Midsommar 2016


Som vanligt har vi ALDRIG några planer för midsommar vi kör spontant oftast blir det ju att vi hookar upp med brorsan och svägerskan och det blev samma i år. Vi grillade en god middag tillsammans.



På dagen var vi bara ute och njöt av vädret. Freija köpte ett rosa fiskespö och en rosa draglåda. 

På kvällen drog vi iväg på ett spontant äventyr till skogs. Mot Arvidsjaur och grodkällan som ligger mitt ute i ingenstans. 




Påvägen hem stannade vi till och kastade några kast med fiskespöna. 

Igår hängde vi i Arnemark och Eddie drog upp 3 st regnbågar 🌈🌈🌈


Så nu har jag fisk i frysen. 

Idag åker grabbarna grus till Pajala och blir borta en vecka ❤️

Två dagar kvar.

Till sommarlov! 

Jag har sån ångest över att Freija och Loke har avslutning exakt samma tid på olika ställen. Jag vill vara på båda. Lokes första avslutning, och Freija som sjunger så fint. Mamma kommer gå på Freijas har vi bestämt. Hon måste verkligen filma sångfågeln. Jag vill inte missa det. Hon sjöng en så fin sång för mig igår en Norrbottnisk sommarvisa som innehöll både midnattssol och hjortron. Den var så fin! 

Jag blir ju så otroligt blödig på skolavslutningar det är en kamp att hålla tårarna tillbaka. Se glädjen i barnens ögon, hur dom tar i från tårna och sjunger dessa fina sommarsånger och ser fram emot sommarlovet. Det är bara ladda med näsdukar för nu ska morran på skolavslutning 😂 

Imorse fick jag ett härligt uppvaknande. Undra hur jag såg ut i ansiktet när jag fick syn på det här! 


3,5 meter vägg tapetserad i två terminers teckningar och texter. Dock fanns det en herrans massa papper kvar som hon inte hunnit hänga upp men detta räckte gott och väl. Färgglatt i vårt vardagsrum 😂😅👌🏼

New brills!

Äntligen kom mina nya brillor i förrgår. Det var bara att studsa in i bilen efter 16:00 och gasa till stan för att hämta ut dom. Lycka alltså! Äntligen solbrillor med styrka. Har dragit på det så länge. 


Dom sitter som en smäck! 

Det blev även vanliga brills fast med samma båge. Tyckte den var så fin.


Jag ser ju nästan smart ut 🤓

Kan verkligen rekommendera Smarteyes i Piteå! 

Morsning!

Då var det Söndag igen. Igår beställde jag såååå snygga brillor. Blev så kär i dom så jag beställde både solbrillor och vanliga med samma båge. Man fick halva priset på andra paret. Nu måste jag vänta i ca 10 dagar. Åh jag vill ha dom NU!!! 

Dessutom var det verkligen supertrevlig personal på Smarteyes i Piteå. Dit kommer jag återvända. 

Glömde tyvärr ta bild på brillorna så ni får också vänta i 10 dagar. 

I veckan har jag varit på dom sista utb-dagarna i AO utbildningen. Så nu har vi fått diplom 🙌🏼 lite tråkigt att det är slut för vi har haft så roligt och lärorikt har det varit. Ser fram emot fler utbildningar framöver. 


Nostalgigodis fick rädda eftermiddagarna på utb när man började bli trött och nya Sprite med mynta den var jätteäcklig! 

Imorn är det nationaldagen och jag jobbar kväll. Har jag tur kanske jag hinner dejta morran i Luleå innan 
❤️
RSS 2.0