Freija 7 år.

Den dagen för 7 år sedan när Freija föddes snöade det inte, det gör det idag. När hon föddes strålade solen genom fönstren på Sunderbyns sjukhus. Det fanns inga lediga rum på BB så i blev placerade på en annan avdelning, senare på eftermiddagen fick vi flytta över till BB efter att vi frågat. Dom hade glömt bort oss. Jag minns hur jag var helt förtrollad i hela kroppen. Jag kunde för mitt liv inte förstå hur jag och Christoffer tillsammans hade skapat denna lilla perfekta individ. 3275 g och 47 cm lång, ren magi.
 

Älskade underbara unge
 
Du med en vilja av stål, du säger vad du tycker och bryr dig alltid om människor i din närhet.
Du är nyfiken och ivrig att prova nya saker. Du är en fantastisk storasyster. Du är bäst på att vara du.

Recensioner.


Te SOLLJUS från Friggs.
 
Riktigt gott te och jag kände mig piggare efter 2 koppar, även halsen blev bättre. Jag är ingen tedrickare men i förkylningstider kan det slinka ner både en och två koppar. Smaken får högsta betyg. Sen hur den gör en piggare på längre sikt kan jag faktiskt inte säga, men jag lär nog köpa hem denna själv också.
 
Mascara från Yves Rocher Volume Elixir.
 
På bilden ovan har jag som ni ser lagt på mascara på ena ögat och lämnat det andra. Jag tycker man fick längd på fransarna bara efter något drag med fylligheten fick man verkligen jobba med och då blev jag ändå inte riktigt nöjd. Borsten var i alla fall bra och hade en bra form. Kommer inte köpa denna. Jag har ju en favorit sedan tidernas begynnelse, men det är ju kul att testa nytt för att kanske kunna byta ut favoriten, men det verkar dröja ;)

Vasalopp och sjuk tjeja.


I Lördags åkte Freija Barnens Vasalopp i Kanis. Hon var så duktig. Fick medalj, diplom, godispåse och fika efter målgången. Jag, mamma och mormor var med och hejjade!
 
Igår skulle vi ju ha 7 års kalas. Freija hade bjudit in massa tjejer. En timme innan dom skulle knacka på dörren så knackade febern på hos Freija istället med dunder och brak 40 grader. Tidigare på förmiddagen var hon ju hur pigg som helst och visade inga tecken på sjukdom så det sa verkligen bara poff. Var ju bara att sätta igång och leta rätt på nummer till alla som var bjudna och ställa in i sista sekund. Man vill ju inte riskera att smitta någon då man inte vet vad det är. Lillan blev såklart ledsen men mormor var ju i alla fall här så hon fick lite paket. Jättefina grejer, en Frost resväska, samlarkort med frost, hårborste och armband, just resväskan där har hon önskat sig jätte länge. En väska på hjul.
 

Vi fikade lite innan allt fick ställas undan igen. På eftermiddagen kom även farmor och farfar och gratulerade med paket. Hon fick ett dagboksset, en Monster High och en annan docka och två troll.
 
När hon har Ipren i kroppen fungerar hon ungefär som vanligt men såfort den går ur så är febern uppe på 40 igen. Imorse hade jag värsta elementet sittandes på mig i soffan, Freijsan. Hon är såklart hemma från skolan idag. Imorgon är det hennes riktiga födelsedag. Hoppas så att hon får vara frisk då.
 
 

Loppiblogbag-Skönhet.


Igår hämtade jag ut den här blogbagen på Ica. Loppiblogbag skönhet.
 
Innehållande:
Te
Mascara
Parfym
RFSU Balance
Presentkort på Pierre Robert
Bio-oil
Miniriskakor
 
Ska bli intressant att testa, kommer skriva en recension senare. Tänkte bjuda min tedrickande mamma på te i helgen är hon snäll kanske hon får en riskaka till. Dessutom verkar det där teet vara något för mig i skrivande stund då Thor har smittat mig med en dunderförkylning de innehåller ju D-vitamin och smaken är som gjord för mig Ananas, apelsin, kokos och rosenblad. Det står att det bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion m.m. Jag återkommer med recension på paketet som sagt.
 
