Hej Fredag.

 
I förmmiddags for vi hem till Lovisa, vi kom precis hem, som tur var ringde P när vi var vid Shell så han plockade upp oss där. Både jag och kidsen var påväg att tappa humöret efter den långa promenaden från Västermalm. Dessutom snöa det en massa. Fullt påpälsad var man också så varmt var det.
 
Hemma hos Lova blev vi bjudna på både lunch och efterrätt. Blodpudding och prinsesstårta. Snacka om Fredagslyx. Lova är en fin vän, vi förstår varandra bra och tänker mycket likadant. Vi var överens om att vi är familjer av en annan generation. Vi pratade om det här med mormödrar och farmödrar. Det är inte så som man tänker sig att det ska vara. När föräldrar blev far/morföräldrar förr vart dom ju det i en högre ålder än vad dom blir nu och det är inte alltid man tänker så. Man har som en bild av hur en mormor/farmor ska vara och just den bilder passar ju inte in på en 45-50 åring mormor/farmor. Det är en annan generation nu. Om man blir mormor/farmor i just den åldern så är man ju själv mitt i livet.
 
Hur som helst barnen lekte en massa och var glada dom leker himla bra, Freija, Loke och Alva. Lilla Ida hon bara följer strömmen och försöker vara med hon är ju bara 10 månader. När vi skulle vandra hem med pulkan så följde Lova och barnen oss en bit. Man är lite vilsen där på Västermalm man kan inte alla fiffiga genvägar. Freija hade ont i benen av att gå och Loke ville inte att hon skulle sitta i pulkan. När båda sen väl satt i pulkan var det super tungt att dra. Haha det är inte lätt alla gånger.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0