Silas.

Den 25/8 fick vi en ny familjemedlem här hemma. Världens finaste Silas. Han är en blandning mellan chihuahua och prazsky krysarik, så det är en liten hund men med mycket energi. 
 
 
På denna bild hade Silas bott hos oss i två dagar. En trygg och cool kille. Han älskar att sova i knät, Och mysa in sig ordentligt mot min hals när vi myser i sängen. På nätterna sover han alltid i sin bädd bredvid våran säng. Det är ingen morgonpigg grabb han tycker om att lata sig långt in på förmiddagen. Han tror vi är galna när vi ska ut och morgonpinka i gryningen. 
 
 
Det är en nyfiken kille, när vi är ute vill han gärna hälsa på allt och alla och att jaga löv är ju det bästa som finns! Nu när kylan kom köpte vi honom en tröja och det var nemas problemas att ha den på sig när vi gick ut. Han verkar gilla den. Han har även fått en fin reflex"väst" så han syns bra i mörkret. Sen har vi en liten röd lampa på kopplet. 
 
Han går fantastiskt bra i koppel och det har han gjort nästan sedan starten. När vi är ute och promenerar och närmar oss hemmet säger jag alltid, - Ska vi gå hem? Då är det nästan som att han visar vägen. Han vet precis vart vi bor. Lokalsinnet på topp. 
 
Han har även fått en kompis, Molly hon är en blandning av chihuahua och papillon. Dom gillade varandra sen första gången dom sågs. 
 
Silas är jätteduktig på sitt och vackertass ☺️
 
Ja det var lite om Silas det, världens finaste hund. 
 
❤️


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0