Semester!

Vi har ju som sagt haft två gemensamma veckor semester i sista sekund fick vi tag i en tattartermos (husvagn) och for söder över. Vad gjorde vi då?
 
Furuviksparken
Hälsa på Pappa och C
Hälsa på Kusiner och faster.
Kolmården.
Ullared Gekås.
Hälsade på andra faster.
Hälsade på Emma, Isak, Novalie och Patrik.
Fick besök av Karro.
Hälsade på Niklas, Sandra och Novalie.
 
SEMESTER NÅGON? Haha. Ett jäkla rännande snarare, men vi har haft roligt. Det blev två svängar i Stockholm både på ner vägen och upp vägen därför hann vi ju träffa lite kompisar också. Sen gjorde vi säkert massa småsaker här och där, bada tex.
 
 
 
Jag skaaaa även tömma systemkameran på bilder när jag får tummen ur. För er som har mig på instagram så har ni ju redan sett bilderna ovan.
 
 
 

Bärplockarn!


Jag, Dessi och Freija bestämde oss en dag i veckan för att fara ut och plocka lite guld i skogen. Dessvärre verkade någon annan ha haft samma tanke om samma ställen några dagar innan oss så det var gode tomt på hjortron i skog och mark. Strax efter att denna bild är tagen så traska Freija rakt ner i en myr och fastna och jag efter för att rädda tösabiten och hennes stövlar det slutade med att vi fick åka hem i bara trollerna i Dessis bil. Ja se Stockholmare vad har dom att göra i skogen? Hahaha.
 
Som ni ser på bilden var vi väldigt positivt inställda till att bärplockandet skulle gå bra. Jag med två 10 liters hinkar på vardera arm Ha Ha Ha...
 
Man kan ju säga att förra årets plockande gav bra mycket mer bär men inte lik mycket skratt.

2 veckors semester.


Uppdatering om våran semester kommer inom kort.

Två månader.

 
I Torsdags blev Tosse två månader. Vikt 5060 g och längd 55,5 cm.
 
Mannen var med honom på bvc i Torsdags och Fredags. Torsdagen var det bara viktkontroll och i Fredags var det 2 månaders läkarkontrollen. Allting var bra med Lilleman han var stor, glad, frisk och fin. Dessvärre har han ju navelbråck. Jag kan garantera att det beror på den studerande barnmorskan på bb som inte kunde "knyta ihop" naveln ordentligt, den lossnade ju efter att hon knutit ihop den så det fick göras om så nu har han en stor navel som går utåt. Förhoppningsvis kommer den gå tillbaks av sig själv. Annars blir det operation vid 3 års ålder. Vi måste vara uppmärksamma på om den blir hård eller röd då måste man åka in till sjukhus. Men vi ska vara glada att han inte märker av den på något vis, det är bara vi som byter blöja och sköter om honom som måste se eländet.
 
Mammas och pappas lillprins!
 
Han har ju även börjat prata lite smått nu, jollrar och ler massor så underbart.

Å så kom den...

 
Efterlängtade värmen och alla inklusive jag själv pustar och klagar åhhh det är så varmt. Imorse vaknade Thor före FAN rent utsagt pga värmen så nu sitter vi här jag med en kopp kaffe och morgontidningen, Thor har sprattlar bredvid i soffan och resten av huset sover. Jag har öppnat altandörren och ytterdörren för att få korsdrag men det händer inte mycket dock är det ju en smula svalare såhär på morgonen så lite bättre blir det ju inomhus. Det är banne mig olidligt att sova när det blir såhär klibbigt.
 
Ovan ser ni Instagrambilder (carolinevnilsson) i från förra veckan.
RSS 2.0