TM - Sverige.

Har återigen börjat kolla på Top Model Sverige. Har sett alla avsnitt sedan säsongstarten i år och jag blir bara mer förbannad för varje jäkla avsnitt som går. I det andra avsnittet var det ju makeover time och alla modellerna skulle stylas om för att se ut som riktiga top models. En utav tjejerna vägrade klippa av sig sitt långa svall och Jonas Hallberg blir rasande, ja så rasande en 42 årig gaygubbe kan bli (har inget emot homosexuella generelt). Det han får fram med sin spydiga stämma är BABE, BABE, BABE och lite svengelska där imellan. Den här karln han äcklar mig! Vem tror han att han är? Hela han är ett stort jäkla skämt. BABE! ;) Han tror att han är någon super mega förebild som alla tjejer ska se upp till och i princip kyssa marken som fanskapet går på...
 
I Måndags var det återigen dags att bli irriterad. Denna gång så är det i slutet när modellerna får se resultatet av sina bilder. I juryn sitter Jonas Hallberg, Caroline Winberg och två till. Endel bilder höjer hela skaran till skyarna medan de bilder som inte faller dom i smaken hånas, modellerna hånas ska inte detta vara proffesionelt(?) Är det helt plötsligt okej med vuxenmobbning? Tycker det är så jäkla fel att kränka unga vuxna tjejer på det sättet som dom gör. Sitter och hånflinar åt bilder åt en människa som står framför dom. Den enda av dom i juryn som har lite vett innanför pannbenet är mannen som äger agenturen som kan bli en utav modellernas framtida chef. Han säger inget nedvärderande som dem andra tre, fast då är han väl också en proffs och han såg ett par år äldre ut än barnrumporna.
 
Det är ju en sak att ge konstruktiv kritik som utvecklar tjejerna men att sitta och skratta vad fasen hjälps det. Man ser på tjejerna hur små dom blir framför den där juryn, skulle Hallberg hoppa upp ur stolen och skrika BU skulle tjejerna falla som plockepinn. Det är så sorgligt!
 
Sen undrar man ju verkligen om alla tjejer har lika förutsättningar. Hon som åkte ut påpekade tex att alla andra tjejer fick längre tid på sig att posa på en tjur som stod stilla medan hennes började snurra på engång. Det är ju jätte orättvist om det stämmer. Har inte alla samma förutsättningar är det ju plättlätt för juryn att själva styra fram en vinnare som dom vill ha, genom att ge denna person dom rätta verktygen i smyg bakom kamerorna.
 
Nä usch! Stor fet tumme ner för TM - Sverige och vuxenmobbning!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0