Besök på kirurgen.


I Onsdags var det dags för besök på Kirurgen där klampa vi in hela klanen, det var nu dags att finna den försvunna testikeln. Vi var 45 minuter tidiga så först fick vi sitta i väntrummet och leka och rita.
 
Vilken underbar läkare vi fick träffa så himla söt, trevlig och snäll. Hon var ung, säkert precis färdig med sin utbildning men vilket bemötande hon var verkligen toppen.
 
Hon hittade dock inte testikeln. I journalen står det ju att den har känts vid 2 månader men jag frågade om hon verkligen trodde på det, jag tycker det låter osannolikt med tanke på att den är helt borta nu, och hon höll med mig. Nu kommer vi behöva flyga till Uppsala och Akademiska sjukhuset för operation. I Sunderbyn kan dom gå in via ljumsken och hitta den men det var inget alternativ för vår Lilleman enligt henne så vi måste då till Uppsala och där går dom in via buken och gräver. Fy fan... usch.
 
Det kommer ju bli en jäkla resa det också. Han får inte åka bil efter operationen därav flyg tur och retur. Så nu väntar vi på att dom ska höra av sig.
 
Ganska konstigt var även att en tidigare älvsbybo och hennes son fick samma besked samma dag. Det måste vara nåt fel på den här årskullen, skämt åsido. Thor var ju några veckor tidig och då är det vanligt att det blir såhär, men det kan ju bero på andra orsaker med.
 
 


Kommentarer
Anonym

Vi har också fått besked om att pungkulorna inte är där som ska vara 😁 vi bor också i älvsbyn och vår son är född 2015-03-19 ha ha

Svar: Nämen! Tre pojkar med samma problem. Ska ni också till Uppsala?
Caroline Nilsson

2015-04-30 @ 07:21:12
Anonym

2014-03-19 förståss 😊

2015-04-30 @ 07:22:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0