Tack Loppi för ännu en fantastisk blogbag.

Våffeldagen.


Igår var det våffeldagen så självklart åt vi våfflor här hemma. Jag åt som bilden ovan med, räkröra innehållande, räkor (givetvis), turkiskyoghurt, rödlök, dill, citron och rom. Hatar sliskvåfflor och sliskpannkakor jag vill ha MAT! Och denna kombo var så sjukt smarrig. Mums! Resterande familj åt på den traditionella viset med sylt och grädde. Hur åt du din våffla?

10 månader.


Hipp hipp hurra 10 månader idag!
 
I förmiddags var vi på bvc för 10 månaderskontroll. Killen väger nu 10155g och är 74 cm lång. Jag får inte riktigt ihop det där med längden och klädstorlekar för han drar ju 80-86 på kläder men är bara 74 lång men jag antar att det är magen som behöver lite extra tyg det där hullet jämnar som ut längden.
 
Sen fick stackars göra halsprov, ta temp i bumben, han som är van vid örat och lyssnas på med stetoskopet. Slemmet verkar sitta i dom övre luftvägarna så vi ska fortsätta med Bricanyl 3 gr om dagen. Är det inte nämnvärt bättre på Fredag så måste vi boka en läkartid. Det brukar ju vara lättare sagt än gjort här... men fick jag ingen tid via VC skulle jag ringa på BVC så skulle dom fixa.
 
Han klarade alla 10 månaderstest i alla fall. Krypa, ställa sig upp, bonka med klossar och pincettgreppet fast han var inte sådär jätte intresserad av att visa upp sina kunskaper. Fanns ju så mycket annat att peta och se på och grejerna som sköterskan visa upp var ju föga intressanta.
 
Nu är det bara 2 månader kvar till the BIG day. 1 årsdagen! För min del hade det gärna kunnat vara 1 år kvar. Tiden går så jäkla fort. Han är ju min lilla lilla bebis.
 
 

Citronmuffins.


Nu har jag hängt i köket hela dagen. Bakning och matlagning. Även om en annan är bortbjuden på middag så ska ju kidsen ha sitt "dagliga bröd". Nu kastar jag minsann in bakduken och tackar för mig tills jag kommer på något annat kul som ska stå på kalasbordet.
 
Funderar på Brysselkex med rosa kanter, men det får bli imorgon eller någon annan dag.
 
Förresten jag har ju glömt att berätta för er, i Lördags var jag chaufför(!) haha. Jag lyckades köra vilse och blev tvungen att *Trumvirvel* backa bakom ett hörn! Och se det gick ju toppen. Idag var det snålt med parkering på Coop också men jag lyckades minsann klämma mig in på en liten ruta mellan massa bilar. Highfive med mig själv i backspegeln liksom...
 

My&Jag.

Jag är med i världens bästa mammagrupp. Vi är ett gäng tjejer som har hängt ihop över 1 år nu i en grupp på Facebook. Vi väntade alla barn i Juni 14. Den här mössan fick Freija i present av en mamma i gruppen. Lillan blev så himla glad. Sofie hon som gjort mössan har en egen sida på Facebook där hon säljer sina skapelser. Kika in vetja hon gör så himla mycket fint My&Jag hon finns även på Instagram under namnet Myochjag1. Jag köpte två par jätte fina byxor till Thor av henne för ett tag sedan sen har hon sytt mössor, dregglisar, vantar av tyg som jag skickat till henne tidigare. Hon är grym 

Baka baka liten kaka.

 
 

Både igår och idag har det bakats kärleksmuffins här hemma. Tycker det är så tråkigt med rutor, det blir roligare i fina formar. Dom på första bilden syns ju dock knappt. På dom är det ugglor, köpta på Dollar och dessa ovan är i någon sorts hårdare kartong och är från Rusta. Har även likadana i mintgrön som jag tänkte göra ljusa muffins i med ljus glasyr och kanske något roligt strössel.
 
