Inredning.

 

Jag har piffat lite i lekhörnan. Det blev så fint. Vi har lekhörnan i vardagsrummet.

Happy new year!

Sista dagen på året är här. Freijsan ligger i badet, Loke sover, mannen och Thor kollar på barnprogram och jag håller på med en efterrätt till barnen. Måste iväg på affären om en stund också. Ska kika om dom fått in några Tullisar som man kan ha på bordet. MIN BLOMMA! Tullisar är ju så Carro det bara kan bli.
 
Snacka om att man har en sångfågel till dotter hon skrålar där inne i badet så det står härliga till. Var tvungen ställa mig bakom dörren och spela in för hon är så söt, sjunger med sån himla inlevelse.
 
Nä hörni... HAPPY NEW YEAR! På återseende 2015.

Året var 2014.

* Nytt jobb
* Bebis
* Resa till Södern
* Besök från Södern och Norr.
* Nytt jobb
* Freija börja skolan
* Sorg
 
2014 började jag jobba på min egen rad den 2 Januari. Jag hann dock inte jobba speciellt mycket innan jag blev sjukskriven för min foglossning som inte gick ihop med mitt tunga arbete och foglosningen berodde på vår lilla bebis som låg i magen. Våran Thor, Tjorven Nilsson. Graviditeten var nog den värsta jag genomgått. Har alltid älskat att vara gravid men denna gång var ingenting sig likt. Ont i hela kroppen, sämst blodvärde, och det ena med det tredje. Thor var beräknad i Juni men redan i april ville han komma ut första gången då blev jag inlagd och fick sprutor för att stanna upp förlossningen samt skynda på Thors lungutveckling, jag var inlagd i 3 dagar och blev utskriven på Valborgsmässoafton. Sedan var det många svängar fram och tillbaks till SUS. Den 24 Maj var det då dags tyckte Thor och fort gick det. Vattenavgång 21:15 och han föddes 22:34, vi han precis in till sjukhuset. Världens finaste kille fick vi 2750 g och 44 cm lång, han var verkligen mini, mini men nu är han ju stora killen på över 9 kg på julafton blev han 7 månader, tiden går alldeles för fort jag vill dra i nödbromsen!
 
 
I somras var vi på en underbar tripp med HUSVAGN till Södern. Vi besökte Furuviksparken, Kolmården, Ullared och Pappa och bonusmor. Husvagn is the shit! Så jäkla mysigt. Jag vill ha en husvagn, bättre än alla sommarstugor i världen. Man är ju som en snigel har huset med sig var man än far, kidsen uppskattade det enormt och med en bebis var det heller inget problem. Vi hade många mysiga dagar.
 
 
I Augusti hade vi hela familjen här uppe i pärlan. Mamma, pappa, Bonusmamma och alla syskon. Det var så himla kul att umgås allihopa, men vilket jobb att ordna mat till ca 10 personer varje dag, men det var det värt. Älskade familj
 
Under min föräldraledighet kom det ut en massa nya jobb åt kommunen. Jag passade på att söka, för skoj liksom och jag fick en utav tjänsterna! Helt galet det trodde jag aldrig, men jag blev så glad. Denna tjänst är på ett ställe där jag tidigare har vikarierat och trivdes väldigt bra. Så efter föräldraledigheten så börjar jag jobba där. Det är en dag/kväll tjänst.
 
Freija har ju börjat skolan. Nya rutiner, nya pedagoger, det ända som är som förr är kompisarna då alla från hennes förskola hamnade i samma klass, sen har det dock tillkommit ett eller annat barn. Det har inte varit en dans på rosor för Freija att börja skolan. Det har varit måna protester och mycket bråk, när hon är i skolan har det dock varit hur bra som helst bara hon kommer dit. Hon har blivit som en lite tonåring ena stunden är hon så go och tillmötesgående och nästa är hon helt tokig och bara trotsar. Vi föräldrar ha verkligen utsatts för många prövningar i år, men det är ju förståeligt det har varit många omställningar på korttid. Från trygga förskolan med brorsan vägg i vägg till att bara ha sig själv, men nästa år kommer Loke efter då han böjar skolan efter sommarlovet. I Skolan har dom badat och simmar varannan Fredag och sedan har dom åkt skridskor varje Tisdag. Nu när snön lagt sigt ska dom börja åka skidor och Freijsan fick ett jättefint set skidor i julklapp hon har kört några speedvarv här ute på Lövis hej vare går!!!
 
