6 års kalaset.

 
Idag har vi haft 6 års kalas här hemma. Tyvärr blev ju kvallan på kollagen jätte dåliga. Men kalaset var hur bra som helst. Freija var så nöjd och gästerna var så söta och pratglada. Det fikades och lektes massor. Freija som hela tiden har sagt att Loke inte skulle få vara med men nog var han med alltid. Lilla tuppen i hönsgården och han hade minst lika kul som tjejerna. För dom som följer mig på Instagram så finns det några bilder även där. Kalaset höll på mellan 13-15 och det var alldeles perfekt.
 
 
Freija och Loke var uppe redan klockan 05:00 imorse så vi har alla här hemma varit ganska trötta på eftermiddagen. Freija var ju så pillimarisk inför kalaset och att kompisarna skulle komma. Hon lär ju vara ännu mer pillimarisk imorgon då det är den riktiga födelsedagen, hehe. En trött mamma checkar ut och kryper ner under täcket i soffan och inväntar söndagsfilmen.
 
Så kul att alla kunde komma och tack för presenterna som lilltuttan fick.
 

Fix och trix.

 
Nu först får jag sätta mig ner och vila lilla ryggen och fogarna. Vi har städat, pumpat upp ca 40 ballonger, bakat en sats med kanelbullar och gjort goodiebags till småfolket. Nu väntar jag på MAT! Bättre sent än aldrig liksom. Hehe. Oj vad jag har bråkat med ballongerna, dom ramlar ju ner hela tiden.
 
Lilltuttan lär ju stiga upp i gryningen imorgon för att invänta att klockan ska slå 13:00. Hon har ju tur att man ställer fram den en timme just i natt då får hon vänta en timme mindre ;)
 
Nu kom min mat! God natt.

Vi har passerat...


80 dagar och är nu nere på 78 dagar kvar till BF. Jag är även i tredje och sista trimestern. Nu börjar det äntligen dra ihop sig och Lilleman har börjat kicka mot revbenen. Jag längtar så tills man kan gå på barnvagnspromenader, leka i lekparken, sola och bada i trädgården. Denna sommar kommer bli grym. Vare sig vädret är med eller mot oss.

Tjing tjong.


Idag har jag dragit på mig mascara för typ andra gången den här graviditeten. Vi ska nämligen på 100 års kalas. Mannens moster och man fyller 50 år vardera så det ska firas. Vad svårt det är att fota sig själv och få med kagge och fejja på samma bild haha. Jäkla badboll.
 
Igår satt jag ute i solen i 4 timmar och njöt. Barnen var i skogen och grillade hamburgare med pappan och jag hade sällskap i solen av en vän och hennes vän. Kaffe och snickensnack. Äntligen är våren här. När man sitter i solen så är det minst 20+ grader. Underbart. Idag blåser det dock litegrann men vad gör det när man ändå inte har tid att sitta ute och njuta av strålarna.
 
Imorn vankas det ju 6 års kalas här hemma. Så kvällen kommer bestå av städ, fix och ballongblåsning. Tur att jag har en ballongpump så jag slipper tömma mig själv på luft haha.
 
Trevlig Lördag på er allesammans.

Flicka eller pojke.

Enligt ultraljudet väntar vi ju en pojke. För skoj skull kollade jag upp några tester.
 
Kinesiska kalendern säger också pojke och den har visat rätt tidigare två gr.
 
Klicka för att se denna i större format.

Ska man gå efter dessa skrönor ovan så väntar jag definitivt en flicka. Ganska kul att kolla på sånt där och jämföra och se. Min mage är bred åt sidorna även fast jag bär lågt jag är ofta sugen på salt och juicer. Hade massor med illamående i början och hjärtljuden ligger över 140 slag per minut.
 
Tänk vad förvånad man skulle bli om man fick upp en tös på bröstet vid förlossningen men det spelar ju ingen roll vad det är huvudsaken är ju att bebisen är frisk. Nu såg ju både jag och två läkare vad vi tror var en "Lill snorre" på de bägge ultraljuden så det vore ju konstigt om det vore något annat än en pojke men snart vet vi. Hehe. Bara 10 veckor kvar på Måndag + eller - återstår att se.
 
