Gott nytt 2014!



 
Vill önska er alla ett gott nytt år!
Här blir det trerätters och gott sällskap.
 

Nattugglan checkar ut.


Inatt jobbar jag min sista natt och den 2 Januari börjar jag på nya jobbet med två introdagar och sedan en hel helg på det. Känns som det blir mycket jobb framöver speciellt med två helger efter varandra men det är ju bara nu i början det blir så. Man får hålla ut! :)
 
Idag går jag in i vecka 16 i graviditeten, tycker dom senaste veckorna har rusat fram. På Torsdag ska jag ringa PÄS och boka tid för runtinultraljudet ska bli så kul att få ett datum att se fram emot. Läste i min gravidapp på mobilen att omföderskor kan känna av sammadragningar redan nu och jag tror banne mig att jag har det titt som tätt har som känt hur det drar ihop sig i nedre delen av magen. Läskig känsla. Känns som det var igår man kände det sist då känslan är så bekant.

Thailand vintern 2014.

 
Jag har varit i Spanien och Grekland. Nu har jag suttit och kikat på 2 veckors resor till Thailand. Det har alltid varit en dröm att få åka dit med familjen. Jag tror barnen skulle älska det och så även vi vuxna. Bokar man nu blir det inte så fasligt dyrt att resa 2 vuxna och TRE barn.
 
Hade gärna velat ha med mig mamma, Lilla E och R också men dom är inte alls lika sugna på Thai som jag. Då när vi hade tänkt åka kommer liten vara ca 6 månader. Jag har läst mycket om att resa till Thailand med småbarn och det verkar helt okej. Mycket att tänka på med packning och sådär men va fasen det ska nog funka. Värst blir väl flygresan med en 6 åring och 5 åring med myror i brallan haha.
 
Ska kolla upp lite små saker sen blir det tame tusan en bokning!

Då vare över.

Annandag jul idag och julen känns som slut nu. Här näst vankas det nyårsfirande, men först och främst ska jag jobba tre nätter så ikväll/natt ska jag försöka hålla mig vaken lite längre än vanligt för att kunna sova länge imorgon inte för att det är någon som helst konst för en gravidkvinna som mig. Skulle jag få så skulle jag nog sova en vecka i streck med paus för mat och toalettbesök.
 
Vill ni veta nå hemskt? Jag plockade inte fram systemkameran en enda gång på julafton(!) inte en bild fotade jag förutom med telefonen. Vi måste ha haft fullt upp och KUL!
 
Vi firade julafton tillsammans med min bror och mannens syster. Dom är ju ett par dom också för er som inte vet det. Så vi hade det jätte trevligt med god mat, julklappsleken och förväntansfulla och glada barn en perfekt julafton tyckte vi. Lite tråkigt att inte mamma och Lilla E var med oss som dom brukar men vi skypade både dagen innan julafton och på självaste julafton. Barnen visade glatt upp sina leksaker via skype. Tur att det finns. På så sätt känns dom inte såååå långt borta i alla fall.
 
Idag gick vi upp tidigt och for iväg på mellandagsrea. Jag, mannen, barnen och mannens syster. Först gjorde vi stan. Fyndade lite åt lilltuttan från Åhlens sen gjorde vi Storheden och fyndade ganska mycket på H&M. Det blev mest kläder men även två ljusslingor från Jabadabado som jag fick 2 till priset av en. Barnen ska få varsin i sina rum när julpyntet plockas bort tänkte jag.
 
Efter shoppingen så blev det flyttstädning av lägenhet. Gaaaah.... mannen har hela tiden sagt att vi har såååå mycket tid på oss med helt plötsligt var ju den där jäkla tiden nästan slut så nu vart det nästan stressigt. Som tur var hjälpte mannens syster till hon är så jäkla snäll så det finns inte och hon gjorde det med glädje. Jag hoppas att detta var vår sista flyttstädning i detta liv för det är INTE roligt.
 
Mycket text var det här... har ni orkat läsa allt? Här kommer lite Insta-bilder!
 
 
Bye bye lägenheten forerver!!! Ljusslingorna och Freijsans nya kisse Lill Maja.
 
 
Mina vinster i julklappsleken. Magen i vecka 15.   Min fina uggletröja.
 
 
Sist men inte minst den söta julkocken!
 
