Langos.

Finns det något bättre än hemmagjorda langos? Tror inte det. Att äta stora langos på festival det har absolut sin charm med kladd och utan bestick men att äta det hemma i lugnan ro det är verkligen på en helt annan mumsnivå. Jag har världens snabbaste recept på just langos. 
 
 
 
1 st färdigt pizzakit.
1-2 liter rapsolja för fritering.
 
Kavla ut pizzadegen så den blir lite tunnare. Skär sedan upp den i lagom stora bitar. Värm oljan till 180 grader och sedan är det bara att vända ner degen i oljan. Vänd langosen när den fått färg. så snabbt och smidigt. Vad du sedan vill ha på väljer du helt själv. 
 
Igår hade vi en blandning av gräddfil/creme fraiche med lite vitlök i, rödlök, räkor, stenbitsrom och dill. Vi hade köpt ost också men den råkade vi visst glömma bort. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0