Har dessa tester och skrönor stämt på era graviditeter?

Edguy till Luleå!


Förstå lyckan när jag fick höra att mitt favorit band genom tiderna kommer till lilla Luleå i September för att spela. Jag MÅSTE boka biljetter och som det ser ut just nu vill även bror och A göra mig sällskap. Snacka om hallelujah moment. Den 23 September är det dags. SÅ GRYMT!
 
Tänk att dom kommer till Luleå men inte huvudstaden Stockholm, ja nån tur ska vi väl också ha ;)

Skriv under!

I våran kommun får arbetslösa och föräldralediga ha sina barn på förskolan 3 timmar om dagen 5 dagar i veckan. Barnen får inte äta med sina kompisar utan tiden är bestämd till 8:00-11:00. Mina barn blir jätte stressade av dessa tre timmar och dom är inte ensamma. Det ska stressas på morgonen med frukost och iväg för 3 timmar. Under dessa 3 timmar vill dom hinna göra allt 3 timmar går alldeles för fort. Jag skulle hellre se att barnen fick vara där 5 timmar 3 dagar i veckan, men det tycker inte förskolechefen. För vi föräldrar har inget att säga till om enligt henne.
 
Är det inte viktigast hur barnen mår?
 
Håller du med tycker jag att du ska skriva under på länken nedan. Glöm inte att bekräfta din underskrift med bekräftelsemailet du får till mailadressen du angett. TACK!
 
http://www.skrivunder.com/vi_som_tycker_5h3d_ar_battre_an_3h5d_i_veckan

Våffeldagen.


Klart man måste få sig en våffla på självaste våffeldagen. Vi gräddade ett par stycken till efterrätt. Så hade vi hallongrädde och drottningsylt till. Mumsigt, men så mättande.
 
 
 
Funderar på att baka kanelbullar till Freijas kalas. Köpte så fina formar med kissekatter på här om dagen. En sats borde jag väl orka göra i alla fall. Fast det får nog bli imorgon i så fall.
 
Nu är jag trött och tänkte lägga mig på soffan och vila efter att ha varit igång hela dagen.

Så små.

 
Klickbara bilder.
 
I natt när jag inte kunde sova låg jag och tittade på gamla bilder. Herregud vad dom små liven har vuxit. Tänk att dom varit så små. På bild nr 1 är Freija 2 år. På bild nr 2 är hon också 2 år och Loke ca 10 månader. På sista bilden är han 8 månader. Vilket lockigt hår hon hade Freija, det hade ju även Loke när det väl växte ut. Tiden går alldeles för fort. Jag hittade i alla fall ett flertal bilder som jag ska förstora och ha på en fotovägg, det var speciella bilder som verkligen uttryckte olika känslor, dom kommer göra sig så fina på väggen. Tänkte göra dom i lite olika storlekar.
 
Idag är dom mer vilda än tama man skulle nog vilja kalla dom riktiga ODJUR! Hörseln är helt avstängd och ingenting går in. Dom har hållt på och "städat" i någon timme nu och det är varken från eller till det har inte hänt ett jota där uppe. Dom bara springer runt och gör allt annat. Odjur var ordet.
 
Trevlig Måndag på er!

En mage vecka 28.


En magbild tagen i Fredags. Imorgon går vi in i vecka 29.
 
Halsbrännan har kommit som ett brev på posten. Blää finns inget som är så jobbigt som den brännande känslan som inte vill försvinna. Annars är allt bara bra med Lilleman i magen han sparkar och lever rövare mest hela tiden. Trycker rumpan mot sidorna och drar med armar och ben. Han har ännu inte hittat upp till revbenen och kicka, men det kommer väl. Han ligger ju fortfarande väldigt långt ner. Kicka på kissblåsan eller revbenen vilket är att föredra egentligen? Hehe.
 
Jag funderar mycket på när han har tänkt att komma till världen. Ska han följa i sina syskons fotspår är det ju inte alls många veckor kvar eller det är åtminstone inte 11 veckor kvar. Tänk om han blir tjurig och går över tiden. Det är ju inget jag är van vid. Hörde förresten att dom installerat tv-apparater i rummen på BB nu. Det fanns minsann inte på "min tid" ja senaste jag födde barn i alla fall.
 