Sen mitt i den här andra satsen tog ju såklart kakaon slut så det var bara att pälsa på Tosse och mig själv och fara på affären (tacka vetja körkort) så det går undan, det blir inte ett halvdagsprojekt att fara på affären längre. Alldeles precis nyss ringde D och bjöd in mig på middag ikväll. Alltså sååå underbart.
 
 
 

Tisdagen.

Igår hade jag NOLL middagsplaner och när klockan började närma sig 16:30 kände jag att det var dags att börja fundera ut något. Enkelt och snabbt det får blir pannkakor (plättar här uppe). Då var ju saken bara den att vi hade inte ägg hemma så jag googla ett recept utan ägg sen slängde jag ihop smeten började grädda första pannkakan och tyckte smeten var för jäkla tjock, men tänkte att det kanske skulle vara så för att det var utan ägg. Så jag gräddade ett par st innan jag insåg att jag hade vänt på receptet. Så det var bara att ösa på med mjölk i smeten för att rädda den. Jag gick ju miste om ett par pannkakor och mjölet tog slut så jag fick göra en sats på rågsikt också, men mannen tyckte att dom smakade bra i alla fall. Så det blev en himla massa pannkakor här hemma igår. Både tjocka och tunna haha. Ofrivilligt tjocka.
 
Idag ska vi till Piteå med svägerskan. Jag ska shoppa lite kalasprylar.
 
Igår när Freija var i skolan var jag, Loke och Thor hem till E och hälsade på deras nytillskott och lilla E. Så kul att träffas då det inte händer allt för ofta. Sockersöta flickor.
 
 
 

Cake pops och paket.


Hela morgonen/förmiddagen gick åt till att göra Cake pops. Det blev 24 st och just nu känner jag  NEVER MORE! Vilket pillidillgöra och den där förbaskade chokladen bara jäklades med mig hela tiden, men snygga blev dom ju och juryn Lilltuttan och Lo godkände både utseende och smak.
 
Thor hjälpte till att kolla ugnen...
 
 
Sen slog vi in lite paket...
 
 

Söndagen.

Nu fåre baske mig vara slut på dom här pensionärsfasonerna vet ni när tant slog igen sina gröna igår? Jo klockan var inte mer än strax efter 21:00. Jag skulle ju se Wallander. Men att gå upp i gryningen sätter tydligen sina spår. I morse tog dock Lilleman sovmorgon jag fick väcka honom vid 07:30 för att hinna lämna lilltuttan på skolan. Själv vaknade jag vid 06:00 när mannen for iväg på jobbet.
 
Jag har all tid i världen att FÅNGA DAGEN numera. Upp i ottan och i säng innan mörkret knappt hunnit lägga sig. Det är rart med barn. Värst är ju lilltuttan som är så attans morgonpigg, det är ju hon som väcker hela hushållet. jag förstår inte vart hon får energin ifrån.
 
 

Igår hängde vi i trädgården. Jäklar vad hård snön är, kommer ju ta evigheter innan det smälter bort. Fast det är ju samma visa varje år, man tror att det här det kommer aldrig försvinna men det gör de, varje år! Vi släppte ut tossen på grönbete eh vitbete... i snön. Han var inte alls så imponerad av snön som vi trodde att han skulle vara. Krypa runt där i iskall snö, kul morsan, kul farsan...
 
 
 
Tacka vettja bada de är professorns melodi.

Blombud & kalasinbjudningar.

 
I Fredags fick jag ett så vackert blombud av mamma "För att du är den du är" stod det på kortet.
Tack världens finaste mamma
 
Idag ska jag och Freija ut och leka brevbärare. Vi ska posta kalasinbjudningar till hennes kalas. Blir ju spännande att hitta alla brevlådor. Vi vet vart 2 av 7 står i alla fall ;)
 
 

Yesterday.

Igår hade jag utvecklingssamtal på Lokes förskola. Innan samtalet utmanade Loke mig i supersvåra pussel(!) haha undra vilken ålder det va ifrån, medtanke på att det var på en förskola. Krokiga och sneda bitar med konstigt motiv. Samtalet gick i alla fall toppen. Han är en SNÄLL kille som gärna vill busa till det ibland men så ska det ju vara sa pedagogen. Till hösten börjar han skolan och då kommer dom tydligen splittra gruppen i olika klasser. Förra året (freijas klass) satte dom ju ihop en hel klass på två förskolegrupper från hennes förskolan i år är dom bara 10 st. Håller verkligen alla tummar att han hamnar på samma skola som Freija där kan man ju redan alla rutiner och vet hur det fungerar och det gör även Loke.
 