 Oktober blev en sorgens månad. Jag fick ett hemskt samtal av pappa att min kusin gått bort. Pappa sa "Robban har gått bort" min första reaktion var "Va? vilken Robban?" för inte tror man att en 21 åring bara ska tas ifrån oss sådär. Det var svårt att ta in, svårt att förstå. Det är en enorm tragedi för hela familjen. Det är så orättvist, men jag är glad att jag kunde ta mig ner och få ett sista farväl på begravningen. Träffa och hålla om familjen. Vara på rätt ställe. Det kändes så jobbigt att sitta här hemma 100 mil ifrån allihop som man bara ville vara ett stöd åt. Det var en sådan lättnad att landa på Arlanda och vara i samma stad som alla andra. Det var en fin men väldigt sorglig begravning. Det går nog inte en dag utan att man tänker på Robban och hans närmaste familj. Ni är i mina tankar ♥
 
År 2015 har jag inga speciella mål att uppnå. Ja det skulle väl vara det där förbaskade körkortet, men jag är ju så jäkla harig när det gäller att köra bil. Poppe har ju till och med fixat en bil till mig så det vore väl fasen om jag inte skulle ta mig i kragen nu. Hehe. Men jag hoppas att 2015 kommer innehålla mycket glädje, kärlek och visdom.
 
Sen önskar jag er alla ett gott slut och en bra början på 2015!
 
 

Småfrallor.


24 st SmåfRallor.
Glömde visst R:et när jag gjorde bilden.
 
Nu har jag bakat både vaniljbullar och småfrallor med min köksmaskin. I skrivande stund sitter jag även och väntar på en ny deg som jäser. Småfrallor med morot.
 
Det var en på Instagram som frågade efter receptet till småfrallorna ovan
så jag tänkte dela med mig utav det.
 
Du behöver:
50 g jäst
5 dl vatten
2 tsk salt
1 msk honung eller ljus sirap
2 msk olja (valfri sort)
1 dl solrosfrön
1 dl havregryn
6 dl rågsikt
5-6 dl vetemjöl special
 
För Pensling och Garnering
1 st ägg
Sesamfrön eller Vallmofrön vita eller blå eller solrosfrön.
 
  • Smula jästen i en bunke.

     

  • Värm vattnet till 37°C och häll först lite av det över jästen och rör tills den lösts upp. Häll sedan på resten av vattnet.

     

    (Tänk på att röra i botten av vattnet när du värmer det och precis innan du känner efter med ett finger eller mäter med en termometer annars är risken stor att det är för varmt i botten. För varmt vatten (över 40°C) leder till att jästen dör och det blir kompakt bröd. För kallt vatten leder endast till att jästiden blir lite längre så hellre för kallt än för varmt.)

  • Tillsätt salt, honung, olja, solrosfrön och havregryn. Rör om.

     

  • Tillsätt rågsikt och rör ner den. 

     

    (Tänk på att hälla upp mjölet i litermått eller väga det för att få rätt mängd. Om du gräver med decilitermått i mjölpåsen tar du oftast för mycket mjöl och då blir det torra bröd.)

     

  • Tillsätt vetemjölet och arbeta in det med en köksmaskin eller elvisp med degkrokar. Ta inte mer mjöl än vad som behövs för att degen ska bli blank, smidig och släppa bunkens kanter. Ju mindre mjöl desto saftigare bröd.

     

  • Låt degen jäsa övertäckt till dubbel storlek ca 30 minuter (eller lite längre tid om det behövs).

     

  • Ta upp degen på ett bakbord. Dela degen i 2 delar (om du gör en sats) och baka ut varje del till 12 st bullar så det blir totalt 24 st (om du gör en sats).

     

  • Rulla varje bulle så den blir slät och fin. Lägg dem sedan tätt på en plåt med bakplåtspapper.

     

    (Bullarna kan även gräddas fristående istället för att göra brytbröd. Lägg dem i så fall på plåtar med avstånd mellan så de inte jäser ihop. Man kan också göra brytbröd av t.ex. hälften av bullarna och fristående av hälften men lägg dem på olika plåtar i så fall eftersom gräddningen i ugnen skiljer sig.)

     

  • Låt jäsa övertäckta ca 30 minuter (eller lite mer) till nästan dubbel storlek.

     

  • Vispa upp ägget till penslingen.

    (Till en sats går det bara åt ett halvt ägg. Resten som blir över kan du steka och äta upp om du inte vill slänga det.)

