Helgen.

Utsikten från hotellrummet. Bor man på Pite havsbad är väl havsutsikt ganska givet. Bilden är tagen igår på morgonen. Vackert är bara förnamnet. 

I lördags så tog vi bussen till havsbadet för kurs med tjejjouren. Vi har övat på samtalsteknik hela helgen. Mycket lärorikt och intressant. Tänk vad mycket betoning, tonfall och kroppsspråk gör. Jag kan mena en sak men för dig uppfattas den helt annorlunda för att jag  säger det på "fel" sätt eller använder kroppen på ett sätt som inte passar i sammanhanget. Det finns så mycket man bör tänka på i talet och kommunikationen. 

På kvällen åt vi middag och öronen fick lyssna till Robert Wells julmusik. Jag moffa polkagrisar och knäck 😉 köpte en alkoholfri drink Strawberrybomb. Vilken grej den var sååå god. 



Såhär tjusiga var jag och Dessi, det var discotröjans dag. Haha skämt åsido liksom men vi glittrade fint båda två. 


*Bling Bling*

Igår var jag jätte trött. Sov så himla dåligt. Varmt i rummet, svettiga täcken och bara bläää! Så jag var på rätt trist humör igår. Borta bra men hemma bäst. 

När jag kom hem var det bara att svira om och fara ut och kika på skyltsöndagen. Vi köpte julskinka och chokladkalendrar. Sen kikade vi på de obligatoriska fyrverkerierna. 

Sen kom mina bröder och svägerskan förbi på kaffe, en händelserik helg. 

Nu väntar en fartfylld arbetsvecka. Är ledig en dag på hela veckan. Så in i jobbdimman 🙌🏼

Fullmåne och varulvsbarn.

Ja precis som rubriken lyder. Mina barn ja iallafall två utav dom förvandlas till lurviga, livliga, lekfulla varulvsbarn när det blir fullmåne. Dom har rajraj hela nätterna och tror inte att det kommer en morgondag med trötthet. 

Natten mellan Måndag och Tisdag var precis sådan. 02:11 stod dom redo och ylade mot fullmånen den minsta varulven och den äldsta i kör ylade dom och vägrade somna om på hela natten. Ni ska tro det var en trött morra som skulle jobba 06:45-16:30 dagen därpå. 

Thor hade somnat på förskolan redan 08:00 efter frukosten och sovit en timme. Sen hade han tagit en lång tupplur efter lunch. Det är till att lyxa, själv kan man ju inte direkt lägga sig och knoppa på jobbet. Hur Freija orkade med dagen det har jag ingen aning om men hon tog sig igenom den och var lika pigg som vanligt på eftermiddagen och kvällen. Själv gick jag och la mig 18:00 och sov i tolv timmar 🙌🏼

Ja Thor sov faktiskt hela nästkommande natt och Freija låg som en lite vovve och sov vid mina fötter 😂 jag förstår inte. Vad är det för fel på hennes egen säng? 

Natten därpå vaknar Freija 03:00 och ber mig slå på Barnis. Glad i hågen och pigg som en lärka. Give me a break! Men fullmånen håller ju fortfarande i sig. Inatt slog mini ulven upp ögonen 02:11 igen. Haha följetången fortsätter. 

Det är en himla tur att man är ledig idag! 
❤️

Hallo!

Jag har varit ledig hela veckan, men imorn vankas det jobb och sen är det helg. Ikväll ska vi hem till chefen på middag och imorn ska jag ha medarbetarsamtal samt lönesamtal. Spännande 😁

Idag har jag och tossen varit på vuxen-barn och sprungit av oss. Träffat lite folk. Man blir gode less av att bara vara hemma. Fast vi var ju faktiskt och hälsade på den höggravida Nicole för någon dag sedan också. Dock vågade jag inte stanna så länge för det började bli mörkt och snön vräkte ner. Vi skulle ju ta oss hem också. 

I Lördags var barnen och tog syskonfoto på Thors förskola. Väntar med spänning på resultatet. Jag föredrar alla kottar på samma bild. Inte för att de är billigast utan för att jag tycker det är så fint att se dom tillsammans 😍❤️ världens finaste ungar, tycker såklart jag! 

I veckan har det skrivits önskelistor till tomten och ett brev till Daidalos på Bolibompa. Dom är så duktiga mina storisar. Nu väntar dom med spänning på svar från Daidalos. 



Älskar stavningarna. Tex "Monsterhaj" för vem som helst som inte är ett dugg insatt i barn så skulle den tänka en monsterlik HAJ med stora huggtänder och ja ni vet men Freija hon menar något helt annat nämligen Monster high dockor. Det gäller att slå ihop ett och ett. Önskelistan ovan är dock en blandning mellan Loke och Freijas önskningar. Gillar även Håkyspel man förstår ju helt klart vad dom menar. 

❤️

Hur ska ni ha det?


Regn, snö, varmt, kallt...

Ja hur ska di där vädergudarna ha det egentligen? Ena dagen vräker snön ner från himlen och nästa dag står regnet som spön i backen. 

Det regnar och fryser på, isen sitter som superlim på rutorna på bilen det går knappt att skrapa bort. Kan dom inte bara bestämma sig för om det ska vara kallt eller varmt, höst eller vinter. 

Jag tycker inte om snö, men jag tycker inte om regn heller egentligen. Vad sägs om sommar året runt? DEAL! 👍🏼

Julbak.


Får man inte julpynta så får man väl julbaka istället. Eller får och får det får jag väl visst men jag är rädd att bli less innan julen ens är här. 