Efter samtalet så for jag på bvc med Lilleman. Frisk och kry som en nötkärna och vikten låg på ca 10,1 kg. Vi fick även en tid för Lokes vaccin och 5 1/2 årskontrollen i april.
 

På eftermiddagen var Freijsan hem till en kompis och lekte, jag skjutsa dit henne så var hon där själv och kul hade dom tillsammans så det får vi göra om.
 
 

Onsdag.

I morse vaknade vi 05:05(!) Jag, Freija och Thor. Sen har vi ju vår sjusovande kille Loke som gärna drar sig läääänge. Tänk om man fick vara Loke för en dag eller två, bara sova och må gott. I morse stod jag i alla fall som värsta "bullmamman" vid spisen och kokade varmchoklad till lilltuttan som har friluftsdag i Kanis hela dagen. Snacka om att dom har tur med vädret. Strålande solsken och plusgrader.
 
Just nu har jag ÄNTLIGEN fått tummen ur att tömma min mobil på bilder, filmer osv. Jag måste alltid radera för att få plats med nytt. Nu lägger jag in allt på datorn och raderar allt på telefonen.
 
Idag ligger min mormor barnens gammelmormor på operationsbordet eller ja jag vet inte om det är en OP eller vad ingreppet nu kallas. Tror hon skulle göra en sprängning i hjärttrakterna. Pratade med henne igår i telefon  sen när jag ringde senare på kvällen så svarade hon inte. Jag ville ju veta mer, men jag hoppas jag får tag på henne ikväll. Hon åkte in till PÄS med ambulans i Måndags och nu är hon på Sunderbyn.
Lilla mormor
 
 
 
Thor har ju fått tid till Sunderbyn också ang den försvunna kulan. Den 1 april ska vi dit på besök och undersökning sen får vi väl domen om huruvida vi ska gå vidare om det blir OP eller inte. Jag hoppas ju att kulan ska hitta hem på egen hand utan några jobbiga ingrepp.

Loppiblogbag - ACO MiniCare.


Tänkte skriva ett kortfattad recension av produkterna vi har hunnit testa och produkterna vi hunnit med är,
Minicare Babymousse, Minicare baby zinc cream och Minicare washlotion.
 
Minicare Babymousse får 5 av 5 +++++
Helt underbar mousse för det första så blir inte barnet halt som av vanlig duschcream och sen så känns den så mild och bra. Älskar rengöring i mousseform. Jag tvättar inte bara sonen med den utan även mina egna händer. Denna kommer jag ABSOLUT att köpa hem själv.
 
Minicare baby zink cream får 4 av 5 ++++
Jag har tidigare använt mig av en zinksalva från ett annat märke och den var så himla stel och svåranvänd den kladdade bara, denna var helt underbar mot babyrumpan, mjuk och följsam och lätt att torka/tvätta bort.
 
Minicare washlotion får 2 av 5 ++
Jag testade den men kände inte alls någon lotionliknande, huden kändes precis som innan. Jag testade den dock MED vatten och man kan ju använda denna utan också, men då förstår jag inte riktigt principen med wash. Vi håller oss nog till moussen och vid behov smörjer vi in med en vanlig lotion efteråt.  
 
Det var kul att få testa på dessa grejer och jag fick ju upp ögonen för TVÅ underbara produkter som vi kommer fortsätta att använda oss utav.

Blivande 7 åringen.


Den här bruden fyller ju SJU ÅR om 23 dagar. Kan säga att det planeras och önskas för fullt. Det ska vara tiaror, sjöjungfrur, klackskor, klänningar och sjungande finhandskar.
 
Vi har planerat inbjudningskort, fika, tallrikar, muggar och datum för partajet för kompisarna. NÄR blev våran dotter så STOR? Det var ju nyss den 31 Mars 2008 och hon föddes. Om ytterligare 7 år är hon fjorton. Be vare mig väl. FjårtizFreijzan! ;)

Med livet som insats.

