Vasalopp och sjuk tjeja.


I Lördags åkte Freija Barnens Vasalopp i Kanis. Hon var så duktig. Fick medalj, diplom, godispåse och fika efter målgången. Jag, mamma och mormor var med och hejjade!
 
Igår skulle vi ju ha 7 års kalas. Freija hade bjudit in massa tjejer. En timme innan dom skulle knacka på dörren så knackade febern på hos Freija istället med dunder och brak 40 grader. Tidigare på förmiddagen var hon ju hur pigg som helst och visade inga tecken på sjukdom så det sa verkligen bara poff. Var ju bara att sätta igång och leta rätt på nummer till alla som var bjudna och ställa in i sista sekund. Man vill ju inte riskera att smitta någon då man inte vet vad det är. Lillan blev såklart ledsen men mormor var ju i alla fall här så hon fick lite paket. Jättefina grejer, en Frost resväska, samlarkort med frost, hårborste och armband, just resväskan där har hon önskat sig jätte länge. En väska på hjul.
 

Vi fikade lite innan allt fick ställas undan igen. På eftermiddagen kom även farmor och farfar och gratulerade med paket. Hon fick ett dagboksset, en Monster High och en annan docka och två troll.
 
När hon har Ipren i kroppen fungerar hon ungefär som vanligt men såfort den går ur så är febern uppe på 40 igen. Imorse hade jag värsta elementet sittandes på mig i soffan, Freijsan. Hon är såklart hemma från skolan idag. Imorgon är det hennes riktiga födelsedag. Hoppas så att hon får vara frisk då.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0