägga upp receptet senare om så önskas. Vi äter typ aldrig soppa men nu när jag har den här i huvudet så lär det bli fler gånger.

Hej Tisdag!

Inatt har jag fått sitta med lilleman i sittande ställning i soffan för att han har hostat så otroligt mycket. Vi hade balkongdörren öppen så det kom in frisk luft och han fick slemlösande hostmedicin och tillsist gav det med sig. När jag hade hämtat honom från hans rum sa han "Jag höll precis på att spy av hostan, tur att du hämtade mig det var en sån hääääääär stor host" så visa han med armarna. Älskade lilleman♥
 
Det roliga med hostan är bara att ungen är precis som vanlig dagtid inga tecken på hosta eller nåt. Pigg som en lärka. Tjattrar, bråkar med storasyster, leker, spelar osv... Men jag tror det är övergående. Blir säkert en natt till på soffan för oss, men det gör inget då hinner jag kolla ikapp mig på Allt för Sverige som går på svt. Kollade på det förra säsongen med och det är ganska spännande faktiskt.
 
Snart ska vi bege oss ut med lillsparken "In Sweden we call it a kick" Freijsan ska sparka lillebror hem till mormor och jag får väl gå bredvid. Kanske kameran följer med idag igen.
 

Underbart väder.


Imorse kom Camilla, Gry och Anselm och väckte oss strax efter åtta, vi drack kaffe och surra på sen bestämde vi att vi skulle komma dit så barnen fick leka ute i snön. Det har ju varit så himla fint väder idag. Strålande sol och snö. Riktigt fint vinterväder. Freijsan har varit ute hela dagen, Loke lekte mer inne med Anselm. Det är verkligen Freija och Lokes olikheter. Freija älskar att vara ute men inte Loke.
 

Vi tog pulkan dit och Freijsan skulle promt dra Loke hela vägen i uppförsbacke.
 
 

Snart ska jag börja med middagen. Köttfärssoppa med italienskt bröd.
 
 

Sommarbebis.


När vi fick veta att vi väntade barn bad jag Freija hålla i testet framför kameran. Hon fråga direkt vad det var och jag sa att det var en penna. Hon godtog det svaret. Freija är ju expert på att skvallra hon är snicksnackarn nummer ett så har man några hemlisar ska man inte berätta dom för henne.
 

Men i Onsdags berättade jag för henne och lillebror att det bor en bebis i min mage. Bägge två var först rörande överens som att dom ville ha en lillesyster, men nu vill Loke inte ha något syskon alls. Freijsan längtar redan massor och säger godmorgon till magen varje morgon, pussar och kramar på den.
 
Fast hennes första kommentar klår allt "Vi säger inget till pappa!" Hahaha. Som att han inte visste.
 
Hoppas verkligen att allt ska gå vägen, men med det här illamåendet så vore ju allt annat konstigt. Men man oroar sig alltid för något. Mår man illa är det skit jobbigt och man vill bara att det ska gå över och mår man inte illa då tror man direkt att något är fel. Idag har jag mått illa precis hela dagen. Blää. Jag är med i en grupp på Familjeliv där det snickesnackas där alla som väntar Junibebisar hänger, men det känns som alla i gruppen väntar missfall, inte barn. Sålänge motsatsen inte är bevisad så väntar iallafall vi BARN!

Skype.


Varför har man inte testat det här med Skype tidigare. Jag och mammsen kommer ju ha jätte kul nu. Vi kan sluta träffas irl och ha skypekafferep istället ;) Skämt åsido att träffas på riktigt är ju allra bäst.

Snö & farsdag.

 
I förmiddags åkte vi till Arnemark och barnen lekte ute i snön. Synd bara att vi inte tog med oss kläder efter väder. Var ju som inte tänkt att vi skulle vara ute och leka. Snön vräker ner från himlen nu är den nog här för att stanna. Trevligare med snö än regn måste jag säga.
GRATTIS ALLA PAPPOR!

Lördag.

Idag har vi ägnat oss åt inget speciellt. Vi har packat lite, ätit middag med mamma, R och bröderna. Hälsat på svärmor och bara lullat på sovmorgon fick jag också.
 
