Nu vet jag!

 
Vad Freija ska få då hon fyller år. Hon ska få ett skrivbord och en stol, samt en spegel. En spegel har hon länge tjatat om att få ha i sitt rum "Så hon kan se hur snygg hon är" Som hon så fint själv uttryckt sig. Såg att det fanns många billiga speglar/skrivbord och stolar på Ikea, så det kanske blir en beställning framöver. Då kan vi tabort den fula hyllan dom har i sitt rum. Den är då redo för soptippen, egenmålad och gräslig är vad de är.
 
Hittade ett fint skrivbord på just Ikea med låda och ett skåp för 699 kr en stol för 79 kr och spegeln har jag inte bestämt. Men det känns som ett ganska bra pris och dessutom är det nödvändiga saker. Inget som senare kommer ligga och skräpa det är ju möbler. Undrar just om lilleman kommer bli avundsjuk men nu då dom delar rum lär dom ju dela på möblerna också, i sinnom tid med det är Freijas.
 
Vad tror du om det mamma? Visst låter det som bra presenter?
 
Uppdatering: Såg just att Jysk hade endel fina skrivbord också och det ligger ju lite närmare än Ikea då spar man ju in på frakten eller bensinen. Så det kanske får bli därifrån istället.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0