Tisdag.




En vecka på min "nya bana" har gått. 4,2 kg tyngre! Kan knappt fatta det själv och en problemhy som heter duga. Jag har finnar i hela jäkla facet. Dom förökar sig som jag vet inte vad. Här har man i princip klarar sig utan finnar i 29 år så kommer det nu, men jag antar att det är proteinerna som jag har ökat intaget på som planterar finnar 😆

Jag körde ju två provgånger på badhusets gym. Kände att det inte var något för mig, så nu har jag köpt kort på Kraft & Hälsa där jag dem flesta jag känner håller till. 

Jag och Angelica har kört ihop våra scheman så vi tränar tillsammans. Förra veckan tränade jag Tisdag, Onsdag, Fredag och Lördag. Den här veckan har jag tränat Måndag och Tisdag. Imorgon är det vilodag 😇 
Jag känner mig som en riktig nybörjare på gymmet. Speciellt när man ska lyfta hantlar och stångar. Det ska lyftas på speciella sätt och man ska hålla kroppen si och så, men sånt där lär man sig med tiden. 

I fredags körde jag nåt jäkla monster benpass med min karlslok och hans kompis. Hade sån jäkla träningsvärk i söndags så det gjorde ont att gå upp och ner för trapporna, kan säga att jag tog bilen till jobbet 😂

För att inte tala om maten! Fy fasen maten står ut genom öronen och upp i halsen varje kväll, men det är bara att trycka. Glufsa i sig för glatta livet som en gris 🐷 för uppåt ska vågen peka. 

Men förstår ni ändå 4,2 kg!!! Jag är stolt över mig själv och jag ska fortsätta kämpa på 💪🏼👊🏼 Jag ska bli stor och stark som Bamse. 

Första gången jag kom hem från gymmet sa Loke "jaha får jag känna på muklerna" du har ju inga mukler mamma! Så kommer Freija "asså småpotatis mamma!" Schyssta ungar 😂 observera att Loke säger mukler det låter så kul när han säger det ❤️



Imorgon.

Imorgon en vecka efter träningsstart tänkte jag uppdatera er om läget. 

I helgen har jag JOBBAT. Har knappt hunnit något annat. Men nu är jag ledig tre dagar med undantag för P-möte imorn. Wooop! 

Imorse var jag iaf på gymmet 07:00 med svägerskan och svågern haha älskar titlarna 😂 sen så hem och åt och tog en powernap på 20 min innan jag skulle vidare till Johanna med Emelie. 

Hos Johanna blev vi bjudna på nån sorts kladdkakesemla eller vad det var.

Dagen har ju bara sprungit förbi. Ikväll ska jag på middag hos Dessi med Madde. Wohooo! ✌🏼️

Och inga bilder har jag att bjuda på heller. Tråkigt 😁
❤️

Nu ska jag bli fit.

Arrå ni läste rätt. Igår var jag med två av mina arbetskompisar på gymmet. Jag fick en guidadtur av gymexperterna Britta och Susanne. Sjukt imponerad av deras flås på motionsbandet eller springbandet vad tusan det nu heter. Dom sprang och sprang medan jag tittade på 😂 jag var inte där för att träna motion. Min motion och mitt flås är värdelöst men det är inget jag tänker fokusera på nu. 

Jag ska styrketräna och lägga på mig 13 kg hade jag tänkt. Både igår och idag har jag mått så sjukt illa av all mat och proteindrinkar som jag öst i mig. Magen är som en sprängfylld jäkla ballong 🙈

Poppe gnäller om att jag ska dricka drinkar hit och dit men jag tycker det är viktigt att få mig så mycket som möjligt via vanlig kost. Så jag äter alltid mina mål med mat och dricker drinkarna efteråt. Mat är väl ändå den bästa och rätta vägen tänker jag. Sen kan man ju i efterhand krydda med en proteindrink. 

Idag har jag druckit tre protdrinkar. Det är inte gott men det är bara klunka. 

Just nu äter jag kvarg med bär 😆

Har överstigit det jag bör få i mig på en dag för längesen 😂

Imorse klockan 08:00 var jag på gymmet själv. Det var inte en kotte där så det var bara skämma ut sig och pusta på i sin ensamhet. Britta och Susanne hade ju hunnit visa mig alla maskiner dagen innan och jag hade kört några olika med Britta som värsta proffset bredvid mig.

 Imorgon får jag sällskap på gymmet 06:30! 😴 bara stiga upp i gryningen. 
💪🏼🏋🏼

Aj aj!

Hela helgen har gallan gjort sig påmind. Inte så att jag legat i fosterställning men molande värk hela tiden. Imorse när jag vakna var det hemskt. Har legat i sängen hela dagen och nu börjar det släppa. Ska ju jobba ikväll och har inte tänkt vara hemma. Min galla är verkligen periodare. Det kan gå månader, den följer inte något direkt matmönster för när anfallen kommer, men just under jan-feb då brukar den tjorva. Vad jag än stoppar i mig. 

