Hotell Aurum Skellefteå.


Jag och Freija har ju besökt det här hotellet engång tidigare med mamma och Lilla E Vi var då lika nöjda då som nu om inte ännu nöjdare nu. Detta hotell är så himla familjevänligt och personalen är helt underbara. När vi kom dit och checka in 15:00 så hann vi bara upp på rummet och byta om barnen ville bada direkt. Så ner i receptionen och be dom ta av bassängskyddet och fort var det gjort. Vattnet i saltvattenbassängen är jätte skönt inte det minsta kallt. Bassängen är 1,30 djup så vi hade med oss olika flytredskap till barnen och det funkade jätte bra. På hotellet finns det två "Spagettis" som man kan flyta med men då känns det tryggare med badring och puffar.
 
När personalen tog bort bassängskyddet passade jag på att fråga om dom hade någon mat under kvällen något meny eller så då säger hon att kvällsbuffén ingår i priset av hotellrummet! Snacka om Hallelujah moment. Det hade jag totalt missat där sparade vi nog ganska mycket kosing och maten sen då... suuuuper god! kanske inte sådär jätte barnvänlig men då är ju våra barn gode kräsna också men Loke tryckte i sig ett par ribbs och var lika förvånad varje gång han tuggat bort allt kött och kom in till "hundbenet" haha. Det fanns massor med olika sallader, god potatisgratäng och två olika köttsorter och himelskt goda majskolvar! :)
 
Visst låter nästan detta som en sponsrat reklaminlägg men det är det INTE! Vi var så himla nöjda med vår upplevelse så den förtjänar att hyllas.
 
Nåväl, utanför hotellet fanns det olika aktiviteter. Så som Studsmatta, fotboll, minigolf, bandy, pingis, volleyboll, frisbeegolf så man fick ju aldrig tråkigt iallafall, det fanns något att sysselsätta sig med hela tiden. Dom hade även cyklar för hela familjen till utlåning och hjälmar.
 
Vi lär absolut åka dit igen fast kanske på en hel weekend Fre-Sön. Två tummar upp!
Bilderna är från min Instagram Carolinevnilsson,
har fler bilder i kameran som kommer upp senare.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0