Hello Friday!

Då var det Fredag igen och för mig vankas det jobbhelg. Sen är det semester!!! Så skönt och så kul att få umgås med mina favoriter i flera dagar. 
 
Igår for jag till Luleå med svärmorran, Thor och Silas. Vi besökte Djurmagasinet och provade overall. Den minsta var alldeles för stor, så istället blev det ett jättefint fodrat "täcke" för 599 kr. Overallen skulle ha kostar 549 kr. När jag ringde Piteå var det ännu dyrare där. Så det blev som sagt en tripp till Luleå. Silas hittade även en leksak som pep. Observera PEP nu piper den inte alls för han har redan förstört pipet 😂 Men den prasslar kul iallafall. Sen fick han ett gottigt ben att gnaga på när vi åkte hem.
 
Jag var även in på ÖoB och hittade så fina burkar och en liten mjölkkanna som jag inte kunde motstå. Sen köpte Thor en chokladkalender till jul men den förstörde han minsann under resan hem så nu får han ingen ny. Möjligtvis en Pixi som förra året. Till Loke köpte jag en pokémonkalender och Freija har fått en med smink en ny sminkgrej varje dag fram till jul. Den innehöll allt från läppstift till nageldekorationer. Så det kan hon ju piffa på med på lediga dagar. 
 
I Tisdags var jag på bingo med mormor på PRO (haha) jorå jag och pensionärerna. Mormor har tjatat så länge om att jag ska följa så nu fick jag tummen ur. Jag vann inget på bingon men jag vann på lotteriet. En påse kanelbullar och fyra st kaffekoppar. 
 
Hoppas alla får en härlig helg! Det ska jag ha på mitt kära jobb. 
 
❤️
 
 
Men bild från i veckan när vi besökte gammelmormor och Thor fick leka med morbrors gamla bilar.

Hello Monday!

 
Då vare back to reality, och vardagen. Kidsen är skjutsade till skolan. Jag Tosse och Silas myser hemma men funderar på att åka till Luleå eller Piteå och köpa en overall till Silas. Såg en jättefin i Luleå på Djurmagasinet, väntar nu på att dom ska öppna i Piteå så ska jag ringa och fråga om dom har den där i rätt storlek Och färg. Isåfall är det ju närmre att åka dit, men jag tycker dom är bättre och trevligare i Luleå, det kanske beror på vem man pratar med. 
 
Jobbar kväll, ikväll sen är det en kortis imorn och sen är jag ledig igen innan det vankas helgjobb 🙌🏼 och på Söndag ska morran på bio, kan ni gissa vad jag ska se? Hehe svårt va? 😉
 
Och på Måndag är det äntligen höstlov. Då drar vi jag, kidsen och Sillen. Semester i Tornedalen 👍🏼
 
 
Kolla så fina dom är Silas och hans bästis Molly 😍
 
 
Och här är Silas från en utav våra promenader i helgen. 
 
❤️

Tisdag.

Igår var jag sådär larvigt effektiv. Åkte hem till en kompis på morgonen och drack kaffe. Slängde ihop en pannkaka medan jag sprang med dammsugaren, skurmoppen och renbäddade sängen. Sedan gjorde jag flådigt mellis till kidsen efter skolan. Varm choklad med grädde Och tillsist en stor gratäng till middag och lite handling på både Coop och Ica. Så jäkla skönt, helt plötsligt kom energin tillbaks. 
 
 
Jag var ju på läkarbesök i Torsdags, har höjt min medicin med 10 mg för jag har tyckt att den inte hjälpt på senaste. Kanske så är det ljuset i tunneln som börjat visa sig nu 😉 Vaknade till och med utvilad imorse innan klockan ringde. DET var längesen. Det kan tydligen ta upp till tre veckor innan höjningen på medicinen visar sig och vi är idag inne på vecka tre så det vore ju toppen om det fungerar. 
 
I helgen har jag jobbat så nu är jag ledig två dagar. Sen är det bara räkna ner till höstlovet. Då har jag tagit semester och tänkte åka upp till mamma med barnen och Silas. 
 
❤️

Silas.

Den 25/8 fick vi en ny familjemedlem här hemma. Världens finaste Silas. Han är en blandning mellan chihuahua och prazsky krysarik, så det är en liten hund men med mycket energi. 
 
 
På denna bild hade Silas bott hos oss i två dagar. En trygg och cool kille. Han älskar att sova i knät, Och mysa in sig ordentligt mot min hals när vi myser i sängen. På nätterna sover han alltid i sin bädd bredvid våran säng. Det är ingen morgonpigg grabb han tycker om att lata sig långt in på förmiddagen. Han tror vi är galna när vi ska ut och morgonpinka i gryningen. 
 
 
Det är en nyfiken kille, när vi är ute vill han gärna hälsa på allt och alla och att jaga löv är ju det bästa som finns! Nu när kylan kom köpte vi honom en tröja och det var nemas problemas att ha den på sig när vi gick ut. Han verkar gilla den. Han har även fått en fin reflex"väst" så han syns bra i mörkret. Sen har vi en liten röd lampa på kopplet. 
 
