Ljusbox A4.



Igår kom min nya A4 Lightbox. Till skillnad från den i A5 så har denna tre rader så man kan skriva lite mer på den. Så himla nöjd dom är så fina 👌🏼

Jobbhelg.


Halloween och Alla Helgona på samma dag, men jag jobbar hela helgen så något vidare firande blir det inte här. Just nu är jag hemma på timmar. Ikväll ska jag tända ljus och tänka lite extra på mina nära och kära som inte är med mig längre ❤️🕯Hinner ju inte iväg till någon minneslund heller. 

Loke gjorde en pumpa hemma hos mormor och lilla E i Pajala. Vi tände den här hemma igår.


Happy Boo! Och vila i frid.
❤️

Lightbox.


Idag hämtade mannen upp min Lightbox som jag hade lagt undan i en butik i Öjebyn. Älskar verkligen "Fina grejer" som butiken heter. Så såg jag på instagram här om dagen att dom skulle få in boxarna. Pax försten jag skaaa ha! Har även en i A4 påväg. Så jäkla fina! Nu kan jag sprida mina underbara budskap i vår lya 😉 


När jag slutade jobbet i eftermiddags hämtade jag barnen så for vi och handla. Äntligen fick jag tummen ur och köpte blomjord så jag kunde plantera om min elefant i en större kruka. Den var lite ledsen. Hoppas den mår bättre snart när den fått ny jord och allt. 
❤️

Helgen.

Vilken härlig helg vi fick. Man känner sig rent av laddad att jobba ikväll. Jag har fått träffa mamma och lillebror. Jo vi fick en snilleblixt igår att fara upp till Ikea, då Morran skulle dit. Så vi packa in oss i bilen och for. 

Efter vägen skrev mamma att Loke kunde ju följa med dom hem sen och ha höstlov. Men jaaa vilken bra idé. Loke älskar ju att vara med morbror. Det var ju bara det då att han inte hade nå grejer med sig så vi fick köpa ett litet set  med basplagg och skor i Finland 😂 Loke blev såklart nöjd och glad som fick nya kläder. Trist bara att dom inte tog svenska rabatter på finska sidan och inte fick man dra medlemskortet heller (prismedveten morsa) haha. 

Sen så köpte jag finska piroger, mina barndomsfavoritkakor, senap och godis haha. Finland kan det där med mat och godis. Det är barndomsminnen. 


På Ikea sen så köpte jag två molnkuddar till Thors rum, slevar, en julljusstake, ljus typ bara småplock. Sen åt vi mat där i restaurangen vilket jäkla kaos. Iskallmat och fullt med folk, läskmaskinen spruta ut ofärgad läsk utan smak. Mätt blev man ju men gott nja. Jo efterrätten 😉


Bästa kottarna ❤️

Ja som sagt nu är man laddad för en vecka med jobb. Startar upp med två kvällar. Sen får Freija och Thor vara på förskola/fritids ons-Tors och fredag är jag ledig, då kommer Loke hem 👌🏼 och för mig vankas det helgjobb. 

Hoppas alla får en fin vecka ⭐️

Tjingeling bloggen!

Idag är det Söndag. Arrå. Igår uppdaterade jag min telefon till den senaste uppdateringen, herreguu man fick ju ett helt nytt teckensnitt. Allt ser annorlunda ut så fick man nya emojis också. Kul! Jag har saknat de brinnande ljuset tidigare men nu finns det 🕯. 

Igår var vi på Arcus fyndmarknad (loppis) jag fyndade en sprillans ny Tassimo för 180 kr! Freija fyndade massa petshops, en skinnväska, mikrofon m.m. Hon gick mellan lopporna och kolla på grejer och prislappar och betalade alldeles själv med sina egna pengar som hon sparat ihop med veckopengen. Hon och Loke får 20 kr var varje fredag och sparandet har verkligen gått över förväntan. Nu kunde hon ju faktiskt köpa det hon ville ha. Loke fyndade ingenting så han tog sina slantar och for på media markt och köpte spel till sitt Playstation. 

Sen köpte jag även tre julklappar igår men dom köpte jag på toy's rus. Väntar ivrigt på att dom ska komma ut med datumet på sin 25% off på hela sortimentet. Då blir det julklappsshopping. Dom kommer bara släppa datumet för sina medlemmar så är du inte medlem bli det! Annars lär det nog sprida sig som en löpeld iallafall. 

Igår lirade vi Barbielotto här hemma. Grabbarna var sjuuuukt dåliga förlorare dom till och med fuskade! Herreguu Barbielotto på blodigt allvar 😂 sen blev det Hello Kitty memory samma visa där. Fusk, fusk, fusk! 



❤️

Thoris-Boris, Fröjlis och Lo.

"Man skulle klona honom så man fick massa små Thorisar här på avdelningen.  Han är ju jämt så glad och lättsam". Det sa en av pedagogerna i eftermiddags när jag kom och hämtade honom och det är inte första gången han får "beröm" för sitt glada och sprudlande humör. Det säger dom varje gång jag hämtar honom. 

"Han är så glad, han bara hänger med och gillar allt vi gör" 

Jag blir så himla glad av att höra det. Han passar på förskolan. När jag hämtade honom idag sken han upp som en sol och ropa "maaaamma" sen hoppa han upp i famnen och jag fick världens kram. Så underbart. Sen rusade han ut i hallen och tog på sig en sko. Lilla fantastiska unge. Han har blivit så stor (herreguuu vad hon skryter tänker du nu, tänk på du. Jag skryter så mycket jag vill, det gör ju alla föräldrar om sina barn).