Nästa kontroll på mvc är den 1 april.

Yesterday.


Igår var jag, lilltuttan och mamma och köpte födelsedagspresenter till lilltuttan. Mamma/mormor betalde och lilltuttan valde vad hon skulle ha. Se så söt hon är där hon traskar ner för Storgatan med påsen i högsta hugg och handväskan hängande över axeln. Efter shoppingen gick vi på café.
 
I paketen var det en "Härmapa" och en Barbie. Både Barbien och apan härmar vad man säger.
 
 
Till middag blev det grillat innan mamma och Lille E styrde kosan uppåt landet igen. Freijsan fällde ett par tårar av saknad men det blev bättre efter en stund och jag fick tillbaks min mammagris till son efter att han i två dagar bara varit med sin morbror. Igår sken solen för fulla muggar och idag lyser den med sin frånvaro. Jag har en riktig slappar Söndag här hemma. Har inte ens klätt på mig. Ligger på soffan med datorn i knät och en kaffekopp. Barnen är ute och leker på gården.

Prisa skatteåterbäringen!

Folk hurrar och gör glädjetjut på Facebook över sina förmögenheter dom ska få tillbaks på skatten. Själv funderar jag på hur jag ska spendera mina 400 riksdaler som jag skulle få tillbaks. 40 cheesburgare på donken? 400 tuggummin? 40 onödiga prylar från 10 kr lådan på Ica? Lyckan är obeskrivlig. Hehe. Samtidigt ska man ju vara hjärtligt tacksam så länge man slipper betala tillbaks. Det har hänt mig en gång och det var inte roligt!
 
Just nu sitter jag i kö till Försäkringskassan. Började på plats 100+ i kö och är nu nere på 25. Det går undan. Mobilen ligger och tutar bredvid mig. Tuuuuuut, tuuuuut!
 
I eftermiddag kommer Lina och Dessi på besök, minns inte ens senaste jag träffade Lina det är evigheter sen. Ska bli så kul att återse henne och få sig en uppdatering om hur hon har det i storstan.
 
Åh vad mycket klokare man blev efter att ha fått prata med FK då. Tydligen väntar dom på några inkomstuppgifter från min arbetsgivare och dom har till och med skickat ut en påminnelse på det men inget verkar hända... vad fasen. Typiskt denna kommun att ligga på latsidan eller latsidan och latsidan det går inte undan alla gånger om jag säger så. Ska ju skicka in ytterligare underlag på min fortsatta sjukskrivning också undra hur länge allt ska behöva ta vet ju att dom har handläggningstid på 30 dagar.
 
Snick snack, snickelisnacksnack....
 
Igår var vi på Leos lekland. Jag var väl inte det roligaste sällskapet då jag i princip inte kunde göra något där. Det är ju mycket klättrande och aj aj för kroppen, men barnen var överlyckliga. Ni skulle sett Loke när han fick träffa självaste Leo och göra en high five. Han skaka som en asplöv men var så lycklig efteråt och sa att Leo hade en mjuk tass. När vi skulle åka hem ropade han "Tack Leo för jag fick vara på ditt äventyr" Så jäkla söt! Dom hade ju byggt om jätte mycket sen vi var där sist och det fanns massa nya grejer.
 
 
Även stora pojkar har roligt i bollhavet. Haha.
 
 

Kalas.


Freija ska ha sitt första riktiga 6 års kalas sista helgen i mars. Vi har laddat upp med lite fina servetter, sugrör, muggar och tallrikar och precis skickat ut inbjudningar till 6 stycken kompisar som hon ville bjuda.
 
Idag har jag även köpt den första presenten. Nämligen ett par inlines/rullskridskor och skydd till det. Ska bli kul att se henne glida över Lövis som bambi på hal is. Det bästa med dessa inlines var att man kunde välja att ha hjulen på rad eller två hjul bak och ett fram för bättre balans.
 
