1 April.

Jag har varit totalt slut heeela dagen. Igår fyllde ju vår älskade tjeja hela 6 år och det vankades massa kalasande. Vänner och mannens familj/släkt kom förbi och gratulerade.
 
På morgonen vaknade Freija vid 07:00 och tillsammans satt vi i soffan och räknade ner minuterna till att den skulle bli 07:31. Just den tiden hon såg ljuset och världen för första gången. 07:31 tiden då vi fick se vår efterlängtade dotter första gången det är som magiskt att tänka tillbaks på. Att det gått hela 6 år sedan dess. När klockan var slagen tassade jag iväg till sovrummet och hämtade presenterna hon fick av oss. Ett par Inlines med skydd och en Barbie som hon suktat efter som hon sett på tv.
 
 
 
Sedan gick morgonen ut på att hitta balansen och hon rullade runt i alla rum här hemma med inlinesen på fötterna. Hon serverade till och med lillebrorsan frukost med dom på. Senare på förmiddagen for hon och pappan iväg och köpte en sminkdocka på byn som hon också velat ha. Den köpte hon för pengar hon fått av mannens mormor och moster. Sen var det inlines ute på vägen för hela slanten oj vad hon for fram och tillbaks, hon ramla inte en enda gång. Duktig tjej!
 

Klockan 10:00 kom första gästen och sedan avlöste dom varandra hela dagen och kvällen. I mellan åt var jag tvungen att lägga mig på soffan för att sträcka ut kroppen får så svårt att andas när jag sitter upp timme efter timme och magen trycker mot lungorna. När sista gästen gått så gick Lilleman och la sig inga protester där inte han var gode trött efter dagens alla besök och att han inte fått stå i centrum så som syrran. Jag och Freija satte oss i soffan och tittade på Familjen annorlunda och sen avrundade vi med Sune i Grekland. För är man 6 år behöver man faktiskt inte gå och lägga sig samma tid som lillebror som bara är 4 år tyckte lillan. Ikväll gick dom dock och la sig samma tid vid 20:00.
 
I förmiddags kom hon ner springandes från sitt rum "MAAAAMMMAAAA!!! Jag har fått en finne! Får man verkligen det när man är 6 år???" Hahaha så jäkla söt, men nått litet finnliknande satt de faktiskt nedanför underläppen. Sen har hon haft världens otur idag, blött näsblod två gr, slagit i hakan och bitit sig i tungan. Man kan ju nästan tro det är Fredag den 13, men nej nej bara 1 April och ingen har lurat oss på hela dagen. Men barnen har sprungit runt och ropat April, april din dumma sill i alla fall.
 
Tackade på Facebook igår kväll för alla som varit med på ett eller annat sätt och firat Freijas dag och vill även tacka här. Hon fick verkligen en fantastisk 6 års dag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0