Förresten jag har funderat på det här med årsreusume undrar just om jag ska skriva någon i år. Orkar inte skriva någon lång och avancerad men en liten en ska jag väl kanske orka knåpa ihop, jag kanske kan hitta någon lista och fylla i eller så ;) Den som lever får se.
 
Kram på er alla!
 

God jul!


Äntligen är den här, JULAFTON!
 
Freija vaknade ca 04:00 och insåg att tomten hade varit här. Hon läste på paketen "Till Freija från Tom... TOMTEN!!!" Minen var oslagbar. Ja jag har skrivit från tomten på alla paket fast det är jag och mannen som stått för hela kalaset, orättvist egentligen att han ska få ta åt sig äran tomten alltså när det är vi som gjort oss förtjänta av den.
 
Efter julkalendern öppnade barnen varsitt morgonpaket. Jag och mannen kunde inte komma överens igår om vilket som skulle ligga i strumpan så vi lät barnen bestämma själva vilket dom ville öppna på morgonen och vet ni vad(?) Jag har blivit MORMOR! Till en Lisa Nilsson på 3275g och 47 cm lång. Märkliga siffror precis samma som min egna dotter. Loke öppnade ett stort paket med en dinosaurie vid första synen blev han överlycklig men nu är han och Dino ovänner för att han "skriker" så mycket. Stackars barn.
 
Igår sa Freija nåt kul...
 
- Imorn fyller Jesus år! och vi ska INTE gå på hans kalas!
 
Hoppas alla får en fantastisk jul och att ni riktigt få rå om familj, släkt och vänner
och visst får alla barn en vit jul?
 

- Det står en påse i hallen!


Här om dagen när mannen varit och köpt pizza så sa han "Det står en påse i hallen" och där i fanns ytterligare en grej jag önskat mig i julklapp som han inte orkat slå in och gav mig i förskott.
 
 
Dålig bild men dom är sååå snygga! Såg dom på Handplockat för ett tag sedan och dom bara skrek köp mig för in din lilla fossing i mig ;) och så blidde det. Lööööve♥
 
 
Och en till bild på vår fina hallsoffa som jag också fick. Han är fasen bäst på överraskningar min karl.
Tusen tack älskling!

En vinst.


Jag var med i en tävling på Facebook där man kunde vinna en julkorg som Johanna har gjort. Super kul att vinna och hon är sååå jäkla pysslig och duktig. Hon har en sida på Facebook där hon säljer sina pyssel och delar med sig av tips och sånt, kika in där vetja! Johannas Pyssel & Trams.
 
Tusen tack för vinsten Johanna!

Choco latte.


I vanliga fall är jag en riktig kaffedrickare men nu är det lääänge sen jag kunde njuta utav en kopp. Fy bubblan så äckligt det är. Jag kan i princip bara dricka Oboy, vatten och Choco latten ovan. Läskedrycker är inte ens att tänka på fy. Har inte ens druckit ett glas julmust trots att vi är inne i juletider nu.
 
Sen så får jag kväljningar av att snyta mig och att nysa. Galet! Haha. Denna graviditet har verkligen varit den värsta hitills av mina tre som jag gått igenom. Illamående, huvud ont och trötthet. Mitt mående går verkligen från dag till dag. Minns att det var liknande när jag väntade Freija, med Loke märkte jag ju knappt av att jag var gravid förutom att magen växte. Då hade jag inga som helst problem.
 
Men man ska inte klaga världens finaste lilla pyre ligger ju där inne i magen och växer till sig. Blivande storasyster och storebror tjafsar och dividerar hela tiden om hurvida det är en S eller en T i magen. Blir det en flicka så är vi ju i majoritet här hemma och blir det en pojk så blir det tvärtom. Viktigt, viktigt för framtida familjeråd minsann! Jag har köpt en bok till dom i julklapp om att få syskon det ska bli kul att läsa och bläddra i den tillsammans med barnen. Imorn går vi in i vecka 15♥

Slö!

Man blir som slö när man har mannen hemma, blir inte så mycket tid framför datorn. Har tänkt uppdatera bloggen flera gr men det har inte blivit av. Har ju flera bilder på kameran som jag skulle dela med mig utav, men ikväll då ska jag banne mig ta tjuren vid hornen. Jag har köpt ett nytt minneskort till kameran också eftersom det andra är fullt och inte kan tömmas utan att det tar hundra år. Så nu har jag 32 gb att fylla med bilder igen. Perfekt inför det stundande julhelgen.
 