Sen önskar hon sig en sjöjungfru barbie, men det finns ju en hel uppsjö utav dom så jag har ingen aning om vilken specifik det är hon vill ha. På Lördag ska ju lilltuttan och mormor fara på leksaksaffären så ska hon få välja present själv som hon får av mormor och morbror E eftersom vi kör ett litet mini kalas då.
 
Vad ska man egentligen göra nu när man ska ha ett riktigt barnkalas? Fiskedamm ska vi ha men mer då? Ska dom bara leka tillsammans eller ska man ha "lekar" som man anordnar. Ja detta är ju vårat första riktiga barnkalas så både jag och mannen är helt lost. Jag minns när jag var liten och mina kusiner hade kalas då var det alltid obligatoriskt med gräddykning. Alla barn fick en tallrik med vispad grädde och på tre skulle alla dyka ner i sin tallrik och leta rätt på en godis. Försten att hitta godisen vann ett pris har jag för mig. Det var skoj men gode kladdigt hehe. Det kanske räcker med fiskedamm och "fri lek"?
 
TIPS MOTTAGES! ;)

Gp godkänd!


Mammas pojkar
En i magen och en bredvid.
 
Igår fick jag bekräftat att min graviditetspenning blivit godkänd hos försäkringskassan. Snacka om hallelujah moment. Då slipper man gruva sig över det. Nu väntar jag bara på att få någon sorts bekräftelse och godkännande på mina två sjukskrivningar som jag inte hört ett skit om. Snart har det gått en månad sedan den första sjukskrivningen skickades in men dom har väl sin handläggningstid på 30 dagar.
 
Idag skiner solen och termometern visar -3,5 grader. Underbart väder. På Torsdag kväll kommer min älskade mammis och lillebrorsa hit på besök. Vi ska fira lilltuttan i förskott på 6 årsdagen. Nu är det ca 2 veckor kvar till den riktigta födelsedagen. Jisses så fort åren går. Tycker det var nyss vi for hem med henne från BB och till hösten börjar hon skolan. Ja det gäller att ta tillvara på åren.

Kvinnor och män eller tvärtom.

Är du en sådan som alltid står med maten färdig, dammvippan i höger hand och brödkaveln i den andra, när mannen i hushållet äntrar dörren? Jag är less på att höra om allt mansgriseri. Kvinnor ska göra si och männen så. Hushållet är uppdelat i att kvinnan lagar, mat, städar, tvättar, diskar, tar hand om barn och handling medan männen "ska" sköta grovarbetet. Vem har bestämt det?
 
Dessa helt befängda uppdelningar är jag så jäkla emot som det bara går att bli. Är det någon gång jag tycker det ska vara jämnställt så är det inom familjen. Mannen ska kunna göra precis samma saker som kvinnan utan gnäll och kvinnan ska såklart kunna göra "mansgörat" Här hemma har vi aldrig ens behövt ha den diskussionen utan vi hjälps åt med allt. Självklart förstår jag om vissa trivs i situationen med den gammeldagsa uppdelningen men jag tolererar det inte och det tycker jag ingen som inte trivs med det heller ska behöva göra.
 
Kanske är detta en känsligt ämne men på senaste tiden har jag hört så mycket om det så jag känner för att skriva av mig. Alla har ju olika åsikter. Samma sak kan jag irritera mig något ofantligt på en viss person som i princip tycker och tänker att JAG ska vara hemma 24/7 och ta hand om barn, familj och hushåll så min man kan jobba borta och försörja oss. Asså sakta i backarna men vi lever fasen i år 2014 och får jag en fast anställning efter 8 års vikarierande tackar jag gladeligen JA till den. Vad säger att jag ska behöva sitta hemma medan han ska jobba? Tänk om han skulle vilja sitta hemma. Nu har vi ju tur att mannen får jobba på pendlingsavstånd till hemmet så det fungerar med mitt jobb och mitt schema och så tycker jag det ska vara. Självklart ska ingen av oss behöva avstå jobb för den andra utan sådant får man ju lösa till det bästa.
 