     

  • Pensla bröden med uppvispat ägg och strö över sesamfrön.
  • Grädda brytbrödet strax under mitten av ugnen i 225°C ca 20 minuter tills de fått fin färg.

     

    (Om du gräddar bullarna fristående, alltså du har lagt dem med avstånd mellan på en plåt och inte tätt ihop som brytbrödet så gräddar du dem mitt i ugnen i 250°C i 6-8 minuter.)

Monster high fashion body art.


Köpte det här setet från Lekmer till Freija. Vilken jäkla besvikelse när vi öppnar paketet och typ allt fattas! Den går inte ens att använda då pennorna till själva Tattoomaskinen saknas. Mailade Lekmer ganska omgående då jag hade en besviken tjej här hemma och fick svar redan igår.
 
I första svaret blir jag erbjuden 15% avdrag på priset. Bah va? Den går ju inte ens att använda då pennorna saknas. Vad ska jag göra med den? Dom hade heller ingen ny förpackning på lagret så dom kunde skicka ut en ny. Sen blev jag erbjuden att skicka tillbaks den men de tog dom tillbaks och tillsist fick jag i alla fall tillbaks pengarna, men det löser ju fortfarnde inte problemet att vi står här utan fungerande inköpt paket. Dessutom köpte jag denna till kanonpris och det priset finns ju ingen annanstans så pengarna jag får tillbaks betalar inte ens hälften av vad den kostar hos en konkurrent. Sjukt besvikna på Lekmer ;( Som dock alltid annars har levererat hela och bra grejer, men inte denna gång.

Nu är glada julen slut, slut, slut!

 
Vi har haft en underbar jul. Lugn, skön och inga speciella måsten. Barnen är nöjda. Jag är nöjd, ja alla är nöjda. Loke fick en Ps3 och en tv av tomten. Gissa om han är nöjd? Freijsan fick massa Monster high och Violetta grejer. Thor fick också fina leksaker fast vi inte köpt i princip någonting till honom. Han fick av mormor, farmor, morfar och bonusmormor. Vet ni vad jag fick?! Jag fick en köksmaskin en Hercules från OBH Nordica av mamma. Så nu vore det väl tusan om bakningen gick åt skogen.
 
 
Mannen fick en högtryckstvätt, det kanske inte är helt rätt årstid för det men han har önskat sig en sådan så en sådan fick det blir. Gillar mitt egensnickrade rim som sattes på det paketet "Spruta hårt, spruta lätt, detta är en ..." haha många gissade på att det skulle vara nå vuxensnusk i paketet men inte det ;)

Mamma fick foliesockar och en elektrisk fotfil av oss. Hon har önskat sig det jätte länge. Ska bli intressant och se om dom där sockarna funkar. Man ska ju få baby(LENA) hehe fötter av dom. Freijsan fick ju ett fotbad också som hon hade önskat sig, med nå slimekulor i. Jag testade den på julafton, vet inte om det var något direkt speciellt med det dock. Får prova igen, det är ju dock mer en leksak.
 

På natten mellan julafton och juldagen så sov jag, Freija, Thor och Molly under en vacker stjärnhimmel som Freija fått av farmor. Den spegla stjärnor i hela rummet.
 
Hoppas ni alla har haft en fantastisk jul!
 
 

Dan före dopparedan.


Lycka är att få jullov
 
Igår var det dragning på lotteriet på byn. Hade man handlat i köpmannaföreningensaffärer för 300 kr fick man en lott. Jag hade 5 st men vann ingenting. Trots att dom drog lott efter lott eftersom att alla som hade lotter inte var där. Jag stod med en gammal arbetskollega och höll tummarna och den jäkeln vann minsann. Ett fint paket från Öbergs. Bättre lycka nästa gång liksom.
 
Mamma och Lilla E kom och hämtade mig därifrån och tur var väl de för fötterna kändes som bortdomnade av kylan stora isklumpar kändes det som man gick på, ändå var det bara runt 7- igår inget sneakersväder som jag då hade på fötterna, brrrrr!
 
Idag är det ju typ bästa dagen på hela året! Dan före dopparedan. Love it! Uppesittarkväll med bingolotto, skinkan ska griljeras och det sista ska fixas och donas innan barnen imorgon stiger upp i gryningen och undrar om tomten varit här. Idag ska jag prova att baka brownies såg en bild och dom såg så goda ut, kanske man kunde ha en klick saffransgrädde till för julighetens skull.
 
Om vi inte hörs nå mer så vill jag önska er alla en RIKTIGT god jul!
 
 

Lika lyrisk som barnen.