Hoppas iallafall slippa det värsta anfallet men det brukar ju alltid sluta i ett dunderfall innan det försvinner helt och dyker upp ett år senare 😆 skit galla! Sen ska man behöva kriga som en idiot för att få den bortopererad och det har jag ingen lust med inte tid heller för den delen. Har precis matat gallan med en kopp latte i sängen ☺️

Nu måste jag stiga upp! 
❤️

Happy birthday to ME!



Då var man 29 år

I fredags kväll kom pappa och C hit från Stockholm. Dom sov över till Lördag så jag fick äta mysig födelsedagsfrukost med dom. Egentligen kom dom upp för att fira C's mamma som fyller 80 år på Tisdag. Så på eftermiddagen körde Poppe iväg dom till Avan. 

Jag fick en parfym från Victorias secret och tulpaner av dom. Parfymen doftade helt fantastiskt! Tydligen fanns den i ännu större format så den skulle dom kolla efter åt mig nu när dom åker till LA.  Jag får nästan panik av att använda den för jag vill inte att den ska ta slut 😂 fast flaskan är fortfarande full. 


Senare på FM så kom även mamma och co hit och firade mig. Så himla kul när hela familjen är samlad. Det är typ den bästa presenten man kan få. Syskon, mammor och pappa ❤️

Av mamma fick jag den fantastiska buketten på bilden ovan och även den vackra vasen. Sen fick jag presentkort på Emmas hudstudio. Nu ska jag bara bestämma mig för vilken behandling jag ska ge mig på. 


Mamma och co bjöd på Tacos till middag och sen sov dom över. 

Tack allihop för en toppen födelsedag! 
Älskar er ❤️

Onsdag.

Premiärköpte årets första tulpaner i Måndags. Min favorit blomma 😍


Egentligen var jag ledig igår men jag gick ut och jobbade extra. Det var faktiskt skönt att komma ut och jobba efter ledighet Fre-Mån. Göra lite nytta. 

Ikväll är det jobb igen och resten av veckan med. Sen på Fredag kväll får vi finbesök 👌🏼👍🏼

Igår var jag så sjukt sugen på semla. Mannen åkte ut på semeljakt och kom hem med NOLL semlor. Slut överallt. Finns det något värre än när man är dösugen på nåt så finns det inte 😁

Påtal om semlor, det har ju hypats om att man kan skänka bort semlor gratis via Semlogram.se men wow vad bra tänkte jag, men då kunde man minsann inte göra det i Norrbotten så jag kollade Stockholm istället men nä inte fasen funkade det där jag hade tänkt iallafall. Snacka om begränsat erbjudande 😡



My Love ❤️


Klart mannen ska vara med i tidningen på sin stora dag. Freija rusa ner på kiosken imorse och köpte ett färskt exemplar av pitan. 
❤️

#Poppe30år


Vilken dag det blev igår och kväll. Man fyller ju bara 30 år engång i livet. Vid tolvtiden hade jag lurat i Poppe att jag skulle börja jobba så jag packa ner matlåda och hela kitet och for iväg mot jobbet. Jo jag körde faktiskt runt, förbi jobbet och sen hem till Dessi 😂

Hemma hos Dessi gjorde vi oss i ordning och drack varsitt glas champagne hon och jag. 



Sen så traskade vi hem till Nisse där han och Frasse var. Sedan väntade vi in barnvakterna och resten av festfolket. 

Vid 14:00 tiden gick grabbarna upp och kidnappade Poppe med ögonbindel och handbojor. Sen tröck dom ner honom i bagageutrymmet på en bil och for och snurra runt. Stackars Poppe. 


Sen åkte vi hem till Nisse igen och satt och prata och lyssna på musik medan vi vänta på skjutsen. Poppe vägra dra på sig den snorgröna mankinin. Det hade jag sagt från början att han kommer vägra men Nisse trodde absolut att han skulle ta på sig den. 1-0 till Frugan 👌🏼



Vid 15:45 kom skjutsen. 


Kan se flådigt ut på bild men det var sjukt trist att varken belysningen eller musiken funkade i bilen och kallt var det 😁 bättre service borde det varit för dom slantarna. 


Lamporna i bilen funkade bara när dörren var öppen. 

Färden gick mot O'Learys i Luleå. Maaaat och drinkar. 



Sen blev det typ en krogrunda, runt halva Luleå. Allstar, Savoy och nån konstig liten "rock pub" vid namn Heroes där var folktomt! 


Strax innan midnatt satt vi redan i limmon hem. Så tant hann titta på Lemmys begravning på hemvägen. 


😢

Jag och Poppe checkade in i Dessis lägenhet och sov till klockan ringde 09:00. 09:30 var vi hemma med kidsen och resten av familjen. Då blev det fika och smörgåstårta. Kan ju säga att Poppe typ var piggast av alla 😂 det är morrans karlslok det ❤️

Imorgon är det den riktiga födelsedagen. Då fyller han 30 år på riktigt min älskade man. Han blev så överraskad och GLAD och hade inte misstänkt nånting. 



