Gift vid första ögonkastet.

Har du inte sett sista avsnittet på SVT-Play så ska du SLUTA LÄSA
NU!!!




Gift vid första ögonkastet vilket program, vilket experiment. Det är fascinerande att se hur människor vågar kasta sig ut och ta steget att vara impulsiva, men vilken besvikelse när det går åt skogen för alla par. Här har man i åtta avsnitt verkligen hejat och hoppats på att något av de tre paren ska finna kärleken och hitta glöden. Ett utav paren såg verkligen ut att kunna lyckas, men nä inte ens dom. 

Dock verkar ju alla gått ut ur experimentet med massor av erfarenheter och lärdomar om sig själva så man kan ju hoppas att dom hittar den rätta på egen hand. 

Man kan ju bara tänka sig hur intensivt det måste vara att på fyra veckor gå från singel, till altaret, säga JA och sen leva ihop med en främling och till råga på allt bli filmad under hela förloppet. Vilket förhållande som helst hade nog tagit stryk av det, av intensiviteten och påtryckningen att man ska känna nåt, försöka känna nåt och hitta varandra med en filmkamera och massa människor som tittar på och puschar. 

Nog är dom tuffa dom som vågar satsa och vara lite impulsiva. 

Själv tog man den "säkra/vanliga/långa" vägen. Först hittade man någon som man fattade tycke för man lärde känna varandra, blev kära, förlovade sig. Var förlovade i 7 år och fick två barn och sen gifte vi oss efter SJU år inte vid första ögonkastet och efter vad blir det 9 år fick vi ju äran att bli föräldrar igen och nu har vi hållt ihop i 11 år. Tacka vet jag den långa vägen, inte alltid spikrak, lite krokig i mellan åt men för oss den bästa vägen ❤️


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0