Jösses vad jag drömmer mycket nuförtiden. Inatt vaknade jag till och med av att jag låg och ställde frågor till mannen i sömnen och han svarade. Haha. Igår drömde jag om bebisen att jag kunde ta ut den och stoppa in den i magen igen. Det var en flicka med brunt hår och lugg sen hade hon två färgade pupiller. Övre bågen var blå och den undre var brun och jag var så glad över den där bruna bågen som hon då måste ärvt av min mor. Min mamma har ju bruna ögon men ingen utav oss barn och det kan ju faktiskt hoppa i generationer sånt där. Man drömmer verkligen hel knasiga drömmar när man är gravid.
 
I kväll är det Så mycket bättre för hela slanten här hemma. Bästa Ken Ring! Han var en idol när jag var yngre så det ska bli spännande att se. Han är ju som små rolig och väldigt flummig. Till Så mycket bättre blir det ostbricka och frukt. Mysigt hoppas mitt kvällsillamående håller sig borta!

En mini rocker!

Förhoppningsvis kommer dessa söta rockerplagg till användning under 2014.
 
Det är lilltuttan och Lokes gamla bebiskläder som legat uppe på fasters vind sedan dom växte ur dom. Vi har ju inte haft något förråd dom senaste åren så jag var där och samlade ihop alla bebisplagg. Självklart finns det endel o rockiga kläder också men dom kanske jag lägger upp en annan dag. Kul att man iallafall har sparat litegrann som får gå i arv till pyret.

R.I.P.

Fick en kommenatar imorse om att det var synd om älgen så nu får älgen ett eget inlägg.
Vila i frid Hälge.
 
Nä men seriöst, alla kan väl råka ut för en olycka det är ju inte så att man tänker att nu jäklar när jag kör hem från jobbet i halkan då ska jag plocka en älg på vägen. Ibland är olyckan framme och det är väl olyckligt hur det än är. JAG är glad att min man klarade sig oskadd och jag tycker även det är trist att våran Märta gick ur världen, och det ska man väl för tusan få tycka utan att få påhopp för det. Personen ifråga som kommenterade har inte en jäkla aning om hur P körde och hur väglaget ser ut här uppe. Det är snö och is på vägarna just nu. Det är vinter. I Sthlm kanske det inte är det men vi bor 100 mil därifrån.
 
Tack för det!

Älskade Märtan♥

Vila i frid.
 
Igår gick våran Märta ur bilvärlden. En Älg orsakade det hela himla odjur. Men det viktigaste av allt var ju att mannen klarade sig oskadd. Det kunde gått så mycket värre men han hade verkligen änglavakt och strax efter olyckan såg han ett sjärnfall det måste vara ett tecken från ovan.

My Teddy DK.


Min fina uggla jag vann i en bloggtävling förra veckan.
Det är en speldosa.
 
Tack Anna och My Teddy.

Dagar som dessa får man sig en tankeställare så skört livet kan vara. Jag är så glad att allt gick bra. Älskade älskade man, min bäste vän, mitt allt!♥

Ny header iallafall.


Inom kort kommer en ny design upp på bloggen, ja iallafall en header om jag lyckas få till den som jag vill. Vilket pill det är att få till det precis så som man vill ha det och att överföra bilderna med den här nya grejen till usb-porten tar ju huuuundra år det måste vara något fel typ 130 bilder på 45 minuter. Nä det får vi överlåta till en annan dag. Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på lite Gossip girl innan jag slår igen mina gröna. Hoppas på sömn inatt har sååå jäkla svårt att sova nuförtiden. Somnar mitt i natta.

Kyrkogården igår.

 
 

Igår kväll tog vi en sväng förbi kyrkogården och tänkte på våra nära och kära som inte längre är med oss. Någon sa någongång till mig att det spelar ingen roll vilken minneslund man går till i landet, för alla minneslundar hör ihop på något sätt. Mina släktingar är ju begravda i södra sverige men jag tänkte på dom här iallafall. Så vackert med alla ljus som lyste på kyrkogården.

Skicka brev.