Han går fantastiskt bra i koppel och det har han gjort nästan sedan starten. När vi är ute och promenerar och närmar oss hemmet säger jag alltid, - Ska vi gå hem? Då är det nästan som att han visar vägen. Han vet precis vart vi bor. Lokalsinnet på topp. 
 
Han har även fått en kompis, Molly hon är en blandning av chihuahua och papillon. Dom gillade varandra sen första gången dom sågs. 
 
Silas är jätteduktig på sitt och vackertass ☺️
 
Ja det var lite om Silas det, världens finaste hund. 
 
❤️

Ullared - Gekås.

 
I Augusi for jag och en arbetskollega/vän på en riktig roadtrip 140 mil enkel resa for vi till Ullared! Trodde aldrig det skulle bli av egentligen men Johanna hon är en trogen roadtripvän hon, lika spontan som jag. En Torsdagseftermiddag packade vi bilen med bäddmadrass och viktiga pryttlar och for. 
 
 
 
Vi bäddade ner baksätena så vi kunde bädda med bäddmadrassen och ligga raklånga när det var dags att sova. Vi körde till Gävle där sov vi på en bensinmack. Mitt i natta hör jag hur en bildörr liksom dras åt sidan så snabbt upp med huvudet och kika ut genom bakrutan, precis vad jag trodde piketpolisen. Jag känner igen en polisbil/buss med blotta örat 😂 skämt åsido. Där låg vi nerbäddade med hårspraysflaskan i högsta hugg! 
 
Vi sov tre timmar innan vi fortsatte vår resa neråt landet. 
 
 
Vi kom fram till Ullared vid 11:30-12:00 sen hade vi åtta timmar på oss att mangla igenom varuhuset. Vi shoppa, vi åt och vi shoppa. I början höll vi ihop men sen märkte vi nog båda att skulle vi hinna det här var det bara köra sitt egna race. Så, så blev det. Vi ringde varandra ibland när vi hade tappat bort oss. 
 
 
Mycket shopping blev det. Så pass att vi undrade hur vi skulle få plats att sova i bilen påvägen hem. 
 
 
Ni ser ju själv, fullt vare här(!) haha. 
 
Efter en full dag med shopping så packade vi in grejerna i bilen sen så åt vi middag på en restaurang utanför varuhuset som hade Kina/sushi buffé. Gotti gotti. 
 
Sen hoppa vi in i bilen och körde ca 1 timme innan vi var helt slut efter shoppingen så vi var tvungna att stanna och sova. Denna gång också på en mack. Eftersom vi sov i bilen ville vi sova på bemannade mackar så vi inte var helt öde och ensamma. Denna natt sov vi länge! Från typ 22:00 till 06:00. 
 
Morgonen grydde och vi knata in på macken och köpte oss varsin kaffe sen började vi vår långa resa hem men några planerade stopp efter vägen. Vi hade bestämt att stanna på Netto i Köping och Brahehus vid Gränna. 
 
 
Sen hade Johanna stora planer på att stanna och plocka Ljung och palla äpplen 😂 Sagt och gjort vi gjorde bägge delar. Ett litet äpple fick hon tag i. Så även Ljung direkt från vägkanten med exklusiva spindlar 😂 Vi hade en grön spindel med oss länge i bilen, först klättra den på mig och ett par timmar senare på Johanna. Klart man ska ha med sig husdjur på semestern. 
 
Detta var verkligen en rolig resa som jag hoppas vi kan göra till en årlig tradition. Själva resan var nästan roligare än shoppingen Och Johanna är så kul för hon har sämst lokalsinne. I typ Jönköping kunde man höra henne har vi passerat Sundsvall, Gävle eller vad som. No idé liksom 😂 Bästa bruden! ✌🏼️
 
Här får ni en glutt på min shopping. 
 
 
❤️

Long time no see!

Det var herregud längesen jag bloggade, så pass att dom har ändrat hela bloggplattformen så jag inte fattar hur man bloggar från appen. Så nu får jag blogga oldschool via safari. 
 
Jag tänkte visa upp min tatuering jag har gjort under sommaren. Mitt egna lilla Muminhus. Är så kär i det. Jag började med det i Juni och i september blev det klart. Nu kommer bilder. 
 
 
Efter första sittningen såg den ut såhär. Helt galet fin! 
 
Och här är slutresultatet...
 
 
Men halvdålig bild då jag försökt ta själv, ska försöka få nån annan att plåta så den inte blir så mörk, men ni ser ju på ett ungefär. Helt jäkla lovely! ❤️
 
Drömde inatt att tatueringen hade släppt helt från benet efter att jag duscha igår. Det kändes så verkligt, i drömmen var jag påväg att maila tatueraren och fråga vad fan det var frågan om 😂
 
 
 
 
RSS 2.0