I helgen ska jag dock pynta. För nästa helg är jag inte hemma, när man egentligen ska göra det. 

Idag bakar jag en saffranskaka så gul och fin står den nu i ugnen och gräddas. Sen ska den såklart smakas av 😉

Vad bakar ni till jul? 
Saffranskusar, pepparkakor, biscotti, pepparkakshus, struvor? 

Sova över.

Igår kom Freija och två av hennes kompisar instövlandes här och planerade att dom skulle sova hos en utav dom. Freija har aldrig sovit över så jag tvivlade på att hon skulle fullfölja det, men ack så fel jag hade. 

Hon och tjejerna traska iväg med packad väska igår eftermiddag och NU, nyss kom dom förbi igen. Hon sov hela natten. Ett stort kliv taget av vår hemkära tös 💕

Dom hade haft det så mysigt alla tre hade sovit på soffan så hade dom sett filmer och bara myst. En riktig tjejkväll. 




❤️


#Prayforparis

Star wars.



Loke älskar Star Wars, så vad passar då inte bättre än drickyoghurt med Star Wars på? Finns även vanlig yoghurt i små bägare. 

Precis när han satt och drack en dök det upp en reklam på tv med Star Wars smink, sånt borde väl Morran införskaffa 😉 hehe. Förra helgen då gjorde ju Loke high five med Darth Vader eller Dark Reider som han själv säger 😂

Gullunge! ❤️

Då var det Fredag igen.


Helgen ska väl ägnas åt att kurera min slitna kropp. Har haft så jäkla ont hela veckan. Jag har smörjt och smörjt med typ Voltaren men det hjälper ju föga. Inatt var jag upp TVÅ gr och kladda på smorsel men det gjorde ju varken från eller till. Jag kan ju tänka mig att 1,5 års kånkande på Thor sätter sina spår. 

Sen så jobbar man ju imellan åt i en slitsam bransch. Dock borde jag ju kanske börja träna för att kroppen ska orka. Bygga upp lite muskler på min taniga kroppshydda så den står pall för lite slit och inte bara säger upp sig. 

Men nu hoppas jag att helgens vila ska göra susen så jag är fit for fight till nästa vecka igen. BAM 👊🏼

Förbannad...

Ja det må vara ett i-landsproblem MEN varför i heeeeela friden har dom gjort så i princip all julbelysning går på batterier?! Vet dom hur dyrt det blir? Det kan ju inte vara miljövänligt med alla dessa batterier i omlopp? Först var det ljusslingorna. Helt okej där, tycker jag. 

det finns många användningsområden men nu gäller det adventsstjärnor och allt möjligt! Och inte tusan lyser dom bra någon längre tid heller, och hur många batterier kommer verkligen iväg till återvinningsholken? 

Tacka vet jag vanlig el med två hål i väggen! Detta batterimode må då inte hålla i sig hoppas jag... 



Stressa!


Imorse var jag och Thor på sammarbetsmöte med tjejerna och UM. Egentligen skulle Thor ha varit på förskolan men vi hade ju tagit fel på tiden så jag hann inte lämna honom. Det var bara kasta in honom i bilen och susa iväg och hämta DB som även hon var inställd på en annan tid 😂

Men vi hann, tack och lov. 

Snart ska jag kasta mig i en bil igen och åka på en föreläsning i Luleå, med Annika Östberg. Ni vet hon som suttit i finkan i USA. Spännande! 

På återseende mina vänner ❤️

Första snön för i år.


Barnen blev så glada så dom var ute redan 07:15. Tänk att när det var som mest snö då tog jag körkortet. Jag är inne på min 9:onde månad med körkort, bästa investeringen i mitt liv 👍🏼

The perfect handbag ❤️



Min fina karlslok gav mig världens finaste present igår 😍

Jag har länge spanat och suktat efter denna väska. Tycker den är klassisk, stilren och perfekt i storlek och form. 
I'm in love ❤️

Just saying...

🙌🏼

Happy Fathers day!



Vi gick ut och åt hela Familjen. 3 rätters. Tidigare idag fikade vi av min bountykladdkaka som jag slängde ihop imorse. Den var såååå söt slibbig. Till och med mannen tyckte den var för söt och han är ju gottegrisen nr 1. 

Och Freija som älskar fika tog bara en bit hon också 😂 gillar ni sockerbomber är den kakan ett hett tips. 


Här är papporna vi firar idag. Ja min egen pappa får jag ju fira på håll, men Christoffer han har blivit firad iallafall. 
❤️

Hallelujah helg!


Det är HELG! 

Heligt & härligt.

Slutade 15:30 idag fiii fan vad rädd jag var när jag skulle åka och hämta barnen på skola och förskola. Det var underkyltregn och isblank väg. Jorå man gled fint och jag kröp fram som en snigel efter vägen. Säkerheten först, men vi kirrade det utan någon krock eller dikeskörning. 

Vi har haft en hård jobb, Skol, förskolevecka så den här helgen var efterlängtad. Grillen fick stå för middagen och nu ligger vi på soffan och bara mår. Allihop är trötta. För helgen har vi inga speciella planer heller. Skönt med en sådan helg. Inga måsten. 

Hoppas alla får en dunder helg! 
❤️

Toys R Us.

Idag är det 25 % rabatt på hela sortimentet hos Toys R Us. Jag beställde julklapparna mitt i natta. Dom sista för detta år 👌🏼👍🏼
RSS 2.0