När vi ändå snacka jämnställdhet och sånt där kanske folk undrar - Hur ska ni göra med föräldraledigheten? Vi kommer inte dela 50/50. Mannen vill inte dela det så utan han vill hellre jobba och det har båda kommit fram till att det känns okej. Han har ju sin del av föräldraledigheten som han måste ta ut de dagarna han inte kan säga bort och dom kommer han givetvis ta ut när han känner för det. Jag kommer förmodligen gå tillbaks till mitt jobb i höst och jobba mina helger. Så när jag jobbar mina helger kommer han vara hemma med barnen.
 
Alla gör precis som dom vill jag sitter inte här med någon pekpinne utan jag förklarar hur jag ser på saker och ting. Alla har vi olika tycke och smak, men jag tycker att alla har rätt att trivas i sin situation.
 
Tack för det!
 
 
 
 

Söndag!


Mannen funderar på att lägga ut mig på köp och säljen på Facbook. Tjock, gravid fru, kan städa, laga mat och diska bytes mot bil. Haha. Han är rolig han. Stormen som drog förbi i veckan kraschade ju en utav våra bilrutor så nu är vi utan bil tills det är bytt.
 
Igår hade vi värsta städ och röjar dagen här hemma. Jag var helt slut, mitt bäcken värkte och jag ville bara lägga mig ner och dö, men jag klarade mig igenom det hela och förhoppningsvis behöver vi inte storstäda på ett bra tag, bara hålla efter. När vi hade städat färdigt bjöd vi brorsan och A på grillmiddag. Andra grillmiddagen för i år det finns ju inget bättre enligt mig. Allt blir godare på en grill.
 
Jag tänkte ta en bild på våran sjö här ute på tomten idag och visa hur stor den har blivit jämfört med förra Söndagen men vaaaa faaan kommer på besök under natten då? SNÖ!!! Förhoppningsvis smälter det bort med solen som delar med sig av sina bästa strålar så det kanske blir en bild i eftermiddag i alla fall.

Tillväxt ul och provsvar.

I Onsdags fick jag svar på tre av proverna. Crp, järn och ämnesomsättningen. Crp:n var ingenting samma med ämnesomsättningen, järnet visade anemi, men jag låg på samma nivå 2007 och 2009 när jag väntade syskonen så vi skulle avvakta. Dom resterande två provsvaren har jag inte fått och jag orkar inte ringa och jaga dom heller tycker det är barnmorskans jobb att informera om det nu skulle vara något.
 
Imorse klockan 09:00 infann vi oss på PÄS och Spec mödra för tillväxtul. Allt såg jätte fint ut med vår lilla pojke. Han ligger långt ner i magen och långt in. Dessutom låg han plus 5% på viktkurvan så det fanns inget att klaga på alls. Han låg även med huvudet neråt men nog tror jag det finns plats till att snurra runt igen om han skulle vilja det. När vi mätte magen i vecka 25 blev ju måttet 21 cm, men eftersom han ligger så pass långt ner och in i magen går det inte att få det rättvist. Läkaren på spec mödra sa att följer jag nu den här kurvan som jag påbörjat så ser han ingen anledning till att jag ska behöva komma in igen.
 
Sen frågade han om vi hade några frågor och det hade jag inte. Han sa "Ja du ser ju inte speciellt orolig ut" Nä jag är ju som van efter 2 tidigare graviditeter med tillväxtul har ju alltid fått fara på det och det har aldrig visat några konstigheter. Han sa ja det blir ju säkert ingen stor bebis, men det har dom ju alltid sagt och ut kom en tös på 3275 gram och en pojk på 3380 gram ingen av dom var fullgångna graviditeter så han såg lite snopen ut när han läste det i dom gamla journalerna. Hehe. man ska lita på sin magkänsla.
 
Trevlig helg på er!

5 rör blod.

 
Ja imorse klockan 10:00 var det dags för ett besök till på mvc och provtagning. 5 rör blod pumpa dom ut. Ett rör för att kolla järndepåerna, ett för ämnesomsättningen, ett crp och vad dom andra var för vet jag inte. Ska ringa och efterlysa mina provsvar när jag vaknar imorgon bitti. Sen hade BM bokat en tid till specmödra på PÄS för ett extra ultraljud nu på Fredag så då får vi se lillprinsen igen. Jag tror inte att det är något som helst fel på honom det är bara min kropp som ska strula. Han sparkar och rullar runt i magen och verkar ha det bra.
 
