Ny soffa.


Jag och mannen har länge pratat om en ny soffa. En divansoffa känns rätt uttjatat. Skulle det då vara det så vill jag ha en sånhär U-formad. Sen ska den ju vara skön att sitta i, sova i och så ska alla få plats. Det är minsann inte lätt. Ikea kan man ju bojkotta direkt då det gäller soffor, samma med Jysk det är väl EM eller Mio om man vill ha något som håller och som man brukar säga man får det man betalar för.
 
Våran soffa vi har nu är såååå äcklig. Jag avskyr den. Det bästa när man har småbarn är väl egentligen en skinnsoffa men nja det känns inte heller kul. Snacka om dilemma det här med soffor.
 
Ni som är in här och läser vad har ni för soffa?
Ni kanske har tips på några fina soffor?


Kommentarer
Mli - Nybliven mamma till Elton ♥

Vi har ju köpt en u-formad soffa från mio med maxihörn som det kallas :) den är verkligen superfin och så stor och rymlig! Håller med om att dessa divansoffor känns uttjatat.

Jaa, äntligen en ordentlig säng :) Sen vi träffades 2007 har vi haft en skitsäng. Så det blev en riktig skillnad för oss :) ojoj!

2013-09-04 @ 16:45:10
URL: http://idamli.blogg.se
Kicki Andersson

Jag har en soffa som ser exakt ut som på bilden. Köpt på Mio för nått år sedan. Hur skön som helst.

2013-09-04 @ 17:09:21
MammaLinda

Vi köte våran soffa på antnäs möbler, bra priser å härliga soffor :)

2013-09-04 @ 19:35:24
URL: http://livetmedminaunderbara.blogg.se
MammaLinda

Vi köte våran soffa på antnäs möbler, bra priser å härliga soffor :)

2013-09-04 @ 19:35:32
URL: http://livetmedminaunderbara.blogg.se
Jeanette

Vi har en beige hörnsoffa i tyg...en äldre IKEA soffa som vi köpte på Blocket. Dock är det lite slitsamt då tyget fort kan bli smutsig efter barnen, så jag får tvätta det 1-2 ggr/månaden:)
När vi köper hus som vi har planer på att förhoppningsvis kunna göra till våren, så kommer vilja ha en ny och då blir det garanterat en mörkare divansoffa av nåt slag. Vi tycker bäst om hörnsoffor :)

Svar: Vi har också en beige soffa från Ikea nu... BLÄ! Klädseln är inte tvättbar endast kuddöverdragen... så du kan ju tänka dig hur snuskig den är. Vi har kört nån tvätt med såndär våtdammsugare men det håller sig inte rent länge när man har barn.
Caroline Nilsson

2013-09-05 @ 11:21:44
URL: http://jiaanddthestars.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0