Beslut om förskolan.

Idag fick jag och många nattarbetande inom kommunen det glada beskedet att vi får barnomsorg så att vi kan sova innan vi går på våra nattskift! Skam den som ger sig. Jag är så glad. Så det innebär att på Måndag behöver jag inte försöka fixa barnvakt eller vara vaken ett dygn. Jag får faktiskt lämna dom på förskolan. Tack för det Älvsbyns kommun. Det ska ni ha en stjärna i himlen för.
 
För er som inte vet vad det handlar om kan ni läsa det här.


Kommentarer
Louise

Skönt att de löste sig! :)

2013-11-21 @ 08:34:11
URL: http://louiseochjon.blogg.se
S

Hejja dig!! Finns många i Älvsyns kommun som skulle borda tacka dig för att du tog tag i saken och lyfte problemet så de bestämmande får upp ögonen för hur sjuka regler det faktiskt finns! Man vet alltför många som glider omkring på ett bananskal å har barnen hela dagar på dagis utan att någon reagerar...men är det folk som faktiskt jobbar och sliter så är det helt plötsligt väldigt noga med lagar och regler...typiskt Älvsby Kommun! Ha en trevlig helg!

Svar: Tack. Det är ju många som har kämpat från olika håll. Det har skrivits till politiker m.m. men jag tror att grejen att tidningen tog upp det var spiken i kistan. Då jäklar hände det något. Hejja oss som kämpat tillsammans säger njag :) Trevlig helg till dig med.
Caroline Nilsson

2013-11-22 @ 08:32:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0