 
Igår hämtade jag hem Dessi från Kallax. Mitt livs läskigaste resa på egen hand. Första gången jag kör i mörker. Kan säga att det var med hjärtat i halsgropen från Älvsbyn till Kallax. Jag blev en hel timme förtidig också så där satt jag på parkeringen och spelade mobilspel tills Dessi och hennes kollega kom.
 
Idag har jag skjutsat Freijsan till skolan för första gången. Asså vilken skillnad på att gå. Haha. Poff så var man hemma igen utan att ha andan i halsen och känna sig halvdöd. Energin på 100 liksom.
 
Skulle egentligen ha hälsat på en vän och deras nytillskott idag men då Tossen har haft feber och varit hängig fick vi ställa in det. Nytt försök någon annan dag i veckan. Han hade nästan 40 grader i Lördags och var helt sänkt. Bara sov och yrade, han gjorde några tappra försök att ställa sig på alla fyra men det slutade med plattfall och huvudet vilandes på kudden.
 

Snygg killen igår
 
 

Loppiblogbag.


Dessa ska jag och kidsen testa här hemma.
Olika produkter från Aco Minicare.

Söndagen i Sthlm.

Här hade vi nog faktiskt sovmorgon. Tror vi drog oss till närmare 08:30. Sen gick vi upp och åt mysfrulle med pappa och C. Kollade på tv och chit-chattade en stund innan vi började städa upp i vår lilla sovvrå. Vid 11:30 så skjutsade Pappa och C oss till Älvsjö där vi skulle hälsa på Dessis kusin och hans familj. Vi blev bjudna på lunch och fika. Lunchen bestod av Lax, potatis och sötpotatis i ugn, sallad, goda såser och bröd. Riktig lyxlunch. Sen blev det kaffe och nybakad kaka.
 

Vid tretiden var det dags att tacka för oss och fortsätta färden med pendeltåg mot Arlanda. Vilken himla tur att vi är pensionärer och vill ha mycket tid på oss. För strax efter att vi hade åkt inträffade en olycka som stängde av alla tågtrafik phuuu! På Arlanda blev det en ceasarsallad på mc Donalds för mig och burgare för D. Innan vi satte oss längst fram vid gaten för att invänta att boarda planet och vi stod först i kö även denna gång. Haha. Tanterna på tur liksom. Historian med säkerhetskontrollen har jag ju redan kört i tidigare inlägg så har ni missat den får ni gå tillbaks i inläggen ;)
 
Flygresan hem gick bra men tusan vad det blåste vid landningen så pass att Dessi blev lite skrajsen. På Kallax hämtade älsklingen upp oss och i bilen hade han blommor till mig. Vi firade 3 åring bröllopsdag i Söndags och 10 år tillsammans. Tiden går fort när man har roligt. När vi kom hem sov både Freija och Thor men Loke kasta sig om mig och gav mig en bamsekram. Jag var så kramsugen så jag var tvungen att gå upp och väcka Freija också för att ge henne en kram. Thor lät jag faktiskt bli fast det var svårt att göra det. Ville inte väcka honom om han skulle få svårt att somna om.
 

Ja det var väl den resan, har verkligen haft det SUPER! Bara gjort de vi vill göra, ingen stress och massor med god mat och trevliga upptåg. Det får vi göra om, kanske i sommar eller höst.
 

Beviset.


Idag kom beviset på posten, hämtade ut det på Ica i förmiddags.
YEAH!

Lördag.