Kollade precis om jag hade någon instagrambild att bjussa på men inte ens det kan jag erbjuda till detta inlägg. Snålt! ;) Hoppas ni har en härlig fjärde advent.
 
 
 

Julklapp och ny lampa.


Finaste mannen kom hem med den här till mig i tidig julklapp, han orkade inte slå in den. Jag förstår honom hehe. Den gjorde sig sååå bra i hallen och rymmer massor med vantar, mössor och fleecetröjor m.m. Han är för go min gubbe. Jag sa för några veckor sedan att jag önska mig denna och tänka sig han kom ihåg det. Sen har vi även fått upp en ny lampa i hallen men vi måste koppla el till den så den funkar.
 
 
Sorry för dåliga instagrambilder ska försöka ta bättre imorgon när ljuset kommer in genom fönstrena.
Var bara så ivirig att visa er. Nu, nu, nu! :)

Torsdag.


Trött mamma och pigg Loke. Imorse sa han något som fick mig att dra på smilbanden, det han sa var riktat till storasyster som har feber. Snäll lillebror den där Loke.
 
- Har du atcho, är det därför du är sjuk? Sitt inte för nära jag är allergisk mot dig!
 
Jag blir helt slut i kroppen av att bara sitta hemma och uggla och idag hade vi ju p-möte och julbord på jobbet som jag inte kunde medverka vid eftersom lilltuttan är sjuk. Jag som hade köpt present till "Lilla julafton" och allt, men sjukdom kan man inte rå över. Chefen skulle lämna nån julklapp till mig på jobbet i alla fall så den får jag kanske fara förbi och hämta någon dag. Tack och lov är det bara feber så när hon får Alvedon är hon ju hur pigg som helst i övrigt och förstår inte varför vi måste sitta inne.
 
Jag kanske skulle bege mig ut på byn ikväll när mannen kommit hem, det är ju långöppet och lite friskluft känns det som att jag behöver efter en hel dag inne. Man blir verkligen tung i huvudet.
 
Kram!

Tisdag.

Barnmorskan ringde nu på em och bokade in en ny tid den 7/1, då ska vi lyssna på hjärtljud. Spännande. Vi försökte faktiskt att lyssna sist jag var där men vi hörde inget. Eller hon tyckte att hon hörde det "berömda" bruset men vi får väl se. Det var faktiskt väldigt tidigt för att prova och bebisen ligger så himla långt ner. Nästa gång vi ska prova är jag ju i vecka 16-17. Jag har ju alla klassiska symtom så jag är inte speciellt orolig eller det är klart man är orolig det är man hela tiden. Helt säker känner man sig ju aldrig inte ens efter rul eller när barnet väl är här. Man är aldrig säker och man ska leva varje dag som om det vore den sista. I helgen hände något väldigt tragiskt för ett par bekanta, då får man sig verkligen en tankeställare för vad som är viktigt här i livet. Mina tankar har varit med dom varje dag och jag sörjer så med dom. Det är ofattbart det som hänt.

Lilla bulan.


Igår gick vi in i vecka 14.

Tredje advent.

 
När tredje ljuset brinner,
vi juleklappar syr
och vi bakar kakor
och har ett fasligt styr.
 
Jag tycker veckorna springer iväg, var det inte nyss första advent och snart ska vi tända det sista ljuset. Jag har verkligen gått in i julharmoni. Det är lugnt och fridfullt. Julmaten är inhandlat, ja nästan allt iallafall, klapparna är klara dock inte helt inslagna. Imorgon börjar jag jobba 4 nätter och sen vankas det julfirande. Underbart. Imorgon ska jag också förbi på mitt nya jobb och hämta schema samt skriva lite papper. 2014 kommer verkligen bli ett speciellt år. Mycket har liksom klaffat och man har samlat in en jäkla massa vuxenpoäng. Gladeligen. Till nyår ska vi hälsa på mamma och fira tillsammans med dom. Det blir skoj! Både vi och mamma har mycket att fira och skåla in det nya året. Fantastiskt.

Middagsbjudning på Lövis.

 

Igår bjöd Freija in morbror och faster på middag. Det blev kött, potatis i ugn, sallad och bea. Till efterrätt blev det kladdkaka och grädde. Kändes nästan som att man skulle rulla frå bordet efteråt. Efter maten spelade vi Yatzy. Jag, brorsan, Angelica och Freija och faaaasen vad min bror fuska! Snacka om dålig förlorare men synden straffar sig för Angelica vann med EN poäng! Hehe.

