Stressa mindre.

Igår var jag med om något läskigt. För det första hade jag en jättestressig dag. Var påväg ner för trapporna i vårat trapphus då bara låser sig hela mitt ansikte på högersida, käken, rubb och stubb sen får jag en blixt huvudvärk också det på högersida. Trodde tame tusan jag var påväg att få en stroke ett par sekunder efter ca en minut släppte det.
 
Och jag vet! It's a sign jag måste sluta stressa ett tydligt tecken på att stressnivån är alldeles för hög just nu. 
 
Det är inte lätt att minska på stressen när almanackan visar vad som ska göras här och där. Man har inte bara ett jobb att sköta man har familj och en massa åtaganden utöver, men jag har satt ner min 37:a (foten) vissa saker folk ber mig om får dom tame tusan sköta själva. Jag kan inte hjälpa alla och stressar jag ihjäl mig kan jag då inte hjälpa nån ❤
 
Nu ska jag andas och kramas med Thor innan det är dags för förskola och kvällsjobb. 

Min 30 årsdag.

I Måndags fyllde jag år på riktigt. 
 
Jag tog ledigt från jobbet och dukade upp för öppethus med fika Oj vad gäster det kom. Jag tror jag hade gäster fram till nästan 20:30. Svärmor hade gjort en fantastisk smörgåstårta. 
 
Under dagen kom det även massa blombud från mina släktingar och familj i Stockholm. Jag tror jag räknade till 5 eller 6 bud med vackra buketter. Sen fick jag en massa pengar till min resa. 
 
 
Jag fick så himla mycket fint 💕
 
Av tjejerna fick jag MUMIN 😍 
 
 
I Onsdags blev jag firad av jobbet, med god tårta, blomma och pengar till min resa. Jag har så himla fina människor omkring mig Och jag är så tacksam för det.
 
 
 
Tack alla inblandade, tusen tack för alla gratulationer 🎈❤️🎈

I det enkla bor det vackra.

Då var man 30 år dårå! 🙌🏼
 
Så skönt att bli äldre, jag älskar't, man kan liksom smyga in mer och mer tant i livet, det är mer accepterat. Fast egentligen skiter jag i vad andra tycker och acceptans. Tant är inte en ålder det är en GRYM livsstil, så det så. 
 
Förra Lördagen blev jag överraskad av mina nära och kära. Dessi kom och hämtade mig klockan 12:00 sen for vi iväg mot Luleå. Där åt vi lunch och traskade runt på stadens gator. Klockan 16:00 hade vi tydligen en tid att passa 😉
 
Vi gick in på ett hotell, Dessi hämtade nyckelkort och sen åkte vi upp till fjärde våningen. Dessi öppnade och vi möttes av ett mörkt rum som spelade - Final Countdown med Europe. Dessi försökte trycka in mig i rummet men jag tyckte hon kunde gå in först. Herregud tvinga in mig i ett mörkt rum bara sådär. 
 
Sen tändes lampan och där stod dom alla. Alla som står mig varmt om hjärtat. Dom smällde små dragsmällare och rummet var pyntat med blommor, serpentiner och alkoholfritt bubbel. 
 
AMAZING!!!
 
 
 
Vi satt på rummet ett tag, jag fick paket och ett jättefint kort. Efter ett tag kom även Johanna. 
 
 
Sen hade vi en tid att passa igen. En NIORÄTTERS middag på Clarion i deras fina Skybar/restaurang. Det var så kul att få prova maträtter man annars inte skulle ha köpt. Oftast kör man ju på säkra kort, men detta var verkligen jättespännande. 
 
 
 
Vi satt och åt länge och pratade så mysigt ❤️
 
 
Utsikt från hotellet på natten/kvällen. 
 
 
Morgonutsikt från hotellet. 
 
 
Och god frukost såklart! 
 
Tusen tack alla inblandade för en fantastisk kväll. Så glad att ni verkligen tänkte på mig och vad jag gillar. Ni känner mig 💕
 
TACK! 
RSS 2.0