 
I eftermiddag har lilltuttan skickat brev till morfar och Christine i Stockholm. I brevet ligger en tidning med reportaget som dom ville ha samt en överraskning från lilltuttan. Hon tyckte det var så kul att sätta fast frimärken och posta det på gula lådan. Det är nog framme på Tisdag eftersom dom inte tömmer ikväll.

Luktat på bebis.


I förmiddags var jag iväg till Johanna och luktade på hennes lilla son. Så underbar så fantastisk. Av oss fick han en body, byxor och pyjamas. Kul med bodyn för den hade Johanna själv tittat på innan. Tiden sprang iväg jag kom dit innan 11 och kom inte därifrån förens efter 13:00 nångång tiden står som still när man får sitta i bebisbubblan med sina bästa vän en tag. Strax innan jag skulle fara kom även Johannas fina dotter hem hon läste bok för oss och hjälpte mig att dricka mjölk ;) så söööt.
 
Längtar redan till nästa dejt med lilla familjen
 
Ikväll ska mannen iväg på bio med en vän då ska jag sitta och grej med datorn som äntligen funkar som den ska igen, sen ska jag kika på Solsidan, älskade solsidan! Skönt med lite egentid då kidsen sover och mannen är på vift. Imorn är det jobb igen och jag börjar 16:00 som tur är ska barnens fina faster vara med dom på dagen så jag får sova lite. Är så glad att vi har så snälla och omtänksamma människor omkring oss det går inte att tacka er nog mycket men jag hoppas ni förstår hur världefulla ni är.

Lille Herr Lundberg.


Imorn ska jag hem till Familjen Lundberg och träffa den senaste medlemmen såklart måste man ha med sig en välkomstpresent så idag var jag och införskaffade det. Åh det ska bli så skoj att få träffa dom allihop. Har saknat mamman speciellt mycket. Min bästa vän

Nytt dockskåp.


I veckan flyttade ett nytt dockskåp hem till oss 60 pix fick jag betala. Barnen älskar det och leker med det hela tiden. Freija ska få ha det i sitt rum sen när vi flyttar. Idag när det var 25% på leksaksaffären passade vi även på att köpa lite ny inredning. Blandannat en julgran ;) hehe. Det är sviiiiindyrt med dockskåpsmöbler både nytt och gammalt på tex Tradera men nu kom vi undan mycket billigare. Tänk vad 25% gör mycket. Både Loke och Freija har mycket glädje utav det och står på varsin pall och leker.
 

Lördag.

Jag har världens BÄSTA Brolla! Han lagade en av portarna på datorn på ett litet kick. Jäklar så glad jag blev. Tusen tack bästa lillebror. Sen visade han sin mindre intelligenta syrra hur man går in på banken utan usb. Hehe så nu kan jag fixa betalningar vare sig usb-porten funkar eller ej.
 
Som om denna lycka inte vore nog så har jag även vunnit en bloggtävling dagen till ära. Tjoho vad glad jag är. Ser fram emot att vinster dimper ner i brevlådan, då får ni också se den.
 
Annars så blev vi färdiga med julklapparna till barnen idag. Det var 25% rabatt på Toys r us. Så vi passade på att köpa färdigt klapparna som vi visste att barnen önskade sig. Vi kom undan mycket billigare än vad vi hade gjort till fullt pris. Så jäkla bra och det var inte bara vi som fyndade folk gick med stora lass mot kassorna med vagnar och famnar fulla med kartonger av leksaker. Smart av Toys r us att ha såhär billigt inann jul då handlar ju folk mer och det blir nog win win för både affären och köparen.
 
I natt har jag haft min lill kusin sovandes här. Barnen hade så mysigt igår. Dom hade "Chipsparty" på rummet som Loke kallar det. Käkade chips, popcorn och tittade på film på datorn. Freijsan och kusin badade skumbad och de var så trevligt så. Idag åkte kusin och morbor hem till Stockholm igen och vi ses väl först till sommaren igen. Kul när dom kommer och hälsar på.
 
Glada badtjejer och gårdagens gomiddag som mannen bjöd på.
RSS 2.0