Äntligen Fredag.

Jag har ju haft helg hela veckan men det blir ändå inte riktig helg förens mannen är ledig med oss. I helgen har jag planer på att "höstfotografera" barnen. Bara ladda upp med en stor lockpåse karra så kanske det går vägen om vi tar det på Lördag. Här uppe har ju faktiskt löven börjat gulna och falla av träden nu. Hur ser det ut i resten av Sverige? Kallt är det på morgonen också. Jag som alltid sover med balkongdörren öppen håller ju på att frysa ihjäl på morgonkvisten när det är dags att gå upp. Brrr!
 
Nästa vecka blir en grymt stressig vecka som om det inte var nog med nattjobb Mån-Fre det är även två kurser på körskolan ja de ska märkas att man lever ;) hehe.
 
I Onsdags var jag på hygienutbildning i 4 timmar, obligatoriskt för oss som jobbar. Fy och blä för prat och baciller och jäkulskap. Gott folk, glöm fööööör fan inte att tvätta händerna! TACK...
 
 Höstbild från förra året.
 
TREVLIG HELG!

Gilla på Facebook!

Ni får jätte gärna gå in och GILLA min sida på Facebook.
Där kommer jag dela med mig utav senaste nytt, erbjudanden m.m.
 
https://www.facebook.com/Carolinenilssonphoto
 
IN OCH GILLA!

Lilla Gry.

Spana in skönheten bland höstlöven.

Yesterday.

Helgen har bestått av jobb men vi hann iallafall med lite familjemys igår, då vi for till Arnemark och hälsade på gammelmormor och E. Barnen "städade" bastubron och lekte så fint, vädret var toppen och jag var dötrött! Det är ju inte sådär jätte optimalt att dra iväg på dagsutflykt efter 0 timmar sömn och ytterligare 2 jobbnätter men någongång ibland går det ju bra man får liksom väga + och - där.
 
Snart ska jag iväg på sista natten.

Fick en bild...


Av mamma skickad till telefonen förra helgen när lilleman följde med dom till Pjeski och fiska.
Nöjda fiskegrabbar!

Balkongmys!

Här i veckan satt jag på balkongen och drack kaffe med en härlig bok. Barnen lekte på gården så mellan raderna i boken kikade jag ner på dom små liven som stojade med grannbarnen. Det gäller att ta tillvara på solstrålarna innan höst och vinter knackar på dörren.
 

Kalas!

 

 

I Söndags var vi bjudna på kalas till Ella som fyllde 3 år, värsta prinsesskalaset. Loke ville inte följa med så han for med pappa, Eddie och "Juune" och åt söndagsluch på Fluxen och avslutade med glass på kiosken. Hur som helst på kalaset fick Freija uppleva sin allra första fiskedamm! Spännande jamen nååånting! ;) och lillebrollan hade tur för Freijsan fiskade minsann upp en gofisk till honom också :)

 

 

Det blir en massa instagrambilder nu men det är för att jag jobbar och har inte hunnit fota så mycket annat. Ber om ursäkt till er som redan har sett bilderna på Instagram.

#vadgörpoppe

 
 
 
Det hela började med att min brors kompis tog en bild på min man i en trapp och sedan har det bara fortsatt på Instagram vi jäklas en smula med min älskade man ;) #vadgörpoppe hehe. Kan tänka mig att många av mina följare undrar vad tusan jag håller på med, men då vet ni det nu ett internskämt, så att säga och innerst inne tror jag faktiskt att mannen tycker det är lite kul han med ;)
 
Nu gäller det väl att passa sig dock för hämnden är väl ljuv...

Titta, titta, titta!!!

♥♥♥

Nya jackan.


Älskar Lokes nya softshelljacka från H&M, kvaliten känns underbar och färgen passar honom ypperligt. Det var verkligen ett bra köp för bara 299 kr. Tummen upp!

Påväg...