Christmas tree.


Igår klädde vi granen med allt möjligt pynt som kidsen har gjort på förskolan det är så kul att se deras miner när dom plockar upp grej efter grej och stolt visar upp och minns att dom gjort den förra året eller året innan... Det är något speciellt med egengjort pynt.
 
Idag har vi ätit frukost på centrum med mamma, R och Eddie. Sista frullen på bra länge :´( med dom alltså. Jag tänkte ju inte sluta äta frukost hehe. Nä det är en sorgensdag här på Lövis idag. Saknaden kommer vara stor. Freija ropade från sitt rum precis och där låg hon under täcket och snyfta och grina så det stod härliga till. Lilla hjärtat mitt det är svårt med avsked.
 
Kram♥

Fredag den 13:e.


Idag är det som rubriken lyder Fredagen den 13:e December, det är Lucia, det är vår 8 åriga förlovningsdag och sist men inte minst julgranens dag att bli påklädd här hemma ;) hehe.
 
Tänk att för 8 år sedan när klockan slagit 00:00 och gått från datum 12 till 13 så låg vi uppe i sängen i Freijas nuvarande rum och förlovade oss. Jag och mannen! Det känns som evigheter sen och nu har vi snart varit gifta i 2 år. Tiden går fort när man har roligt eller vad säger du älsklingen? ;)  Kul att vi förlovade oss i huset vi nu bor i och i detta hus levde Loke sina första månader i livet så det är ju som hans barndomshem hehe. För er som inte hänger med så bodde vi ju här ca 8 månader när min mamma pluggade på annan ort och Loke var nyfödd. Sen bodde vi ju här som ungdomar innan vi flyttade till eget för första gången. Många minnen i detta hus.
 
Igår bestämde Freija att hon INTE skulle gå på förskolans lucia, men imorse 06:00 satt hon redo i soffan med Lucialinne och kronan på sned och hade minsann ångrat sig. Så vid 9:30 gick hon och jag iväg till förskolan så nu är hon lämnad där. Det är en sorg att vi föräldrar inte får se våra barn lussa tycker jag! Och inga luciabilder har jag knäppt på mina små troll heller. Loke har bott i tomtedressen i två veckor nu, ja han har varierat sig mellan 2 olika och nu är båda skitiga så det blir väl inga bilder idag heller.
 
Trevlig Lucia allesammans!
 
 
 

Mitt nya skal.


Såhär blev skalet jag vann i förra veckan. Super nöjd!
MAMMAS TROLLUNGAR!

Glöggmys.


Igår var jag och Louise bjudna på glöggmys hos Dessi där jag höll en liten fotokurs för dom, samt tog några få bilder på Louise höggravida mage kan ju säga att det var tur att vi tog dom där bilderna. Egentligen skulle vi fotat på Lördag men det hade vi nog inte hunnit med ;) Vi gjorde det bästa av situationen med dom ljusmöjligheterna vi hade hemma hos Dessi på kvällskvisten.
 
Imorgon är det dags för mig att besöka MVC igen. Besök nr 2 är det som står på tapeten. Jag lovar att uppdatera er. Sen efter MVC så ska jag till soptippen och sen blir det lunch med mamma och barn. Gäller att passa på medan mammsen är i krokarna ett par dagar. Idag vart hon bjuden på middag här hemma. Imorn fyller även min svägerska år. Visst heter det så? Min mans syster? haha är så dålig på sånna där familjära termer och hur gammal blir hon då? Jo hela 25 barre och jag har fortfarandet inte köpt present. Vad tusan ska man köpa? Är sååå svårt att köpa presenter tycker jag.
 
Måste även köpa en 100 kr present eller två á 50 kr till våran julklappslek. TIPS MOTTAGES!
 
Tjing tjong flaggstång.

Ang fotografering.

Hej allihopa!
 
Har på senaste fått massor med frågor om fotograferingar innan jul och tyvärr kan jag inte ta på mig några fotograferingar alls för tillfället. Som ni kanske minns så har min dator umgåtts med två små barn och mina usb-portar har sagt upp sig, eller dom fungerar IBLAND. Men det tar alldeles för lång tid för att fixa med större fotograferingar så som det är nu. Jag hoppas vara på banan igen ibörjan på Januari. Lovar att hålla er uppdaterde. Tyvärr passar inte mitt minneskort i minneskortsläsaren på datorn heller så för tillfället finns inga lösningar.
 