Vaknade 07:30 för att hinna med mysfrukost med pappa och C innan dom skulle hjälpa min faster och hennes familj att bära flyttkartonger. Sen gjorde vi oss i ordning för en dag på stan. Vi tog bilen till Värmdö Marknad och ställde den på långtidsparkeringen för pendlare sen köpte vi busskort för att åka buss och som en 100%ig sthlmare så fick vi dra ett maraton till bussen. För att slippa stå och vänta i 15 minuter ;)
 
Vi hade som plan att vara i stan 10:00 och det var vi. Första stoppet var Skrapan på Söder där vi skulle köpa godis till lilltuttan. Hon ville ha godis från USA. 158 riksdaler för lite småplock. Dessi hittade ett par byxor på Monki. Sen tog vi tunnelbanan in till stan. Strosade runt i Gallerian, köpte ett akvarium till Loke. Haha ni ska tro att det va kul i säkerhetskontrollen när min väska blev utplockad för kontroll "Asså jag har en plastakvarium till sonen där i" haha. Eftersom att akvariet tog upp typ hela väskan så var det fyllt med strumpor, underkläder och annat jox. Sjuk kul. Haha min humor. Kan ju tillägga att akvariet är av leksakstypen.
 

Sen så besökte vi Victorias Secret. Tycker den är så sjukt dålig dom har inte mycket och trångt är det. Vi gick typ en runda där inne och sen fortsatte vi vår tur och magen började kurra så det blev ett stopp i Kungshallarna för lite påfyllning av mat. TACOBAR! Varför finns inte det här? Så sjukt jäkla gott. Love it. Det är ett måste när man är nere. Sen promenerade vi ner mot Stureplan nästa mål var ABBA-Museet. Jag var inte sådär jätte sugen på det. På Stureplan stannade vi i alla fall till och tog en latte på Starbucks. Vi satt i fönstret och kikade på folk och VEM passerar inte på andra sidan vägen haha. Så kul... Babsan... och Dessi blir paparazzi och drar en massa bilder på Babsan och jycken som fortsätter sin promenad. Himla kul att sitta sådär på fönsterplats och bara se folket vandra förbi.
 

Sen så traskade vi till Kungsträdgården där vi tog spårvagnen ut till Djurgården för att besöka ABBA-museet. Min inställning var ju väldigt splittrad kände inte alls riktigt för att gå på museum och dyrt var det (haha tanten) Men när vi kom in ja då ändrades min inställning direkt både jag och Dessi var i princip rörda till tårar, rysningar i hela kroppen. Det var inte bara ABBA som visades upp utan massor av svenskar musiker. Det var verkligen en upplevelse och jag rekommenderar ALLA att besöka museet. Under besöket kunde man sjunga karaoke, uppträda på en scen med ABBA i 3d, göra quiz m.m. Vi sjöng karaoke i ett litet bås med gardin som enda skyddet mot omvärlden så man vågade ju knappt skråla. Haha. Men vi gjorde det och nu kan vi lyssna på det på museets hemsida med koden som vi hade på biljetterna.
 
 

Efter museet så åkte vi djurgårdsfärjan till Slussen och tog bussen hem, och ja vi sprang igen för att slippa vänta 15 minuter på nästa. Hemma var det i princip bara göra sig i ordning för turné nummer 2. Nämligen det vi kom dit för musikalen även den var ju på djurgården närmare bestämt Cirkus.
 
Innan musikalen åt vi på en grekisk restaurang. Vi åt Souvlaki fy tusan så gott. Hundra år sedan jag åt det sist. Sen så bar det av mot Djurgården igen med spårvagnen.
 

Och hur var musikalen då? Jag tycker den var skit! Men det går inte att sticka under stolen med att både Peter Jöback och Helene Sjöholm har en jäkla pipa. Fy tusan så dom sjunger. Det liksom skär in i hjärtegropen och Johan Glans han är ju för rolig. Han drog många roliga skämt, men nej jag skulle inte vilja se den igen.
 
När musikalen var slut var vi typ först ut från cirkus vi skulle ju hinna med första spårvagnen och det gjorde vi och sittplats fick vi också. När vi kom till centralen var det fullt med skummisar. Fattar inte hur jag har kunnat gå där orädd. Dessi kollade på alla "annorlunda människor" och jag bah "Sluta glo! Raska steg" som en jäkla pensionär! När vi kommer ner på tunnelbaneplattformen så säger Dessi "Vi ställer oss nära dom där dom ser gamla och trevliga ut" När vi kom till Slussen fick vi stå och vänta på bussen i 11 minuter! E-L-V-A! Brrr! ;) Vi var hemma 23:50 och då var det typ bums i säng. Trött sliten och lite smått irriterad på ingenting. Tror det var pga tröttheten efter att ha varit igång hela dagen. Vi hade ju haft en toppendag!
 
