Rotlös.

När du ser mig byta roll, kan du inte då hålla om mig.
Immun mot medicin, inte mot din kärlek.


Kommentarer
ellinor

Måste bara fråga var du får all inspiration till bloggen ifrån? :-)

Svar: Hej! Tack för frågan på bloggen ang inspiration. Jag skriver det jag känner för och funderar på för stunden. Jag har bloggat i massor med år och försökt att hålla mig till en speciell inriktning.
I tonåren var det mest vardagsbabbel, när jag blev gravid så hade jag en gravidblogg, som sedan blev en mammablogg och nu försökte jag mig på en fotoblogg eftersom att fota är ett utav mina stora intressen, det är bara det att jag är en smula dålig på att hålla inriktningen ;)

Jag älskar ju att skriva så att bara lägga upp bilder hela tiden vart inte så kul. Nu försöker jag kombinera bilder och text. Sen är verkligen hösten och vintern inspirationsdöden just på fotofronten iallafall för mig. Det är mörkt och trist dygnet runt och ljusmöjligheterna för fina fotografier är näst intill obefintliga när man jobbar dagtid.

Jag älskar att blogga, och jag gör det aldrig för att jag måste, utan jag gör det när andan faller på. Jag har kvar alla mina gmla bloggar och det är så kul att gå tillbaks och kika vad man gjorde för några år sedan, dessutom finns ju alla små och stora minnen från barnens första år ner skrivna och det är de bästa som finns.

Kram Caroline.
Caroline Nilsson

2012-11-13 @ 20:37:01
URL: http://ellinorf.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0