Jag har räknat ut att på en hel månad går Thor på förskolan 7 dagar! Vissa jobbveckor går han bara 1 dag i veckan.  Jag har verkligen världens bästa schema. Mer nöjd kan man nog inte vara. Hela grejen med att börja förskola och börja jobba har gått så bra 👍🏼

Och dom stora är sprudlande glada när dom får vara på fritids. Loke har kompisar i både förskoleklass, 1:an och 2:an. Dom spelar mycket bandy och har så kul tillsammans. 

Freijas skolstart vart ju jätte skakig till en början men jag blir så varm och lycklig när jag ser hur fint hon verkligen trivs. Hon har det så bra. Inte ett bråk om skolan har vi haft. Hon studsar glatt ur bilen och springer iväg och hon älskar att få vara på fritids. Nu är det snarare så att hon tjurar om hon inte får vara på fritids 😂 det är lycka det. Att få veta och känna att dom verkligen trivs. 

Det känns så skönt i mamma❤️at. 



Lördag!

Ledig helg. Underbart och sovmorgon fick man. Kaffet var klart när man steg upp ur sängen 👌🏼 

Igår skaffade vi en grind till köket så nu är det färdigklättrat för våran huligan. Han vänder ju upp och ner på hela köket om han får chansen. Klättrar upp i fönstret, sitter och bankar till förbipasserande och vinkar. Den senaste veckan han har hällt ut ett helt flingpaket och en full chipspåse. Bara vänt dom upp och ner. Sen vi flytta har jag slarvat bort "låset" till skafferiet. Det är som rena rama Alcatraz här hemma snart haha. Lås och grindar. Barnsäkrat kallar vi det så låter det bättre. 


Här får ni en bild på den minsta snyggingen i familjen. Klädd i isbjörnar och rävar från topp till tå. 

I veckan kom även skolfotona på våra stora barn. Dom blev så fina. 


❤️

Tosse ska fotograferas i November. 


I onsdags när vi var och handla fick Thor köra den lilla kundvagnen. Han köpte mariekex och smörgåsrån att bjuda kompisarna på som skulle komma på besök. Emilia och Alma. 

Ja det var väl allt för nu. 

Trevlig helg! 

I Tosses rum.


Slängde ihop en liten mysig läshörna till Thor i hans rum. Skruvade upp två kryddhyllor från Ikea, men jag ska fortfarande måla dom. Jag är bara lite seg. Thor blev iallafall jätte nöjd. 

Lagom höjd för honom att röja i. 

Julklappar.

Ja egentligen tycker jag det är alldeles för tidigt att tänka på julklappar men julmusten och julpyntet anlände ju till affärerna för flera veckor sedan så i den vinkeln är jag väl rent av sen 😉

Thors klappar är faktiskt helt färdiga. Så vi har bara Freija, Loke och Lilla E kvar. Men det står still. Vad ska man köpa? Jag vill inte köpa skräp och onödiga saker. Utan saker dom önskar sig och har användning för. 

Måste nog börja luska i det snart, vad dom önskar sig och vad dom behöver. 

Har ni tips på julklapp till 6 åring, 7 åring och 11 åring kan ni ju hojta till ☺️

Jag ska vara föräldraledig på själva julafton. För egentligen jobbar jag en kväll. Sen jobbar jag annandag jul sen har jag helg. Jobbar nyårsafton men jag tror jag jobbade dag så de gör ju desamma. Jag kan jobba alla dagar utom självaste julafton. Julafton är helig och en dag då familjen samlas och bara myser. 
🎄

Egna rum.


Trött kille provar nya jackan och mössan.

Jag är fullkomligt fascinerad över att den här killen har sovit i sitt egna rum i över en vecka nu utan protester. När vi flyttade så fick ju alla barnen eget rum och det har fungerat så himla bra. Thor sover hela nätterna och är så duktig. 

Men visst kan det komma ett bakslag, tidigare har ju Thor haft sin spjälis inne i vårat sovrum pga platsbrist. Nu lider vi knappast av det 😂

❤️

H O M E !


Öppen spis 😍


Jag ❤️ vårat hem! 

Om ni undrar vad det är som står på bordet på den nedre bilden så är det räkröremackor ☺️

Loppi blogbag HÖSTKIDS!



För någon vecka sedan fick vi hem den här blogbagen från Loppi. 

Boken Super Charlie och Lejonjakten försvann direkt iväg med Freija. Vilken fantastisk bok, fina bilder, färger och en härlig saga. 

Santa Maria produkterna skänkte jag bort till min svägerska eftersom att vi i min familj inte äter kyckling. Hon blev överlycklig och glad att få prova. 

Lincins förebyggande spray kunde inte komma mer lämpligt då dottern för någon vecka sedan släpade hem TVÅ löss från skolan. Nu är dom puts väck efter att vi använde Linicins schampoo och nu använder vi även sprayen, på alla kottar över två år här hemma. 

Coldzyme sprayen har vi tack och lov inte behövt prova ännu men såfort vi känner av en förkylning så kommer den åka fram. 

Vitaminerna från Kids zoo var poppis hos barnen. Smakar och luktar godis. 

Handspriten luktade inte riktigt det den skulle men jag är väl förstörd av den starka handspriten på jobbet så jag känner ingen skillnad ☺️

Tack för att jag och vi har fått vara med och prova. 

#loppiblogbag #loppiblogbaghöstkids #handsprit #linicin #coldzyme #santamaria #kidszoo #tukanförlag #sweetraspberry #loppisverige
www.santamaria.se
RSS 2.0