 

Idag var jag och barnen in på körskolan och betalade teoridelen så jag kan plugga via datorn hemifrån, jösses det är en hel djungel, men jag tänkte försöka sätta mig en stund ikväll när barnen gått och lagt sig och gå igenom litegrann och kanske hitta mig en liten strategi. Sen måste jag skriva ett stort tack till min mormor, utan henne hade jag inte varit här jag är idag, påväg... Tack mormor
 

Jisses!

Klockan 14:00 i eftermiddags startade jag överföringen av bilder från min gamla externa hårddisk till min nya och 20:30 var det klart! Det tog sin lilla tid. Bara en massa bilder och 6 1/2 timme. Haha jorå man har knäppt ett par bilder i sina dagar och vad jag Ä L S K A R det! Det finns inget intresse i världen som är så kul som att fota. Ja för mig alltså. Det är min filosofi ;)
 
Vad tycker ni om den nya designen? Jag får en smärre chock varje gång jag trycker mig in på bloggen och allt är rosa! Man blir så glad :) Rosa är en gladfärg!

Duktig tjej!

Nu har jag bokat handledar utbildning och risk 1an utbildning. Imorn ska jag gå och köpa faserna på trafikskolan och sen är jag påväg... påväg mot en friare framtid med körkort i pluskan! :)
 
Åh jag är så peppad och glad!

A lot of pink.

 
Header tillsvidare, dock dök det upp ett par frågetecken som jag måste reda ut...
Jag och design hör icket ihop. Det blir bara kolijox! ;)

Fan vad less jag blir!

På orealistiska regler och bestämmelser. Snacka om att sätta käppar i hjulen på folk!
Ologiskt, och som bäddat för att folk ska gå in i väggen! NU ÄR JAG LESS!
 
Tack och Adjö!

Ett skumt möte...

 Träffade en tant igår när jag var påväg hem till Camilla.
 
Tanten - Nämen Hej! Och du blir bara längre och längre...
Jag - Okej?!
 
Måste säga att det kändes en smula diffust det var ju ett bra tag sen jag slutade växa på längden om jag säger så. Jag har hållt mig på mina 158 cm ovan jord ett bra tag och jag lär ju inte bli så mycket längre. Kortare kan man väl dock bli med åldern men det dröjer nog ett tag...
 
Tanten måste ju ha blandat ihop mig med någon annan... förmodligen någon yngre som fortfarande är på tillväxt... ja jag säger ju det inte en kotte skulle gissa på att jag är 26 år! Skönt när man bli gammal.
 
// Tant på tillväxt även efter 26....
 
 
 
 
 
 

Körkorts update!

Igår gjorde jag synkontrollen för körkortet.
 
"Utan glasögon är du ju BLIND! Men med glasögon ser du ju glasklart"
 
Nu ska jag bara vänta på att få allt godkänt sen jäklar är det gasa gasa som gäller ;) Känner mig så sjukt peppad för det här nu. Det är verkligen dags och på mina villkor. Min längtan efter körkort inte för att någon annan tycker att jag BÖR ha ett körkort det är jag som vill och jag kommer kirra det galant!
 
Såfort jag fått papprena ska jag anmäla mig till den där Risk 1an utbildningen och sen ska jag och mannen gå handledarutb så vi får tuta och köra tillsammans ;D Yeah! Sicket dreamteam!
 En pussbild från 2006 på mig och mannen i mitt liv.

Kräftkalas.


Igår käkade vi kräftor med familjen, dom som inte gillar kräftor åt grillat. Tycker det är samma varje år man längtar och längtar efter att sätta tänderna i kräftorna men sen när man väl är där med dom röda små odjuren ja då är det inte så jäkla fab! Luktar illa och är ett jäkla pill och jox för att äta, man ska inte vara hungrig när man äter kräftor haha. Varje år vi äter kräftor så får vi även en flashback från förr engång när vi satt och surpla så cykla det förbi ett luciatåg mitt i sommaren ;) haha.
 