Jag är nog precis lika lyrisk som barnen inför julafton. Jag längtar och väntar. Vad tusan väntar jag på? Att stressa med julmaten, plocka julklappspapper, skruva i leksaker, sista avsnittet av julkalendern, tomten... Sen när julaftonskvällen är här då sitter man där som en urvriden disktrasa och pustar och undrar vart tusan dagen tog vägen och familjen nickar instämmande och någon yttar "Nästa år åker vi utomlands..."  Haha men likt förbaskat sitter man här år efter år och det är ju faktiskt tradition.
 
Ikväll kommer mamma och Lilla E. Lilla E är eftertraktad 3 av hans vänner har varit hit och knackat på två gr "Har han kommit ännu?" och dom får samma svar varje gång "Han kommer ikväll." Lilla E ska ju stanna här hos oss på jullovet. Underbart att få honom hos oss lilla lillebror som inte alls är så liten längre. Lokes egen gud. Han avgudar verkligen sin morbror. Barnen har bäddat åt honom i Lokes rum, fixat och donat, mormor/mamma kastar vi ner i källaren, jorå det är så man blir behandlad här, när mammsen själv bodde här i huset var det jag som fick ta källaren så nu kan tant smaka på sin egen medicin. Skämt åsido. Det är faktiskt jätte mysigt där nere och jag brukar sova där själv ibland också.
 

Bildbyte.

 
Äntligen kom jag mig för att byta lite bilder i headern.
 
 
 

Sune i fjällen.


Igår var ju jag och dom stora kidsen på bio och såg Sune i fjällen. Såååå sjukt dålig. Alltså varken Sune på bilsemester eller Sune i Grekland är ju inte heller bra men dom är sebara denna var bara dålig. Medan jag googlade fram en bild så halkade jag över en krönika skriven av Mr Alex Schulman och jag kan nog bara hålla med honom. Sedan var ju Sune något helt annat på 90-talet. Jag menar Sunes jul, Sunes sommar. Det är stil och klass. I dom nya filmerna är det så jäkla överspelat. När Håkan drar den gamla goa "Det här ska han få faan för" vill man ju bara dra skämskudden för ansiktet eller doppa huvudet i popcornskålen för det är inte lika bra som det var förr.
 
Tacka vetja Peter Haber, Carina Lidbom, Andreas Hoffer, Gabriel Odenhammar och Nina Almlöf! NI ÄR familjen ANDERSSON och ingen annan.
P.S Barnen var i alla fall nöjda och det var väl huvudsaken.

Pulka.


I förmiddags tog vi premiärturen med pulkan. Först var det skoj sen somnade jag. Vi hälsade på Dessi och Anita sen utförde vi lite ärenden. Vi köpte en pulka på Biltema som är helt suverän. Åkpåsen får plats och han lär kunna ha den även nästa år då den är längre än vanliga babypulkor.
 

Fjärde advent.


Då var sista ljuset tänt. Här hemma är det morgonmys med Freija och Thor. Vi lyssnar på Feliz navedad och andra julhits på spotify. Då var det bara räkna ner dagarna till självaste julafton. Det har börjat bli lite paket under granen. Vi har ju gömt undan nästan alla men ett par har fått plats under granen.
 
I eftermiddag ska jag och dom stora på bio eller i alla fall Freija, för Loke visste inte om han ville följa med, han kanske skulle vara hemma och mysa med pappa och Thor.
 

Betyget.


Kaffet i inlägget nedan var milt i smaken, inget utöver det vanliga faktiskt. Avnjöt kaffet i gott sällskap med en pepparkaka med gräddädelost på. Betyg 4 av 5 (typ).
P.s ni lägger väl märke till konsten på pepparkakan ;)

Kladdkaka med saffransglasyr.


Inte ens en enkel jäkla kladdkaka kan man lyckas med. Jag suger verkligen på att baka. Jag vet inte riktigt vad som hände. Hade i den längre än vad det stod till och med och ändå vart den extremt kladdig Så jaja det blev KLADDKAKA ordagrant. Jag och Thor tog den under vagnen och gick hem till gammelmormor på kvällsfika. Sen for vi förbi posten och hämtade ut paket från Stockholmstomtarna (barnens morfar och bonusmormor). Så nu ligger det lite paket under granen.
 
Snart kommer Dessi med en pava alkoholfri glögg under armen så blir det att knåpa på två julklappar och kolla PH finalen. Kan ju direkt säga att jag inte är ett fan av PH men jag har småkollat hela säsongen.
 
