Älskade Märtan♥

Vila i frid.
 
Igår gick våran Märta ur bilvärlden. En Älg orsakade det hela himla odjur. Men det viktigaste av allt var ju att mannen klarade sig oskadd. Det kunde gått så mycket värre men han hade verkligen änglavakt och strax efter olyckan såg han ett sjärnfall det måste vara ett tecken från ovan.


Kommentarer
emma

Men gud så hemskt! skönt att inget hände poppe! huuaaa

2013-11-07 @ 19:59:55
URL: http://emmapelosio.blogg.se
Anonym

Stackars älg. Kör försiktigare nästa gång, tänk på djuren i naturen som springer över vägen för att gå in i nästa skog. Vem fan bryr sig om din jävla bil???????. Djuren är lika mycket värda som människor, djuren har lika mycket rättighteter att leva som vi

Svar: Hjälp ring Green Peace!!! Nä men seriöst kom inte med anklagelser om att köra försiktigare du har inte en jävla aning om hur han körde och JA JAG bryr mig om MIN man och MIN bil! Öppna inte käften om sånt du inte vet nåt om. Dessutom så är de lite skillnad på väglaget i STHLM som du kommer ifrån och här uppe i norr för tillfället det är halt det spelar ingen roll vilka jävla däck du har för i blixthalka är det ibland omöjligt att stanna hur som helst. Är det något annat du har att anmärka på så går det bra i ytterligare en kommentar men lämna gärna namn. Trist att argumentera mot ANONYM! ;) Trevlig helg! Hoppas du slipper olyckor framöver.
Caroline Nilsson

2013-11-08 @ 08:37:09
Bror Henke

Vem fan bryr sig om en stor retarderad älg som med största sannolikhet hade blivit skjuten till nästa älgjakt?

Ja fyfan än är inte sista idioten född!!

2013-11-08 @ 10:48:04
Johanna - Mammaliv och Pyssel

Hahaha jag var tvungen att skratta när jag såg den anonyma kommentaren. Uppenbarligen någon som inte har varit ute på vägen när det är vinter och förmodligen kör man försiktigt, vem vill krocka med en älg frivilligt? Tur att han klarade sig, älgar är stora och kan gör ordentligt med skada.

2013-11-08 @ 10:56:45
URL: http://johannaastenvall.blogg.se
Mli - Mamma till Elton ♥

Men fy så obehagligt.. bilolyckor är ju bland den värsta mardrömmen! Tur att änglavakten gjorde sitt jobb ♥

Kram och trevlig helg!

2013-11-08 @ 22:27:45
URL: http://idamli.vimedbarn.se
Anonym

Vi djurvänner och veganer bryr oss om alla djur i världen. Din bil är bara en bil. Djur och människor är så väldigt mycket viktigare. Bilen kommer sist. Djuren kommer först

Svar: Om du nu står så väl för dina åsikter kan du väl åtminstone använda namn och inte gömma dig bakom "anonym".
Caroline Nilsson

2013-11-09 @ 12:13:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0