Igår kväll var vi en sväng på cruisingen i Piteå, och gissa vad vi såg! en GORILLA! ;)

Frillan.

I veckan var lillebrorsan här och då fick han en tjusig frilla med vax och hårspray.

Två tuffa grabbar.

Igår fotade jag Camillas två äldsta pojkar så nu är barnen färdigfotade. Fem underbara kids!

Bröllop 10/8-13.


Tack för att jag fick vara med och fota vid er stora dag!
 

Littlephant.

 

 

Lillan köpte ett set med klänning och leggings från Lindex serie Littlephant. Så söt.

 

 

En ugglig tunika hoppade visst också med till kassan... skyll inte på mig!

Mjaaau Raaauw! Kiss kiss!


Chili i en pizzakartong ;) MÖMS!

Bloggstrul & bildjobb.

 
En bild från förra hösten
 
Igår såg jag att det hade blivit någon vajsing med kategorierna det fanns hela TRE kategorier med namet "Freija Och Loke" så det var ju bara att sätta igång och sortera om. Vilket jobb, men nu verkar allt vara som det ska igen. Funderar på att jobba fram en ny design. Har ju haft den här ett bra tag nu, men det är ju så himla pilligt och tråkigt, pill och sånt är inte min starka sida.
 
Hela veckan har jag jobbat med bröllopsbilderna lite pö om pö när tiden har funnits men snart är det klart. Jag ser fram emot att få leverera dom till brudparet. Det blev ett par fina bilder iallafall dom jag hunnit med hitills. Hoppas verkligen att dom ska bli nöjda, har ni tur kanske jag får visa upp någon bild här.

Haha ;)


Jag är verkligen en stjärna på minigolf, NOT!

Om mig.

 
Uppdaterad information... 
 

Caroline heter jag och är 26 år. Bosatt uppe i Norrbottens pärla Älvsbyn, men är född
i huvudstaden Stockholm. Jag har bott i Älvsbyn i snart 9 år. Här bor jag tillsammans
med min man och våra två barn Freija 5 år och Loke 3 år.

Jag arbetar som vikarie inom vården. När jag inte jobbar så fotar jag gärna. Jag köpte
min första systemkamera hösten 2009 det var en Nikon D3000 därefter har jag även haft en Nikon D5100 och en Nikon J1. Idag fotar jag med min älskade skatt Canon 7D som min älskade man kom hemsläpandes med under min semester, sommaren 2013. Det jag fotar mest är mina barn, vänner
samt deras barn så det blir mycket porträtt men jag har även ett par bröllopsfotograferingar i bagaget.

Skulle du vilja bli fotad av mig är det bara att slänga iväg ett mail med önskelmål.
Eller lämna en kommentar så ska vi säkert komma överens.

 

Kika gärna i mitt arkiv. Där det finns massor av bilder i olika kategorier.


[email protected]

Jag finns även på Instagram Carolinevnilsson heter jag där.

Lite mer bilder...

Från vårat helgäventyr.

Hotell Aurum Skellefteå.


Jag och Freija har ju besökt det här hotellet engång tidigare med mamma och Lilla E Vi var då lika nöjda då som nu om inte ännu nöjdare nu. Detta hotell är så himla familjevänligt och personalen är helt underbara. När vi kom dit och checka in 15:00 så hann vi bara upp på rummet och byta om barnen ville bada direkt. Så ner i receptionen och be dom ta av bassängskyddet och fort var det gjort. Vattnet i saltvattenbassängen är jätte skönt inte det minsta kallt. Bassängen är 1,30 djup så vi hade med oss olika flytredskap till barnen och det funkade jätte bra. På hotellet finns det två "Spagettis" som man kan flyta med men då känns det tryggare med badring och puffar.
 