Huvudet upp, fötterna ner vi hörs!

Julkaffe.


Igår kom mannen hem med sin julklapp från jobbet. Det var lite allt möjligt i en cellofanpåse. Bland annat detta julkaffe från Zoega med toner av fikon och vanilj. Det lät ju mycket intressant. Vanilj kan säkert vara gott, men fikon i kaffet? Njaa. Jag har inte hunnit smaka ännu men jag återkommer med betyg.
 

76 köttbullar.

I morse ställde jag mig och rullade köttbullar. Mannen tycker inte om köpes köttbullar så nu har jag rullat ett gäng. Kanske måste göra en sats till dock. Det är ju så himla enkelt att bara slänga ihop.
 
Snart är det helg, snart är det jullov. Mannen är ledig från Fredag till första veckan i Januari så det blir en lång ledighet tillsammans. Underbart. Nästa vecka kommer mamma också, hon ska ju fira jul här hemma med oss. Äntligen lite tradition. Förra året var hon ju inte här ;(
 
Jag köpte en gåvagn på köp och säljen i morse ska försöka piffa till den och slå in i julklapp till Lilleman. Nu var den i alla möjliga färger men jag ska göra den vit, ni får se sen.
 
Back to the meatballs!

Sussar i spjällan.


Nu har liten fått en spjälsäng så i Lördags blev det att provsova. Han sov minsann hela natten. Från ca 22:00 till efter 07:00 och just nu ligger han där i och sover förmiddag. Påslakanet i sängen är från när jag var liten. Tycker det är så kul att ha kvar sånna saker, men det är väl typ det vi har och inget annat.
 

Klippt vare här.

I Lördags skrev Erika, hon som satte i löshåret på mig. Att hon skulle komma till byn så då kunde hon komma förbi och ta ut det och klippa mig. Yahoo! Sagt och gjort. Nu är man korthårig. Snacka om att löshåret där var skonsamt. Det tog ca 20 minuter att ta ut det och man kan spara det och sätta i igen. Tänkte sätta i det till våren igen. Känns lite dumt att ha löshår nu när man ändå springer runt i mössa hela tiden och inte orkat fixa håret. Jag är hellre varm om huvudet är snygg i barret, hehe.
 
 

Pepparkakor.

Här har det bakats pepparkakor i parti och minut de senaste två dagarna. Jag som suckade och stånkade över hur tråkigt det var och jobbigt men asså vem var den mest entusiastiska sockerbagerskan? Jo jag! haha. Jag har kavlat och tryckt ut, gräddat och pyntat.
 
 
Klicka på bilderna så blir dom större. Den på bilden längst ner till vänster är en Ekorre om ni undrar haha. Freija sa att den måste ha ekorrebebisar i magen för den var så rund och en annan påstod att rallybilen ovan måste vara pappan för den såg ju inte alls ut som en rallybil haha.
 
I mitten på övre raden ser ni min fantastiska Batman. Tar man bort huvudet på ängeln så blir det ju faktiskt en Batman och vill grabben ha Batman är det klart han ska få det. 
 
 

Besök i kyrkan.

Lämnade Freija i kyrkan imorse, hon och klassen skulle catcha up med gud. Studiebesök stod på agendan. Man kan ju inte undgå hur fint det är där uppe vid kyrkan såhär i juletid. Efter att jag lämnat henne for jag på Ica och köpte ny pepparkaksdeg och strössel. Nu sitter jag här och lyssnar på julmusik och babyvakten. Thor ligger ute och sover. Man får passa på då det är varmt ute.
 
Imorgon är det utvecklingssamtal i skolan efter lillan har slutat. Sen är det bara 1 vecka kvar till jullov! Hallelujah. Tror jag längtar mer än barnen. Jag och Freija ska fixa present till fröknarna i eftermiddag. Visar upp det här senare efter att vi har gett dom det, vet ju inte vem som kikar in här.

Tavla.

 
Gjorde en liten tavla till Tosse. Man kan ju göra precis vad som helst, bara fantasin sätter gränserna.

D-vitamin.

Alltså det här mörkret tar kol på mig! Igår inhandlade jag D-vitamin som förhoppningsvis gör mig lite piggare. Har haft ont i huvudet i flera dagar. Försöker tänka "tantpositivt" snaaaart vänder det, men det känns så långt bort. Igår somnade jag och Thor på soffan vid 17:00 tiden. Tur farbror M var här och höll ställningarna med Freija och Loke. Mannen jobbar ju 07:00-19:00 nuförtiden och är ledig halva torsdagen + helgen så det blir inte att man ses så mycket på vardagarna med desstomer tors-sön. Man blir lite trött i huvudet av en heldag med spralliga kids.
 