 

Torsdag - Fredag.

Tänkte dela upp våran Stockholmsweekend i olika delar.
 
Torsdag.
 
Vårat plan lyfte från Luleå vid 19:30. Vi hade turen att hamna bredvid varandra trots att vi inte hade bokade platser, men som de pensionärer vi är så stod vi ju först i gaten när det var dags att boarda planet. Haha detta lyckades v med på både dit och hemväg. Tanter! Sen kom det lilla barnet fram inom oss "Pax för fönsterplats" Jag fick fönsterplats ner och D fick fönsterplats hem. Inte för att det var något speciellt det var ju både mörkt och molnigt där uppe i himlen. Vi lyssnade på Spotify och resan gick fort.
 
Nr vi kom fram till Arlanda tog vi Arlanda Express till Centralen där hämtade C upp oss med bil så vi snabbt och smidigt kunde ta oss ut till ön. Vi var väl hemma strax innan 22:00 trötta som bara den så vi somna fort efter att vi hade pratat med pappa och C en stund.
 
Fredag.
 
Hade ställt klockan på 07:30 för att ringa och se om mannen var påväg till skolan med lilltuttan. Vakna 06:00 och D vakna 06:20 haha. Vid 08:30 var vi redan påväg ut. Jag körde till Värmdö Marknad och där fick D ta vid och fortsätta körningen på den större vägen ;P Vi åt frukost på Mc Donalds. Sjukt underskattad jag älskar deras toast. Sen hade vi stämt dejt med min faster och hennes man så det bar iväg dit för att hälsa på och spana in deras nya lägenhet. Åh vilken lägenhet. Så himla mysig och dom bor i ett perfekt läge. Nära till stan och köpcentrum. Riktigt lyxigt. Det var såå kul att träffa dom. Fina faster och fina A
 
Efter vår visit där så åkte vi till Nacka Forum. D shoppade litegrann. Själv köpte jag ett par käcka tofflor till jobbet eller att ha hemma att skrota runt i. Mina foppisar har ju hängt med sedan 2008 ;) hållbara.
 
När vi kände oss färdiga med shoppandet så styrde vi mot Fisksätra och Saltsjöbaden för att spana in mina gamla kvarter. Jag körde! ;) Vi åkte även förbi Solsidan. Sen åt vi e utav de bästa pizzor jag någonsin ätit i Saltsjöbadens Centrum. Den var såååå jäkla god!
 
 
Tanten kör "Toya".
 
Ja vad gjorde vi sen då? Om jag inte minns fel så åkte vi till Nyckelviken för att spana in huset som var med i Skilda Världar. D gillar eller gillade den serien när den gick på tv så det var klart hon skulle få se Bovallius gula hus. Inne i huset låg ett café så vi passade på at "Pudra näsan" ;) Vi hittade ett maffigt träd som var ihåligt så vi hoppade in i det och kände oss som hemma.
 
 
Efter Nyckelviken for vi till Sickla och kollade i fler affärer. Jag köpte en ny resväska så köpte vi lite nam nam till kvällen. Choklad, chips, Chilinötter o PK Sen väntade vi in C som kom från jobbet och skulle åka med oss hem. Det blev en heldag på vift. Så vi var en smula trötta hem och vila en stund och läsa bok innan vi åt middag och for iväg på nästa äventyr.
 
Nästa äventyr var att besöka en vän till mig nämligen Karro, hon  bodde super mysigt en 2a med bastu och superfint badrum(!) Avundsjuk JAAAA! Vi drack kaffe och chit-chattade en smula. Kul att träffas. Efter besöket där tog vi en liten cruising i Gustavsberg. Visade D vart mamma och mormor bott. Vid 22:30 var vi hemma igen. Men vi somnade inte förens ca 01:30 vi låg och lekte bokstavslekar haha. Såna som man lekte när man var liten typ om jag säger Anna måste du fortsätta på ett namn som börjar på A eftersom att Anna slutar på A...
 
RSS 2.0