Hoppas ni har överseende. Kramar.

Freijas rum.


Freija har 4 st Lack hyllor i rosa högglans från ikea. Samt ett lack bord (ej i bild).
 

Likadan tapet som Loke fast rosa. Egentligen skulle vi inte tapetsera hennes rum men hon blev så arg för att Loke fick nytt så vi gjorde det iallafall och det gick bara två rullar och såhär i efterhand var det ju värt det.
 
 
 
 Och jag säger det igen. Jag är sämst på att fota sånna här bilder och speciellt när ljuset är obefintligt, men ni ser ju iallafall på ett ungefär hur det ser ut. Damen är nöjd och vi med.

Lokes rum.

Lokes söta första foppisar står som prydnad på en hylla.
Det är två lack hyllor i turkos högglans.
 
Söta lådor från H&M och en lampa som ser ut att lysa grönt men den lyser turkost.
 
Här ser ni den fina tapeten och en dörr till en stor gång där man kan leka. På dörren kan man skriva eller rita med tavelkritor.
 
 Ett Lack bord från Ikea även det i tukos högglans. Stolen till höger i bild är en jätte fin höstol med Lokes namn på. Både Freija och Loke har en varsin sådan som dom fått i julklapp av en släkting.
 
 Gardinen är en smula förkort men det ger jag blanka tusan i vi får fixa nya till nästa år isåfall för hur länge ska dom hänga uppe? En månad? Ja då gör det faktiskt de samma ;)
 
Är det något jag fullkomligt SUGER på så är det att fota inredningsbilder. Människor är min grej men jag måste ju ändå få bjuda på en liten kik i barnens rum och här får ni då en titt in i Lokes rum. Freijas får ni se senare. Visst har dom varit duktiga mannen och hans bror Micke. Det är dom som har tapetserat, målat och fixat jag har mest bestämt och valt ut grejerna. Mannen hotade en kväll med att ringa Anders. Jag bah vilken Anders? ARGA SNICKARN! Haha. Bara för att jag inte hjälpte till, men vadå har man tummen mitt i hand så har man jag står för shopping, inredning, och idéer den sista touchen så att säga ;)

Andra advent.

När andra ljuset brinner, är snart Lucia här.
Hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär.

Igår var det andra advent veckorna rusar fram tycker jag. Det har dock varit lite tyst här på bloggfronten då jag inte har mått så bra i förra veckan samt helgen. Jag har haft hiskeligt ont i huvudet som förmodligen beror på järnbrist. Det är verkligen ett dag för dag mående och jag vill verkligen inte klaga men fasen så jobbigt det är när man inte får må sådär helt hundra. Idag är vi i vecka 13! Äntligen är den värsta perioden passerad, men jag vill inte ropa hej innan vi fått se vår lilla parvel på ultraljudet, man blir verkligen mer och mer nervös och orolig för varje barn. När jag väntade Freija kände jag nästan aldrig någon oro allt var frid och fröjd i väntans tider men ju mer man lärt sig om graviditeter och barn desto mer nervös och orolig blir man. Som förstagångs gravid var man ju ganska oerfaren och ovetande om allt. Nu är man mer informerad och kunnig. Jag personligen känner iallafall så. Men alla är vi ju olika.
 
Imorgon är det fika på Lokes förskoleavdelning tänkte ta med mig barnen och fara dit trots att vi är lediga. Men det kan ju vara skoj för dom att träffa sina kompisar det var ju ett tag sedan. På Torsdag ska jag till barnmorskan igen och på Onsdag har vi nog planerat in en playdate med Camilla och barnen det vankas nämligen plsugrader då! I helgen har vi haft 25 minusgrader mamma som befinner sig ännu högre upp i landet än oss hade haft hela TRETTIOTRE minusgrader. Bevare mig väl. Ge oss sommar och 33 plusgrader.
 
Snart ska jag bjuda er på lite bilder från Lokes rum.
Kram♥

Knäck.


- I år tar jag knäcken Karin!
- PÅ OSS ALLA!
 
Alla som har sett Sunes jul förstår dialogen ovan ;)

Julklappar.