På eftermiddagen 13:30 hade jag tid hos läkaren eller gynekolog som han var. Han undra vad jag gjorde där, de undrade jag med ;) men han sjukskrev mig efter att ha läst det som barnmorskan skrivit så nu är jag väl sjukskriven fram till graviditetspenningen tar vid, väntar fortfarande på beslut från FK.
 
Efter besöket hos läkaren for jag till jobbet och letade reda på chefen, dom har ju möblerat om hela huset så man hittar ingenstans men tillsist hittade jag rätt och lämnade över mitt sjukintyg.
 
YADA YADA YADA!
 
Himla massa sjukhistorier och gravidsnack men det är de som cirkulerar just nu. Bilen är i ungefär samma skick som mig, idag börja det lysa nån rolig lampa i den och den skrek på service. Jo men visst på´t bah, allt på engång liksom så vi har det överstökat.
 
Lilltuttan och Lomannen lever loppan nu när vädret tillåter och är ute på gården större delar av dagarna. Dom gräver bort snö och hittar på ofog såfort man vänder andra kinden till. Våra små troll. Idag hade dom även besök av Jerry (en hund) och jisses så dom lekte med honom. Loke älskar Jerry han vill så gärna att vi ska skaffa hund men varken jag eller mannen är speciellt sugna på det. Loke säger att när han flyttar hemifrån ska han skaffa hund och Freija ska skaffa katt säger hon. Dessutom vill hon ha en kanin i födelsedagspresent. Jag tycker det duger väl med dammråttor, igelkottar, myror och allt annat kul som hem och natur erbjuder alldeles gratis ;)
 
Kram♥

Jag klagar.

Jag känner mig som en urkramad disktrasa. Matt i hela kroppen och noll energi. I natt vaknade jag 04:00 slog på tvn för jag kunde inte somna om. Tror ni det fanns något att se på tv den tiden? Icket. Imorse klockan 08:00 hängde jag på telefonen till MVC för att höra hur det gick med allt. Så imorn ska jag dit och ta prover på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag träffa en läkare som är gynekolog det finns tydligen inga vanliga läkare att tillgå för tillfället så snart blir man väl skickad till veterinären ;)
 
Jag förstår inte, jag har alltid älskat att vara gravid och så blir min sista graviditet såhär. Ärligt talat så hatar jag det. Barnmorskan säger att jag börjar bli gammal som fått alla dessa krämpor. Jag är för fan inte gammal. Jag är 27 år! Det är ingen ålder på en snart trebarnsmamma. Kan det inte bara vända snart, så man får må bra känna lite energi. Kan ju säga att Juni känns jäkligt långt borta. Hoppas lillebror väljer att titta ut redan i maj, men med min tur ska han väl lägga sig i säte och gå 85 dagar över tiden. Ungefär så känns det och ja jag klagar bäst fasen jag vill i min blogg. Det positiva i hela kråksången är i alla fall att våren är på intågande och den där sommaren är kanske inte allt för långt borta trots allt.
 
Återkommer imorgon

Solig dag.


Såhär på vårkanten, har vi sjötomt... väldigt lyxigt ;)
 

Barnen har försökt städa bort snön för dom vill ha fram studsmattan. Tyvärr är det nog ett tag kvar då solen inte riktigt är så stark ännu och inte når över trädtopparna ordentligt men det går fort så är gräsmattan framme. Som dom kämpade med spadar och hinkar. Även lite fina snömuggar hann dom få till.
 
 
Jag tog ut kaffe och bullar och satte mig i solstolen och tittade på medans dom jobbade.
 
 
Självklart fick även kidsen fika när dom tog rast i sitt arbete ;)

Flytta hem till mig!

 
I´m in love!
 