När personalen tog bort bassängskyddet passade jag på att fråga om dom hade någon mat under kvällen något meny eller så då säger hon att kvällsbuffén ingår i priset av hotellrummet! Snacka om Hallelujah moment. Det hade jag totalt missat där sparade vi nog ganska mycket kosing och maten sen då... suuuuper god! kanske inte sådär jätte barnvänlig men då är ju våra barn gode kräsna också men Loke tryckte i sig ett par ribbs och var lika förvånad varje gång han tuggat bort allt kött och kom in till "hundbenet" haha. Det fanns massor med olika sallader, god potatisgratäng och två olika köttsorter och himelskt goda majskolvar! :)
 
Visst låter nästan detta som en sponsrat reklaminlägg men det är det INTE! Vi var så himla nöjda med vår upplevelse så den förtjänar att hyllas.
 
Nåväl, utanför hotellet fanns det olika aktiviteter. Så som Studsmatta, fotboll, minigolf, bandy, pingis, volleyboll, frisbeegolf så man fick ju aldrig tråkigt iallafall, det fanns något att sysselsätta sig med hela tiden. Dom hade även cyklar för hela familjen till utlåning och hjälmar.
 
Vi lär absolut åka dit igen fast kanske på en hel weekend Fre-Sön. Två tummar upp!
Bilderna är från min Instagram Carolinevnilsson,
har fler bilder i kameran som kommer upp senare.
 
 
 

God morgon!

 
Denna vecka vankas det nattjobb Måndag till Fredag. Så jag vaknade för en liten stund sen, sitter och äter frukost framför datorn. Efter det ska jag nog försöka vila en stund till. Börjar ju klockan 16:00 idag och går av 07:00 imorgon så lite vila vore inte helt fel ;)
 
Vilken fullspäckad helg vi har haft. Jag hade en bröllopsfotografering i Lördags förmiddag sen for vi till Skellefteå och bodde på hotell med barnen och Söndag då vankades det kalas för barnens kusin Nova som fyllde 2 år. Vi har då haft det vi har gjort om man säger så. Känns nästan som att man taggar ner litegrann när man börjar jobba, det är något speciellt med den här jobbveckan man går alltid ner i något sorts lugn och skärmar av omvärlden en smula. Sover man inte så jobbar man, för man hinner inte så mycket annat. Jo såklart, man hinner träffa familjen ett par timmar på em/kvällen och den tiden är guld!
 
Jag ska försöka få upp lite bilder under veckans gång. Men annars så hörs vi nog till helgen!
 
 

Gry 4 dagar gammal.

Här är ett kollage på lilla Gry 4 dagar gammal, älskar den första bilden.
Det tar på krafterna att vara modell, gäsp!

Alva.

Fotade söta Alva en dag i lekparken.

Syskonkärlek.

Visst ser storasyster lycklig ut på bilden, i själva verket
är dom mitt uppe i ett syskonbråk.
 
Ikväll ska jag iväg och gästspela på mitt gamla jobb. Kul att få hoppa in lite extra. Ska även dit och jobba imorgon en dagtur. Så kidsen får vara på förskolan imorgon fast dom och jag egentligen skulle vara lediga, men sen har vi en ledig helg att se fram emot, vi ska ju fara och bo på hotell på Lördag hela familjen efter att jag har fotat ett brudpar. Måste säga att jag är lite nervös inför fotograferingen men det tror jag betyder något bra skulle man inte vara nervös så skulle det ju kännas knasigt. Men det ska bli himla kul.
 
Igår fotade jag lilla Gry 4 dagar gammal. Jisses vad fort man glömmer hur små dom är. Så liten och ömtålig. Jag ska bjuda er på ett par bilder senare. Snart är det dags att cykla till jobbet. Idag kommer mamma och vaktar barnen tills mannen har kommit hem från jobbet.

I Paketet...

Mini blöjor, nappar och en söt rosa body.
 

Freija.

Jaja kära barn...


