22 Juli Faster & Aquaria.

Jag glömde ju skriva en sak som skulle ha varit med på föregående inlägg. När vi kom hem till Stockholm igen efter våran tripp så fick vi besök hemma hos pappa av några från Västkusten. Loke fick två kompisar oj som dom lekte och hade kul tillsammans. Nu tycker han det är väldigt synd att dom bor så långt bort för dom hade så kul tillsammans. 

På förmiddagen den 22 Juni hade vi stämt dejt med min faster och hennes man. Vi for dit och fika och snacka lite goja. Uppdaterade oss om det senaste. Så kul att träffa dom ❤️ sen fick vi låna deras busskort så tog vi en tur kommunalt ut till Djurgården och gick på Aquaria som vi hade fått tips om skulle vara roligt. 



Vi tog Djurgårdsfärjan ut, spännande att åka båt för barnen. 

När vi kom fram fick vi köa i säkert en halvtimme för att komma in. Eftersom vi hade besökt Furuvik tidigare så fick vi 30% på inträdet genom att visa upp ett gammalt kvitto från Furuvik. 

Loke såg fram emot att se hajarna. Vi blev så förvånade över hur kul Thor tyckte att det var. Han var helt lyrisk över fiskarna och allt man kunde titta på där inne. Garanterat det bästa vi hittade på under semestern enligt Thor. Ja han gillade Skansen också men det är ett senare kapitel. 








Det fanns en tunnel man kunde krypa igenom vid hajarna. Sen fanns det jätte roliga spottfiskar som spottade rakt upp i luften för att fånga in sitt byte (maten). 

 I början när man gick in så gick man genom en regnskog. Där fick man uppleva både dag och natt, regn och åska. Det var spännande. 

Det enda som var negativt var att man inte fick ta med sig vagnen in. Det blir tungt att bära Thor efter en stund. Så tänk på det ni med småttingar. 
❤️

Just ja, när vi gick ut från Aquaria sprang vi in i Jakob från The Poodles.
😂


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0