Tjingeling bloggen!

Idag är det Söndag. Arrå. Igår uppdaterade jag min telefon till den senaste uppdateringen, herreguu man fick ju ett helt nytt teckensnitt. Allt ser annorlunda ut så fick man nya emojis också. Kul! Jag har saknat de brinnande ljuset tidigare men nu finns det 🕯. 

Igår var vi på Arcus fyndmarknad (loppis) jag fyndade en sprillans ny Tassimo för 180 kr! Freija fyndade massa petshops, en skinnväska, mikrofon m.m. Hon gick mellan lopporna och kolla på grejer och prislappar och betalade alldeles själv med sina egna pengar som hon sparat ihop med veckopengen. Hon och Loke får 20 kr var varje fredag och sparandet har verkligen gått över förväntan. Nu kunde hon ju faktiskt köpa det hon ville ha. Loke fyndade ingenting så han tog sina slantar och for på media markt och köpte spel till sitt Playstation. 

Sen köpte jag även tre julklappar igår men dom köpte jag på toy's rus. Väntar ivrigt på att dom ska komma ut med datumet på sin 25% off på hela sortimentet. Då blir det julklappsshopping. Dom kommer bara släppa datumet för sina medlemmar så är du inte medlem bli det! Annars lär det nog sprida sig som en löpeld iallafall. 

Igår lirade vi Barbielotto här hemma. Grabbarna var sjuuuukt dåliga förlorare dom till och med fuskade! Herreguu Barbielotto på blodigt allvar 😂 sen blev det Hello Kitty memory samma visa där. Fusk, fusk, fusk! 



❤️


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0