Igår satte vi ihop ett pepparkakshus. Köpte ett sånt där färdigt, men bitarna var såklart trasiga i paketet istället för 10 bitar var det säkert 17 bitar... så limpistolen åkte fram hehe. Räddaren i nöden. Nu står huset i fönstret och lyser så fint. Satte i en ljusslinga.
Idag var tanken att baka pepparkakor men vi får se om vi orkar. Freija hostar och jag är trött, men klockan är ju bara 10:00 så vi hinner ju pigga på oss.

Jobb och jul.


Jag jobbade första och andra advent och nu ska jag även jobba tredje advent. Tre helger på raken. När man ändå inte har något speciellt planerat så kan man likagärna jobba dom dagar som mannen är hemma. Sen ska jag ju vara ledig hela jul och nyårshelgerna.
 
Vi är färdiga med julklapparna och det mesta av inslagningen. Kan ju säga att det blir en Monster high och Violetta jul för Freija. Loke han önskar sig bara tv-spel men ska även få lite fågelgrejer. Bland annat en bok med fågelkvitter och en fågelholks liknande sak som man kan sätta fågelfrön i. Våran lilla fågelälskare.
 
Thor blir utan julklappar, nä han har faktiskt ett paket men jag tycker inte det är så viktigt att lägga krut på det då han i alla fall inte förstår. Han blir nog lika nöjd om han får leka med pappret och leksaker har han ju både nytt och sådant han fått ärva av syskon. Dumt att köpa "bara för att". Köper ni något åt bebisar ca 7 mån? Är det första barnet kan man ju förstå om det köps för dom kanske inte har något sedan innan eller inte fått ärva av någon. Sen är ju kläder perfekt att ge till småttingarna.

Utveckling.

Thor har lärt sig att ta sig fram på golvet eller bak rättare sagt. Han krålar bakåt och tar sig precis dit han vill. Han började med det igår när vi besökte gammelmormor. Så nöjd kille och fort gick det. Sen så är det som att han har börjat säga "hej hej" samtidigt som han viftar med ena handen/armen. En början till en vink? Det går så fort framåt nu. Varje dag händer det något nytt.
 
Liten börjar bli stor. Vi har köpt hem två sorters välling. Havre och majs, han ratar båda två. Har försökt blanda med ersättning för att det inte ska vara så mycket vällingsmak men han är en finsmakare.
 
 

Tavlor.

 
 

Du väljer färg, form och text så fixar jag!
Släng in en kommentar eller maila.
 

Snöglober.

Idag provade vi att göra snöglober här hemma, av gamla barnmatsburkar, glitter, leksak och pärlor. Det stod att man skulle ha glycerol som finns på apoteket men att det gick lika bra med babyolja eller diskmedel. Njaa vet inte om jag rekommenderar något av det. Skulle vara intressant att se hur det blir med glycerol. Diskmedlet skummar och babyoljan klumpar ihop sig.
Framför leksaken så skrev vi barnens namn med pärlor, men det syns dåligt. Lokes till vänster, Freijas i mitten och Thors till höger. Vi gick på småleksaksjakt i kidsens rum. Extra bra är ju överraskningarna från Kinderägg, då dom är lagom stora. Sen använde vi limpistol för att limma fast allt.
♥ 

Yesterday.


Igår åkte jag och Thor med Dessi till stan. Tanken var att köpa Lokes julklapp och det gjorde jag också, samt färg från Panduro till att färga CJ sittdelen. Sen tog jag bussen till Mjölkudden och jag lyckades visst planka på den där jäkla bussen för jag fattade ingenting med hur man betala eller nåt. Förvisso hade jag biljett men det var så tjorvigt. Frågade till och med en medpassagerare men hon visste inte heller så ja det blev som det blev. På Mjölkudden hälsade vi i alla fall på lilla Sam och hans mamma. Så kul att äntligen träffas och se hur dom bodde. Tycker Mjöludden verkar mysigt.
 
När vi kom hem så satte jag igång att färga vagnen. Glömde såklart ta en förebild.
 
Men från grådassig till svart. Ikväll ska jag fixera färgen då den har den torkat klart.
 

Imorse åkte Thor Ozone-sittdelen till skolan, han somnade så gott på vägen dit och vakna på vägen hem.
 
RSS 2.0