29 Barre om 11 dagar.


Om 11 dagar blir hon där ⬆️ 29 Barre!
Tiden bara springer iväg man hinner knappt vänja sig vid att man är 28 så fyller man 29. Ibland när folk frågar hur gammal man är så måste man liksom tänka efter och när man kommer fram till svaret så undrar man liksom hur tusan man har hunnit bli så gammal, men man är ju inte äldre än man gör sig. Ibland föredrar jag att vara pensionär och då lirar jag Bingolotto och bilbingo. Man lär ju variera sig för att inte bli less. 

På önskelistan står ju fortfarande den där förbaskade Volvo xc90'n som inte verkar hitta hem. Hur länge har den egentligen stått på listan nu? 

Sen önskar jag mig en Glossybox prenumeration. Lite vardagslyx i mitt oglammiga liv 😉✌🏼️

En utlandsresa vore inte så dumt heller, till nåt varmt land med mycket sol. 

Nästa år fyller man TRETTIO, smaka på det ordet 😅 jösses så gammalt det låter. TRE, NOLL, 30...

Jaja det är ju 377 dagar kvar tills dess.
Det är ju skottår i år också en dag extra som 29 åring phuu 😉

Gratis är gött!



Jag använder mig som sagt av många "gratisappar" där man får kuponger och koder att hämta ut saker på affären. Här ovan är lite av det jag fått gratis den senaste veckan. Legot är dock från kodsamlande med liberoklubben. 

Innan jul hämtade jag ut rödvinssås, juice och en kallkaffe 👍🏼 gratis är gott och det kommer ofta nya erbjudanden. 

Några av de appar jag använder är Klipster, Rabble och Tryme. Sen brukar jag även fylla i intresseanmälningar till tester gjorda av Smartson och ibland blir man utvald att prova. 

Använder du några gratisappar? 

Marisar.

Jäklar vad jag drömmer nu förtiden. Inatt drömde jag att vi hade massor med dolda rum i våran lägenhet. Vi hade inrett ett rum till Loke när vi flytta in och sen bodde han ändå i ett annat för att vi hade glömt bort alla dolda rum. 

Det fanns en stor källare med massa mystiska gångar man kunde krypa i och det växte något konstigt vitt i gångarna typ som vit möglig mossa. 

Vid ett rum stod en barngrind vid ett fönster och helt plötsligt uppenbarade sig en liten flicka där. Det visade sig att flickan "gick igen" hon hade tydligen ramlat ut genom fönstret och såhär i efterhand hade någon ställt dit en grind. Flickan var liten. Typ i Thors ålder. Jag lyfte upp henne och fick hennes historia berättad av någon äldre person som var på besök i våran konstiga bostad.

I mitt och mannens sovrum var det ett fönster från golv till tak. Uppe i vänster hörnet på fönstret var det ett skotthål 😱 så det var is på rutan både på in och utsidan. Det var helgalet.

När man titta ut genom fönstrena så var det typ i markhöjd allting det var som att vi bodde i nåt konstigt slott. Det ända rummet med utsikt var mitt och mannens sovrum annars såg man bara buskar när man titta ut.

Det är inte första gången jag drömmer om konstiga lägenheter på senaste tiden. Sist var det om en lägenhet med dubbelkök där kaffebryggaren inte fungerade 😅

Och på nyårsdagen vaknade jag upp vid 10 av att Dessi ringde men henne var jag så jäkla sur på i en dröm så jag svara inte. Haha. Hon ville hellre dejta än att fara iväg på vårt bestämda äventyr 😂 men jag ringde såklart upp sen. 

Vart fasen får man allt ifrån? 

Aqua dragons.

Här ska man börja vara sparsam så kommer Madde och berättar om en fantastisk spännande leksak. Nämligen Aqua dragons. Lät ju sjukt spännande så jag googla och googla och nu känner jag bara JAG VILL HA!!! 


Ett litet akvarium med lyse där man föder upp små Aqua Dragons från ägg till levande varelse. Man matar dom och så blir dom upp mot en 2 cm stora. Låter som husdjur för oss. 

Tydligen säljs dom bara på Lekia. Priserna verkade variera mellan 199-299 kr. Beroende på vad man vill ha. 

Någon som testat? 

1 Januari 2016.

Nytt år då och nu ska man lära sig skriva 16 istället för 15 😁

Igår åt vi helstekt oxfilé, potatisgratäng, varm och kall bea och sallad. Jag glömde göra rödvinssåsen 😓




Januari, födelsedagarnas månad. Alla fyller år ja nästan alla. Jag, mannen, Dessi, Lina, Madde, fastrar, fasters man, gammelfarmor i himlen mfl.

Idag firade vi in det nya året med pizza. Det måste man ju på pizzansdag. För mig blev det Aramos fantastiska kebabpizza, men mannen tappade pizzasalladen i marken påväg ut 😅 så det blev utan sallad. 

Om en stund kommer Dessi och Madde hit, dom har "hyrt in sig" på min soffa för att få se Beck Gunvald som har premiär idag på Cmore. Eftersom jag har play har jag kunnat se den hela dagen men vi ser den klockan 21:00 när den visas på tvn. Ska bli spännande. 

God fortsättning! 

RSS 2.0