Jag är så trött på dåligt kaffe. Jag vill ha kvalité och varmt kaffe. Här har vi en mycket tjusig manick som bjuder på just detta, men smakar det så kostar det 1690:- Dock är det ju en investering då denna manick sprutar ut kaffe i flera år framöver. Sen har den automatisk avstängning vilket nästan är ett måste för mig som är så sjukt glömsk. Är det någon av mina läsare som är ägare till en Moccamaster? Den finns ju i så många fina färger också men färgen ovan är den som tilltalar mig mest.
 

Tre nyinflyttade.

 
"See no evil, Hear no evil, Speak no evil"

MVC-besök.


Idag var lilltuttan med till MVC och hon fick äran att ta emot en babyväska från Libero till Lillebror med massa kul i. Mina värden var åt skogen och bm vill nu sjukskriva mig 100% fram till förlossningen. Hon skulle prata med en läkare och sedan återkomma i eftermiddag eller imorgon. Känns så uselt på ett sätt att inte kunna jobba, men chefen var förstående och det viktigaste är ju att jag och bebisen mår bra, och i det stora hela verkade just bebisen må bra men det var värre med mina värden.
 
HB låg nu på 108 tidigare var det ju 98.
Hjärljuden var ca 144 slag/min.
 
Ja jag återkommer när jag pratat med bm och läkaren. Nu är jag i alla fall sjukskriven fram till nästa Fredag sen får jag förmodligen träffa läkaren imorgon eller nästa vecka. Bm lät så oroad.

Lampan Helge.


Igår kom min lampa till Elkedjan som jag beställde för flera veckor sedan. Den ska placeras i lilltuttans rum hade jag tänkt. Kollade på exakt samma lampa när jag var i Pajala där kostade den 450 kr eller mer över 400 i alla fall och här hemma kostade den 200 kr. Konstigt att samma affärskedja kan ha så skilda priser. Man kan ju undra hur dom tänker när dom sätter priserna. Samma lampa finns även på Mio för 199 kr, men 1 kr hit eller dit spelar ju ingen roll dock spelar det en stor jäkla roll när dom höjer priset med över 100%. Nu måste jag bara köpa en glödlampa så den börjar lysa.

Semlor och pannkakor.


Igår var det Fettisdagen och internationella pannkaksdagen. På morgonen kom chefen upp på avdelningen med semlor till oss som jobbade. Super goda och alldeles lagom med mandelmassa för min smak. När jag slutade såg jag att det även var internationella pannkaksdagen så mannen stekte pannkakor till sig själv och kidsen. Själv är jag inte så mycket för pannkisar. Tycker mer det är en efterrätt.
 
Åt ni någon semla igår? Eller för all del pannkaka?

Lite nytt.

 

En ny klocka och en ny uggla har fått flytta in i köket. Tog bilderna med systemkameran nu på kvällen och det blev inte alls nå bra. Ni ska få se två bilder från Instagram också.
 
 
Klicka på bilderna för att se dom i större format.
 
Idag fick karln en snilleblixt att vi skulle fara på Ikea och kolla in ett kök som han har planerat att vi ska ha. Om han ändå fick byta kropp med mig en dag så skulle han känna hur förbaskat ont de gör att promenera och sitta i en bil, men vad gör man inte för familjen. Jag hade dock väldigt gärna slängt mig ner i kundvagnen bakom Loke och åkt snålskjuts genom hela varuhuset.
 
 
Planering vid en utav Ikeas datorer, och sedan blev det mat och efterrätt och jag kunde äntligen dricka lite kaffe som jag inte har gjort på månader vissa sorters kaffe luktar så himla gott så det kan jag dricka. Ikea och Restaurang Fluxen är två av dom som har goluktande kaffe ;)
 
Sen vi kom hem har det varit ryggläge för hela slanten. Kroppen dödar mig och jag måste hinna vila upp den inför morgondagens jobb. Kollade schemat och jag har sådan tur att jag jobbar kväll imorgon det är inte ofta jag gör det en Måndag efter långhelg. Ibland drar man vinst lotten.
 
Kram på er♥
 
 
 

Bröllopsdag.


Idag firar vi "pappersbröllop" dvs det är vår andra bröllopsdag, vi har även varit tillsammans i 9 år. 

Tiden springer iväg och snart är vi trebarnsföräldrar. 

Jag älskar dig! 
RSS 2.0