290 mil på en vecka.

Vilka är Wild and crazy? Jo jag och Morran. Jag fick en galen idé att vi förra söndagen skulle dra ner till Sthlm då jag var ledig söndag kväll till onsdag EM. Sagt och gjort. Vi packade in Freija och Thor i bilen och drog. 

Loke och Eddie är inte så mkt för storstadsdjungeln så dom stannade i Arnemark. 

Tänk va från att inte ens vågat köra E4 till att nu kört Sthlm tur och retur, inklusive kört i Sthlm. Duktig tjej 💁🏼


En bild från en rastplats efter vägen ner. 

Väl nere i Sthlm hälsade vi på faster och mammas kompisar. Vi var även förbi farmor och Roberts grav. Vi lämnade blomster och en liten söt fluga. 


Att hälsa på graven är obligatoriskt. 
Så älskade, aldrig glömda ❤️

Vi sov hemma hos pappa och C när vi var i Sthlm och dom bor bara ett stenkast från min morbror så vi hälsade på honom också och Thor var i paradise. Kolla bara. 


Han var så söt gick runt och klappa på maskinen och sa snyggt! Bra! Jo det var en riktigt fin maskin.

Vi hann med mycket på bara två dagar och ändå stressade vi inte. 


       Älskade underbara betongen 💕
Det är något speciellt med Fisksätra och alla barndomsminnen som finns där. Bästa stället att växa upp på och så nära till naturen. Kärlek till betongen. 

Nu hände det nåt med centreringen i inlägget 😁 

Vi startade resan hem igen klockan 03:00 på Onsdag natten. Då jag skulle vara på jobbet 16:15. Hårt att ligga på topp 😂 men vi körde på bra. Stannade lite då och då och sträckte på benen och drack kaffe. 


Thor fixar med lite grus efter vägen med sin nya traktor. Det är inte bara benen som ska rastas även traktorn. 

Sen stannade vi i Umeå för att gå på TGR. Hittade INGENTING för första gången 😱 dom som alltid har så mycket fint annars, men vi åt lunch på Ikea innan vi fortsatte resan. 

När vi ska ut från Ikea parkeringen blir vi PÅKÖRDA!!! Jävla idioter på vägarna alltså. Helt och hållet den andra bilistens  fel och det erkände han också. Tack och lov hann jag gasa upp så vi blev påkörda bak på bilen det tog på fälgen och en svart plastlist, ingenting gick sönder bara repor. Värre med hans bil 😁 hade jag inte gasat hade jag haft två förstörda  dörrar. Jäkla klåpare "jag såg inte" skaffa glasögon! 😡 Hur som ingen större skada skedd. Så vi fortsatte hem. 

Kom hem till byn 15:00 och åkte direkt på jobbet fast jag börja 16:15 men annars hade jag tame tusan somnat 😂 så det var likest att åka dit direkt. 



Återkommer med resterande 60 mil. 
❤️
RSS 2.0