Denna dagen går nog till världshistorien vad det gäller trots. Jag har en liten man här hemma som säger NEJ, NEJ, NEJ till allt. Han ska styra och ställa och tjuter likt en siren såfort han inte får som han vill. Underbara trotsålder. När den ena går ur trotsen så går den andra in i den. Visst är det väl rart med barn så säg ;) Nu på kvällskvisten så var mamma gullig och skulle bjuda oss på café. Jag tog en latte, om den var god? Ja du fråga inte mig för den stötte herr trots ner i marken i ett hoppande och studsande trotsmoment. Vingliga bord och hoppande barn är ingen bra kombo ;)
 
Det underbara med barn är ju dock att den ena dagen kan man bli så less så less och nästa dag så är det som allt är bortblåst och man glömmer fort hur dom dåliga dagarna kan vara. Barn ger kraft och kärlek samtidigt som dom ibland suger all kraft ur en. Men kärleken och glädjen väger så mycket mer.
Älskade underbara

Presentjakt.

Idag var jag och kidsen ut på presentjakt åt lilla Gry och nog hittade vi nåt alltid.
Vad vi hittade får ni se, senare...

Bilbingo.

Igår var jag, morsgrisen och mormorsgrisen (tre generationer) på bilbingofinalen i Antnäs. Jösses så mycket folk. Dom yppade något om att det var rekord med folk där och det tror jag nog det var bilar tame tusan överallt och vi var inte hemma förens klockan slagit 23:30. Man var gode trött. Jag gick ju av helgens arbete 07:00 på morgonen sen sov jag 3 fjuttiga timmar och så iväg på bilbingo med tanterna där ;) Mormor hade gjort super goda smörgåsar som gick åt som smör i solsken nästan innan första gamet.
 
Himla kul var det också för i bilen framför oss satt det två riktiga tanter! Lovisa och Catrin hehe och oss imellan dom vann ingenting... HA HA! ;) Nä skämt åsido det gjorde tame tusan inte vi heller.
 
Man kanske får fara någongång till till Måttsund och lira det är ju där vinsterna finns. Det har man ju själv fått erfara hela två gr. Där brukar det ju vara bingo inpå höstkanten sept, okt.

Härlig helg trots jobb.

 

Det känns som att vi har hunnit med massor i helgen trots att jag har jobbat natt. Både igår och idag har barnen hunnit bada och till och med jag har badat idag! Det är väl typ första gången sedan sommaren 2009 ;P Inatt kom lilla Gry till världen också så himla gullig liten tös. Ser fram emot att träffa henne och mamma Camilla. Nu är det en jobb natt kvar sen är det en veckas ledighet igen.
 
 

Naglarna.

En Instagrambild på naglarna, jag ska försöka få fram en bättre bild.
 
Blev iallafall supernöjd. Det är så skönt när naglarna känns tjocka och starka, långa
var dom ju redan, ja iallafall 7 av 10 ;) Klicka på bilden för större format.

It´s Friday!


Idag är det Fredag och min tredagars arbetsvecka drar igång. Igår gjorde jag förstärkning på min naglar i gele. 7 naglar var mina egna och 3 hade tyvärr gått av så det fick bli tippar på dom. Himla tjusigt blev det. Jag ska lägga upp en bild på dom. Vi gick all in på färg skulle man kunna säga. Knallrosa och turkost med glitter. Riktiga Barbie naglar ;) Hoppas alla fina läsare får en härlig helg!

Anselm & Olivia.

 
 

I Måndags fotade jag dom här söta syskonen. Det är en kompis två yngsta barn. Nu ska jag bara fota de två äldsta och den lilla som är beräknad att anlända på Lördag sen är uppdraget slutfört. Vackra barn!

Nu ska tant Nilsson ut på vägen!

Idag har jag skickat in alla viktiga papper till Transportstyrelsen så det blir något körkort. Det är bara ta tjuren vid hornen och sätta igång. Böckerna har jag redan. Såfort jag får klartecken från Transportstyrelsen så ska jag boka tid för Risk 1:an och handledarutbildningen. Nu kör vi gasen i botten! Körkort 2013! Ja iallafall tidigt 2014 ;) Man får inte vara för optimistisk.
 
 
RSS 2.0