För en stund höll sig huvudvärken borta och jag kunde slå in alla julklappar så skönt att ha det bortgjort. Nu ska dom bara gömmas på listigt ställe så inte dom små hittar dom. Här kan man minsann inte mysa till det och lägga paketen under granen förens kvällen innan jul då är dom öppnade på studs. Dessutom har vi ju inte ens någon gran ännu. Vi brukar ha som tradition att pynta granen på Lucia. Så det får nog bli så i år också. Jag och mannen har alltid gjort så sedan vår första jul tillsammans.
 
Köpte så fint inslagningspapper sist jag var på Lagerhaus med pepparkakor på.

200 dagar kvar.


Idag har jag varit gravid i 80 dagar. Vi är nu i vecka 12 och det är 200 dagar kvar till BF.
Det är ju evigheter kvar men tiden går fort. Imorn är det bara 199 dagar kvar och det
låter genast mycket mindre än 200, haha.

Jag vann!


Igår var jag för skojskull med i en tävling hos Linda och se på tusan jag vann!
Tror jag ska göra ett kollage med bilder till ett skal denna gång.
 
Tack Linda och Caseapp!
 
P.s idag kan man vinna en personlig almanacka hos Linda.

Elefanter.

Idag har lilleman fått tapetserat i sitt rum, kanske kan bjuda på någon bild imorn. Lillan har även fått upp ytterligare två hyllor så nu är det ganska klart nu ska det bara fyllas på med lite inredning tycker jag.
 
 
Dessa två söta elefantsparbössor fick följa med hem idag. Egentligen ville jag ha en turkos till Loke men den var så himla ful i själva ihopsättningen så det blev en svart som såg bättre ut. Tycker dom var himla olika i själva ihopsättningen vissa glipade som tusan medan andra gick helt ihop som det ska vara. Svårt att förklara om man inte såg det men sånna små saker kan irritera mig ;)
 
Nu ska jag spana runt på nätet litegranna och sen blir det sängen.
God natt.
 

Tisdag.

 

Imorse vaknade jag 06:30 av att mannen hade försovit sig. Låg kvar och drog mig en stund och sen gick jag upp och tittade på julkalendern. Har sett alla avsnitt alla tre hehe. Det verkar lovande tycker jag.
 
Vid 08:00 kom Camilla och Gry förbi på frukost och snickesnack och rundtur i huset. Barnen har redan hunnit vara ute och lekt en sväng. Vilken frihet att bara kunna släppa ut dom på tomten. Dock kom dom in när det började spöregna sen har vi kuling vindar dagen till ära. Skönt med plusgrader dock. Fast samtidigt jobbigt då det kom en massa snö i Söndags om det bara kunde hålla sig till snö hela tiden.
 
På en stund ska vi traska upp på byn och leta lite smådetaljer till kidsens rum måste hitta nåt snyggt att ställa på deras hyllor känner jag. Funderar på varsin såndär elefantsparbössa som är så poppis.
 
Kram♥
 

Det var ett tag sedan.

Ja det var ett tag sedan jag satt vid datorn så pass att batteriet var helt ur laddat då den legat och skräpat. Hehe. Idag har jag legat i huvudvärk hela dagen och det har barnet tagit vara på genom att göra allt dom inte borde. Imorse åt dom t.e.x upp sina chokladkalendrar med kommentaren "Vi åt upp all choklad ur kalendrarna då slipper vi ju äta choklad varje dag, det är väl bra mamma?" haha ja vad tusan svarar man på det? Det är ju både rätt och fel på samma gång, men nu har dom då inga kalendrar att räkna ner till julafton med. Skyll sig själva. Samma visa varje år.
 
Idag var jag så sugen på en enklare jultallrik så det blev köttbullar, potatis, brunsås och sill till middag. Mamma, lillebror och barnens farbror M höll oss sällskap till bords.
 
Ikväll blev Lokes rum målat och nu fattas bara tapetsering av en vägg får se när det blir. Tror det kommer bli så snyggt när det blir klart. Vi fick upp hans hyllor idag också. Lokes rum går i turkost och Freijas i rosa. Hej genus... eh nej. Men det skiter vi i för vi gillar´t både föräldrar och barn.
 
 
 
Bjussar på lite instagrambilder i brist på andra bilder.
Carolinevnilsson heter jag där om någon vill följa.
 

I det gula huset.

 
Här kommer tre bilder från huset.
 
Vi börjar komma oss i ordning. Igår målade vi Freijas rum och idag vart det ett sista lager färg.
Mer bilder kommer, dessa är från Instagram ska väl fota med systemkameran också.
 
Kram
RSS 2.0